2014. június 27., péntek

Giga nyári nagy haul | Egyéb

Sziasztok!

Sok minden történt az utóbbi időben, volt ünneplés dögivel nem csak azért mert idő előtt befejeztem a vizsgaidőszakot, hanem mert volt itt minden más is ünnepelgetve szülinapok, blogszülinap, évforduló meg ilyen ünneplős dolgok.
Most ezen ünneplések eredményeit hoztam el, vannak közöttük tesztelésre kapott dolgok és vannak közöttük olyanok is, amiket születésnapra és egyéb dátumok ünneplése miatt tudhatok a magaménak. Nem egy hónap termései ezek, legalább 1,5-2 hónapot ölelnek fel a képek. A képek és a termékek nem időrendi sorrendben készültek, talán csak a végén lévő Ebay rendelések és a szempilla szérum sorrendje stimmel! Látszik, hogy a memóriám sem a régi.

L'oréal goodie bag
A legutóbbi L'oréal bloggereseményen ezek lapultak a csomagban, sajnos az egyik balzsam lemaradt a képről, mert iszonyatosan gyorsan bele vetettem magamat a tesztelésbe. A hajfixáló spray-ért játszhattatok is, ezt múlt hét pénteken át is adtam a nyertesnek, Franciskának, akitől majd várjuk a beszámolót! :) Szóljatok, hogyha valamelyik termékre kíváncsiak vagytok, mert akkor azt veszem előre a sorban!

A találkozón segítséget kértem, és elvileg ez az én színem a szín szerinti skála alapján. Főleg, hogy a bőröm is hasonlóan világos, így a szín is jobban passzolhat, kíváncsi vagyok! :) Az az igazság, hogy a hajam még sohasem volt befestve, de elégszer játszottam már a gondolattal... 



Körömlakkok
Bedöglött az Avon mentás lakkom, így egy újba invesztáltam bele, eddig nem rossz sikerekkel. A Flormar 60 másodperces lakkja nem tűnt rossz választásnak, gondoltam teszek vele egy próbát. Mindkettőről lesz szerintem külön bejegyzés.  

Avon rendelés
Ezt a csomagot a születésnapomra szánva kaptam meg, én választhattam ki a dolgokat, és naná, hogy volt cseresznyés lábspray, és lábradírozó is a csomagban. Bánom, hogy a krémet végül nem kértem. A tusfürdő illata pedig nagyon hasonlít egy éppen most elfogyott, pótolhatatlan tusfürdőére, úgyhogy most azt hiszem belenyúltam a jóba. A kis papírdobozban ilyen körömkaviár van, ami tulajdonképp a körmök díszítésére szolgál. Igazából róla mindenképpen tervezek egy bejegyzést írni, mert ha jól tudom, újdonságnak is számít ez a mostani dolog Avonéknál!





Avon csomag
Ezt a mini csomagot még egy észrevétel kitöltésért kaptam, amit a Digital Divas után lehetett kitölteni és az első 15 szerencsés kaphatott egy Avon csomagot. Az esélytelenek nyugalmával töltöttem ki a kérdőívet, nem gondoltam volna, hogy lehetek ilyen szerencsés, így jókora vélemény özönt küldtem amikor arról volt szó.



Avon parfüm
Emlékeztek, hogy a TBS grapefruit parfümjéről írtam, hogy nem tartós és hogy mostanság a citrusosabb illatok felé vonzódom? Megláttam az új Avon katalógust, és azonnal megtetszett ez az illat, olyannyira, hogy el is mentem a kedvenc Avon boltomba és nagy szerencsémre volt is egy utolsó üveggel ebből a parfümből.  Őt még utólag csapom a bandához, mert tényleg utolsó pillanatban jött ez az egész. 
A durva az, hogy sokkal tartósabb, mint a 3x ennyibe kerülő társa, úgyhogy ha én The Body Shop lennék, egy kicsit összehúznám magam az árak tekintetében, mert durva, hogy egy 1350 HUF-os parfüm lepipál egy 3890 forintos darabot. Ennek ellenére szeretem a grapefruit parfümöt is, de nagyon túlzásnak érzem az ár-minőség tekintetében. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a parfümöt, szerintem még fogtok hallani róla! :) Mi sem jelzi ezt jobban, minthogy már után is rendeltem 2 üveggel belőle... Hát igen, a para bennem is fellépett, mivel nem egy és nem két kedvenc termékem került kivonásra 1-1 márka által, miután írtam róla hogy nagyon szeretem, így most biztosra mentem. 


