2014. június 1., vasárnap

Blogajánló V. - Behind My Makeup

Sziasztok! 

Írtátok a kérdőívezésben, hogy nagyon sokan szeretitek a blogajánlókat, elég régen eveztem ilyen vizekre, de úgy gondolom, akadt még egy jóféle blog, amiről azt gondolom érdemes lenne megmutatni a Nektek. Bár, ennek a bejegyzésnek lesz egy kis személyes vonzata is, így aki erre is kíváncsi volt belőlem, annak ez nagyon 2 in 1 bejegyzés lesz! 

Kamiii-t még a Katy,Eleni, Reni által szervezett blogger találkozón ismertem meg személyesen. Akkor akadtam rá a blogjára a bloglistának köszönhetően, és akkor csodálkoztam rá, hogy szent atya gatya, ez a lány lényegesen több látogatót érdemelne, mint amennyi eljut őhozzá!
Szerkesztő: kamiii
URL: http://behindmymakeup.blogspot.hu/


Kezdve a képek minőségétől egészen a bejegyzések hasznosságáig, a személyességnél megállva minden nagyon rendben van az oldalon. Nem is csoda, elég jó géppel dolgozik a kis hölgy, így igencsak nagy előnnyel indul sokunknál, de ez nem baj, hiszen ha komoly képeket akarna majd készíteni a teszt bejegyzésekhez, akkor ott ennek igazán nagy hasznát fogja venni! A design is illik a világához, bár nem az a letisztult fajta, ami manapság oly' sok blogra jellemző, de ettől függetlenül szerintem szerethető, mert nincs elcsúszva az oldal és nem egy túlpixelezett putris képpel oldotta meg ezt a hiányosságot, mint amit sokan mások hajlamosak tenni a kezdetekben. Látszik, hogy van tudatosság a blogban és igyekszik a kezdők hibáit kivédeni! 

Beszélgettünk is személyesen, többször, és úgy tűnik hogy elég hosszútávra tervez a bloggal, szóval emiatt is került be ebbe a körbe, mert nem egy fellángolásról van szó, amit néha sokaknál tapasztalok. Amiatt is különlegesnek tartom, mert van elképzelése arról, hogy mit és hogyan szeretne csinálni és nem úgy kezdett neki ennek az egésznek, hogy már pedig ő ingyen termékek sokaságát várja,sőt kifejezetten szeretné megválogatni azt, hogy mi kerül ki az oldalára.
 Így azt hiszem, most nem egy átlagos, a siker a fejembe száll c. blogdíj újabb helyezettjét ismerhetitek meg, hanem egy iszonyú normális, összeszedett lányt aki szívesen ír a szépségápolási témakörben keletkező mindennapjairól. 

A véletlen úgy hozta, hogy személyesen is ismerem a mostani blog íróját, sőt néha még beszélünk is, de ez nem jelenti azt, hogy a személyesség elvakított volna az írás során. Nem is húzom az időt, nyomás a blogjára, és tessék biztatni, hátha több kedvet kap a tesztes, beszámolós bejegyzésekhez...! :) 


8 megjegyzés:

  1. Én is a blogtalálkozó után találtam a blogjára, azonnal nyomtam is a feliratkozás gombot, nagyon ügyes ez a Kami :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor örülök, ha nem tudtam túl sok újdonságot mondani, de megerősítettél abban, hogy jó döntést hoztam! ;)
      Puszi: Andus

      Törlés
  2. Sirassatok még meg lányok! Te jó ég...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát nem azért csináltam ám, hogy itt sírjál! :) Remélem sokan Rád találnak! :)

      Törlés
  3. Én is nagyon örültem, hogy a blogtali után rátaláltam a blogjára, szuperek a képei és nagyon tehetséges :)

    VálaszTörlés
  4. Ugyanígy találtam rá én is, bár ha nem így, akkor valószínűleg a nyereményjátékos jelentkezése miatt ismertem volna meg a blogját :DD

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon szeretem ezeket a bejegyzéseket, sok jó blogot találtam már meg neked köszönhetően. Kamii blogját már ismertem, és szerintem is nagyon jó. :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com