2014. április 28., hétfő

Tavaszi TAG - Személyes

Sziasztok!

Beköszöntött a tavasz is, végre valahára, igaz, néha az eső belerondít a levesünkbe (mint a tegnapelőtt is), de a hőmérséklet már tényleg kedvezőbb az öltözködésnek és a szabadtéribb programoknak is. Djkatybeauty-nál láttam ezt a TAG-et. Néha rám szóltok, hogy több személyes bejegyzést szeretnétek, de mivel pontosabb paramétereket sohasem kapok, így lehet maradok a néhai TAG kitöltésnél, hátha akad valami egyezés, mégis!

Forrás: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e6/40/86/e640860a349292292cb6efcb9e0c15d0.jpg 





1. Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?
Nincsenek a sminktermékeim időszakokra rendezve. Ami tetszik, azt használom az adott időszakban, ha ez akkor éppen egy színes szemhéjtus akkor azt, ha éppen egy körömlakk, akkor azt, ha pedig egy rúzs kerül bele a kedvencek látómezőmbe, akkor azt. 

2. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?Nincsen kifejezetten tavaszi körömlakkom, de amit leginkább el tudnék ilyenkor képzelni az egy szép nude lakk, vagy egy menta vagy egy halvány ibolya színű darab. Legvégső esetben egy barackos árnyalat, de azt csak máson tudom elképzelni, magamon nem biztos, hogy jó ötlet ilyesmit alkalmazni. 

3. Kedvenc tavaszi virág?
Talán az orgona, de az is inkább tavasz végi virág, szerintem. De minden fajtáját nagyon szerettem, ballagásokkor mindig egy hatalmas szatyorral vittem a suliba, hogy a díszítés is könnyebben menjen. Manapság már csak szagolom, virágot már nem tépek le, mert sajnálom! 

Forrás: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/66/3c/15/663c1559b8a10c53823cfe8904e5407e.jpg

4. Hordasz tavasszal napszemüveget?
Kellene, csak mindegyiket eltöröm, úgyhogy mire oda jutok, hogy hordhassam, akkor mindig valami baja esik. A hordanék opciónak számít? 
5. Miben változik az öltözködésed tavasszal?
A téli pufajka kabát elkallódik a szekrény mélyére, a szőrös cipővel együtt én meg öröm táncot járok hogy ez az fogytam. Ja nem, csak a kabát miatt tűnök könnyebbnek. :D 
6. Tavasszal eszel fagyit?
Nem, még nyáron sem, csak alkalmakkor, mert akárhányszor eszek, az esetek 90%-ában mindig torokfájást okoz. Én már csak ilyen balszerencsés vagyok. 
A kedvenc fagyim ugyanígy néz ki, a közeli cukrászdában! :)
Forrás: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/f0/0e/6c/f00e6c5cf863f3ee95bb23003c776431.jpg
 

7. Kedvenc tavaszi illat?
A lenyírt fű szaga, a benzines fűnyíróéval keveredve. Viccen kívül, a kellemesebb fajta esőillat.  
8. Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
Dongódarazsas, darazsas, méhecskés, virágos, leveles, macskás udvarlós. Megvan az előnye, ha valaki a természethez közel él. Én csak a hátrányait érzem a sok darázs által, akik különösen szeretnek. 
9. Mit szeretsz a tavaszban?
Hogy jelzi az idő előre haladtát: az iskolának mindjárt vége, jön a születésnapom is, és ha ügyes vagyok, még a vizsgaidőszakot is lerövidíthetem a saját magam számára. 
10. Tavaszi nagytakarító vagy?
Határozottan nem. Hiszem, hogy nem csak tavasszal kell nagytakarítani, hanem az év más időszakában is ugyanúgy kell hozzáállni a dolgokhoz. 
11. Tervek a tavaszra?
Amit szerettem volna, azt már megvalósítottam nagyjából. Egy korai, ám sikeres vizsgaidőszak befejezés azért még várat magára a lista élén...De tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű! 

Kérdezz....ha van mit!
Less be facebookra....ha nem akarsz lemaradni semmiről!
Iratkozz fel....ha biztosra akarsz menni!
Olvass Twitteren....ha mersz!
Less be az Instagramomra...ha éppen kíváncsi vagy 1 másik szeletre belőlem! 
http://instagram.com/szepsegcsakneked
    

4 megjegyzés:

  1. Én már legalább 4-5 fagyit benyaltam idén tavasszal, az abszolút kedvenc a mangós volt, illetve a joghurtos-mangós - meg is őrülnék, ha torokfájást kapnék tőle szerintem :D Egy sikeres vizsgaidőszak meg hjaj de jó is lenne... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyszer ettem, de akkor is éreztem, hogy nem klappol valami, így inkább felfüggesztettem a vizsgaidőszak végéig ezt a folyamatot. Jobb a biztonság, főleg 2 szóbelivel, nem dolgozok magam ellen, milyen ciki lenne már. :D

      Törlés
  2. Nagyon klasszak a válaszaid. :) Én is kitöltöttem ezt a taget. :P

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy Te is kitöltötted! Sajnálom, hogy peches vagy a fagyival, mert szerintem jó dolog, bár én extra lassan eszem, mindig rám kell várni, de így legalább a torkom sem fájdul meg :-)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com