2014. július 7., hétfő

Júniusi legjobbak | 2014

Júniusi legjobbak | 2014 

Sziasztok! 

Nos, töredelmesen bevallom, hogy júniusban nem sminkeltem magam, 1-2 kivétellel. Így smink eszközök közül, elenyésző számban lesznek most itt megtalálhatóak. Nem kívánta sem a bőröm, sem a lelkem, hogy ezekben a nagy melegekben (amiket néhanapján egy frissítő záporeső dobott fel), bármi komolyabbat magamra kenjek. Minden olyan soknak bizonyult, fülledt is volt a levegő, és még én is nyűgösebb voltam, valószínűleg a munka miatt. 

Viszont akad néhány dolog, amit vagy újra felfedeztem magamnak, vagy éppen újdonság varázsaként hatva, úgy ítéltem meg, hogy itt a helyük! 





Catrice camouflage korrektor
Ha nagyon nem volt kedvem, vagy épp időm sminkelni, akkor utána nyúltam.Nagyon szépen el lehet vele fedni bármit. Viszont, akad vele 1 jócskán nagy bibim, aminek szerintem sokan nem fogtok örülni. Külön bejegyzés készül róla! 

Holika Holika BB krém
Ha egy kicsit komolyabban akartam sminkelni, akkor őt vettem elő. Fedésben tényleg a legjobb, amivel valaha is találkoztam, viszont rólam hamar lekopik. Púderrel pedig rendesen adnom kell az érzésnek, ha egész napos takarást szeretnék, viszont utóbbi meg még nagyobb pattanásképző, így ez az ötlet elvetve hosszútávon. De szerethető darab és olcsó! 

Bioderma H2O Sensibio micellás víz
Na végre, egy normális, viszonylag elérhető árú micellás víz! Nem kell belőle sok, szépen leszed mindent, és úgy tűnik, hogy utóérzetnek nyoma sincs, ha őt használom. A kérdés már csak az: hogyan fogom elhasználni a maradék L'Oréal micellás vizet? Utóbbi nagyon nem jött be és kiderült, hogy a bőrömnek sem tesz jót az a víz. Íme a nagy hátránya annak, ha az ember nem tud megülni a fenekén és végigfogyasztani valamit: ha talál egy jobbat, nem akar visszatérni és elfogyasztani még azt a minimális rosszat sem egy terméknél. Ez hol jó, hol rossz, minden esetre egy ujjnyi maradék micellás víz még rám már és pazarolni nem akarok. Nem a bankból lopom a pénzt, hogy csak úgy kidobjak, akár csak egy ekkora mennyiséget is.... Lehet ha egy palettából színmintát készítek akkor jó hasznát tudom majd venni! 

Catrice Long Lasting Lip Pencil- 130 Prince Cherry árnyalat 
Már 2 hónapja megvan ez a ceruza, de róla nem mertem írni ez idáig. Először is, tudnotok kell, hogy utánaérdeklődtem, és volt aki arra panaszkodott, hogy ezek a fajta szájceruzák szárítanak. Én minimálisan éreztem csak ezt a használatkor, viszont tartósságból nagyon-nagyon jól vizsgázott ez a termék! Bátran ajánlom Nektek, sőt, én egész szájra szoktam alkalmazni ezt az árnyalatot, mert így ha a rúzs kopik, nem tűnik annyira fel. Egyébként 4 órás fennmaradást ígér, bőven tartja ezt! Múltkor alig bírtam lekaparni magamról, lehet picit túlontúli ragaszkodásra hajlamos...Micellás vízzel könnyedén orvosolható ez a dolog! :)

Amik még hozzájárultak a havi sikerszériához, de már szégyellem újra és újra írni róluk, így csak felsorolásként maradnak: 
Avon Superschock szempillaspirál

NYC ecsetes szemhéjtus

Palmolive Thermal Spa tengeri sós radíros tusfürdő 
Carmex cseresznyés ajakápoló 


Nálam így telt a június. És Nálatok?  

14 megjegyzés:

  1. A Palmolivenek ezt a tusfürdőjét nagyon szeretem, mindig a régi nyaralásokat juttatja eszembe az illata, mindig ezt vittem magammal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, és szeretem nagyon a kis sós radírozó szemcséket benne! :)

      Törlés
  2. A Carmex-nek ugyanez a változata van meg, csak nem cseresznyésben, de nekem általában szárítja az ajkaim :/ az illata pedig már túl kámforos, a mentolos érzést szeretem benne.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy idő után hajlamos szárítani, ha túlhasználja az ember. Én csak a cseresznyéssége és a mentolossága miatt szeretem nagyon. Amíg tart, addig tart! :)

      Törlés
  3. Imádom a Carmex-et, mondjuk én cseresznyésben sehol sem láttam, a klasszikus van meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kaptam a cseresznyéset, egy barátnőmtől aki Amerikában volt. Így könnyebb dolgom volt! :)

      Törlés
  4. Ezt a tusit nagyon szeretem, a Catrice Long Lasting Lip Pencil-t szintén, a Catrice camouflage korrektorról pedig várom a bejegyzést :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper ez a sok egyezés, akkor remélem, hogy a camouflage bejegyzéssel meg leszel elégedve! :)

      Törlés
  5. A Catrice korrektor bibijével felkeltetted a kiváncsiságom, mivel én is használom, nagyon várom a bejegyzést róla! A Carmex.. instant megoldásnak jó, viszont nekem napi többszöri használat után nagyon szárította a számat, napi egyszeri használat pedig nem volt elég, mert 3-4 óra után ismét száraz volt. :/ Viszont mostmár nem kutatok tovább, megtaláltam a kedvenc ajakápolóm az eos személyében, ami teljesen rendbe tette a számat 2 nap alatt (pedig nagyon durva volt), nem mellesleg az összetevői is gyönyörűek! :) Egyébként ezt a cseresznyéset hol szerezted be, én üzletben sosem láttam gyümiset, csak az original-t! Ebay?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cseresznyés Carmex-et barátnőmtől kaptam, megkértem hogy hozzon nekem 1-2-t Amerikából és hozott is. :) Itthon is lehet kapni amúgy epreset, cseresznyéset és mentolosat ilyen eldugott helyeken, de hamar elkapkodják őket. Én is több sikertelen hónap után erőltettem ezt a barátnős megoldást. Itthon amúgy aranyárban vannak ezek, olyan 1000-1500 HUF körül, odakinn meg 2-2,5$-ért megkaphatod darabját. Ez is rablás...:S Ebayről is lehet rendelni, viszont nem tudom mennyire eredetiek ezek a darabok. De szerintem ha top rated sellertől rendelsz, nem lehet baj! :)

      Törlés
  6. A zöld Bioderma nagyon jó, de nekem a rózsaszín változat még jobban bejött pattanásos-zsíros bőrre, sokkal jobban nyugtatja a bőrt és a szemsminket is azzal mosom le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Fura, pedig az száraz bőrre van, nem? Én pl. ezért is örültem ennek a felfedező csomagnak, hogy kiadták. De, ha elfogy a második csomag ebből, akkor szerintem megpróbálkozom ezzel is. :)

      Törlés
    2. Úgy tudom, hogy érzékeny bőrre van, semmi alkohol, se parfüm nincs benne pont ezért és nyugtat is. Teljesen semleges, ártani biztos nem árt.

      Törlés
  7. A tusfürdőt meg fogom szagolni, mert felkeltette az érdeklődésem. Nekem egy verbénás van meg belőle, kifutó termék volt, de csak jövőre jár le, így lecsaptam rá féláron, mivel volt egyszer egy teljes árasom, és nagyon szerettem :-)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com