Ebay rendelések
Sikeresen ideért a rendelések fele, a vicc az, hogy pont azok a darabok nem jöttek még meg, amiket amúgy tűkön ülve vártam. A végtelen jeles karlánc kicsit csalódás volt, a képen ez azért jóval kisebbnek tűnt... Ami még gyanús az a nyaklánc aminek a vastagsága egy jó nagy méretes fux-ra hajaz, így az otthoniak ugratását kell hallanom. 





Realash szempillanövesztő 
Meglepődtem amikor egy felkérést olvastam a postaládában, de mivel leírtam válaszként, hogy engem nem érdekel hogy ki mit sugall, a termékről a saját véleményemet fogom leírni, legyen az jó, vagy rossz egyaránt. Kifejtettem még a blogger-olvasói kapcsolat, számomra egyik alappillérét, és úgy tűnt, hogy megértettük egymást a teszteltető céggel. Úgy gondolták a felek, hogy így is küldenek tesztelésre egy darabot. :)
Ha a belbecs is hasonló, mint amilyen a külcsín volt a csomagból kibontva, akkor szerintem nem lesznek itt gondok, de erre szerintem térjünk vissza 30-32 nap múlva! :) A puding próbája úgyis mindig az evés, a kezdet szerintem egyelőre nem gyenge, találkoztam már sokkal igénytelenebb kézbesítéssel, csomagolással is. Szerintem nem lesznek itt gondok, de hogy ez után mi lesz, az a terméken múlik! 

Na ez egy jó hosszú kör volt, legközelebb előrelátóbb leszek és megpróbálok kisebb dózisban adagolni. Titeket mi érdekelne a legjobban? :) 

A nyereményjátékra pedig tessék jelentkezni! Még mindig megtehetitek, de a jövőhéten már véget ér a jelentkezési határidő! :)
http://szepsegcsakneked.blogspot.hu/2014/06/blogszulinap-nyeremenyjatek.html 

15 megjegyzés:

  1. Júj, a nyaklánc, meg a tengerészes karkötő...*.* Elég jól néznek ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, majd megnézed magadnak! :) Remélem a többi dolog is révbe ár, már ideje lenne, kezd tele lenni a puttony ennyi várakozási idővel.

      Törlés
  2. Az a nyaklánc, fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. Azzal a festékkel van festve a hajaaam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen? De kicsi a világ! Akkor már tudom, miért szép a hajad! :)

      Törlés
    2. Hát most épp minden, csak nem szép, majd ha újrafestem, remélem be is fogja az egészet :DD

      Törlés
  4. Nekem a karkötő tetszik nagyon, egyszer elmerengtem rajta, hogy jó lenne megrendelni, de végül letettem róla. De most hogy láttam, ismét fellángolt a szerelem iránta :) amúgy nem baj, ha ilyen hosszú a bejegyzés, ha valakit érdekel, úgyis végig olvassa :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem lehet véletlen, akkor szerintem rendeld meg! :)
      Nem biztos, néha feleslegesen írok, és tudom, hogy kevesen olvassák el az igazán fontos dolgokat, erre most a nyereményjáték jelentkezésnél is volt példa, így nem lepődöm meg most már. De nagyra értékelem azt, aki keresztülverekedi magát a nagypapás mesélős magamon! :) Köszönöm, hogy végigolvastad!

      Törlés
    2. Én mindig végig olvasom a hosszabbakat is :)

      Törlés
  5. A parfümöt pont most szándékozom megrendelni, fantasztikus az illata, kissé fanyar, citrusos, tökéletes nyárra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Nagyon jó illata van, és nagyon tartósnak tűnik az eddigiek alapján!

      Törlés
  6. A végtelen jeles karkötőbe még mindig szerelmes vagyok. Szeretem az ennyire egyszerű kiegészítőket. :)

    VálaszTörlés
  7. Jajj, de szépek a nyakláncok/karkötő! *.* Biztos jól fog állni a festék, kiváncsi lennék rá! :) Az Avon parfümmel pedig lehet teszek egy próbát, meggyőző a véleményed, én is szeretem a citrusos illatokat! :)

    VálaszTörlés
  8. Szia !
    A L'oréal termékek nem a kedvenceim,a hajam nem lesz szebb,se fényesebb,se egészségesebb tőlük. Kipróbáltam már elég sok árucikket ettől a cégtől,viszont amire ténylegesen azt tudom mondani,hogy szemmel láthatóan látszik a végeredmény,az a kevin murphy hajápoló termékcsalád. Barátnőm mesélte,hogy neki a white hairben ajánlották,és tényleg le a kalappal,ez minőségi termék,és mióta használom,azóta a hajam sokkal egészségesebb :) Tapasztalatból mondom mindenkinek,egy próbát megér ;)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com