2014. július 5., szombat

L'oréal ParisCasting Creme Gloss játék a L'Oréal Paris szervezésében!

Sziasztok! 

Emlékezhettek, hogy még anno volt egy blogger rendezvény ahol a hajfestés alapvetői ismereteit tudtuk elsajátítani. Az elméletről készül is a bejegyzés, de addig is, szerettem volna nem szó nélkül elmenni e mellett a játék mellett, főleg azért mert érzek Bennetek potenciált, hogy igen is nevezzetek a versenyre, elvégre biztos vagyok benne, és számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy elég kreatívak, megfontoltak és jó csapatjátékosok vagytok! Legalábbis ahogyan segítetek sokszor és ahogyan a közös eszmecsere kialakul a blogon, én erre engedek következtetni. Viszont ezt a tudásotokat egy másik játékban is kamatoztathatjátok, nem is akármilyen nyereményért! :)



A teendőtök ennyi: 
- Vásároljatok egy tetszőleges  Casting Creme Gloss hajfestéket, olyat ami szívesen viselnétek a hajatokon és a majd hamarosan kikerülő hajfestési kalauz szerint is illik a hajszínetekhez! :)
- Alkossatok egy csapatot mint barátnők és fessétek be egymás haját!
- Regisztráljatok a weboldalon!
- Töltsétek fel a képeket az eredményről! Ha van rá lehetőség, szerintem egy közös képet töltsetek fel amin a jó hangulat uralkodik és hagyjátok a felesleges beállított pózolásokat! :)
3 téma szerint készíthettek fotót/fotókat:
-Péntek esti láz
-Buli a parton hajnalig
-Oh la la Madmoiselle csajos este
 Fontos dátumok:
Jelentkezési határidő: 2014. július 31.
Sorsolás: 2014. augusztus 10. 


A nyeremény: 500 000 forintnyi ruházkodási utalvány (Na ebből azt hiszem lehet öltözködni, nem kicsivel indítottak az illetékesek!:))

A nyereményjátékról minden részletet megtaláltok a L'oréal Paris Hungary facebook oldalán vagy a www.mycasting.hu oldalán! Sok szerencsét Nektek, remélem egy, az oldalt látogató kis csapat (ha fogalmazhatok így) nyeri meg a díjat! :) 


Egy kis kedvcsinálóként egy videó is készült ehhez a játékhoz, hogyha van kedvetek, akkor nézzetek bele, esetleg ötletgyűjtésre vagy inspirációként is jó lehet! :)




Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a játék ugye hajfestéssel jár, azért csak óvatosan és ésszel vessétek bele Magatokat, főképp azok, akik még ezelőtt sohasem festették a hajukat! Kicsi rá az esély, általában 10 millió emberből 1-nél esetleg kettőnél lép fel allergiás reakció, de ez tudom, hajszálnyit sem vígasztal majd senkit sem, ha pont Ő az az egy ember akin allergiás reakció lép fel. Épp ezért kérlek Titeket, hogyha még sohasem volt befestve a hajatok, akkor tartsátok be feltétlenül a 48 órás próbaidőt, amikor is egy kis területen úgymond tesztelitek a terméket a hajatokon! Jobb félni, mint megijedni, és erre külön fel is hívták a figyelmünket a workshop-on, hogy mondjuk el Nektek is! :) És én sem szeretném, hogy játék közben bármelyikőtök is kellemetlen élménnyel gazdagodjon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com