2014. július 10., csütörtök

Nyári körömlakkok nyomában

Nyári körömlakkok nyomában

Ha nyár, akkor jó idő, ha jó idő akkor pedig előkerülnek az élénkebb neon színek, illetve a pasztell árnyalatok is nagy teret hódítanak az idén. Én most pár nyárra, jó választásnak tűnő lakkot hoztam bemutatni!



Aden-Nr.45  
Ez a lakk igazi neon fényben pompázik. Egymagában kell a három réteg a teljes fedéshez, viszont a színe szerintem őrületes! Egy ilyen lakkal nem nagyonlehet mellélőni a nagy hőségben! Figyelemfelkeltő, harsány szín, de ez nyáron megengedett, főleg nyaraláskor! Igaz, én a tartóssága miatt szeretem nagyon, hiszen a tavalyi nyaraláskor megmutatta mennyire állja a sarat! Nyaralás alatt, egész nap sós vízben voltam és csak 1-2 helyen pattogzott le a körömlakk, az sem túlzottan látható formában. 4 napig totálisan tartotta magát, az 5.-6. napnál minimálisan kopott a harctól lestrapálva. A 8. nap körülve viszont feladta a harcot, ott már tényleg csúnya kopás volt jellemző, így lemostam. Épp ezért, ottlétünkkor újra sem kellett kenni a körmeimet, mert nem volt vészes az a lepattogzás! Szívből ajánlom, szerintem a neon színű lakkjai az Adennek nagyon jól sikerültek! Ráadásul nem is drágák, én a Sugárban lévő parfümös standnál szoktam nézelődni, ott a kis üveg 250 HUF-ot kóstál, de az is elégnek bizonyul bőven sok időre, a használatot illetően!


Flormar- Quick Dry 03 :Bright Coral
Mint a neve is mutatja ez egy gyorsan száradó, korallos árnyalat, ami évről évre nagy sláger a rúzsok és a körömlakkok tekintetében is. A gyorsan száradó lakkok csoportját erősíti, amit csak igazolni tudok, pikk-pakk megszárad. Viszont a fedéshez feltétlenül kell két réteg lakk, ha sima körmök képezik a festés alapját. Fehér alappal bőven elég az egy réteg is!Viszont, alaplakkal romlik a lakk tartóssága, ezt észrevettem! Egymagában jobban állja a strapát. 640 forintot kóstál, ami az egyenetlen felvitel miatt soknak tartok. Egyedül azért kap egy erős 4-est, mert a száradás tényleg megvan, nem kell hozzá egy perc sem, volt hogy  kb. 40 másodperc után megszáradt a lakk és nem kellett óvatoskodnom sem. 






Golden Rose mentája 
Már két évvel ezelőtt is erősen tendált a menta szín a ruházatok és körmök terén is, miért is ne lehetne maradandó ez a divatszín? Én egy volt Avon lakkomat pótoltam vele, mert az sajnos beszáradt, de szerintem nagyon jól döntöttem, hogy őt választottam. Igaz, a szín gyönyörű, de a fedéssel nem vagyok megelégedve. Lehet kellene alá egy fehér alap, mert egy rétegben simán használva, néhol két rétegben is borzalmasan egyenetlen volt a fedése, hiába próbáltam kijátszani a rendszerét, nem sikerült és ez már bosszantó. 

Ezek voltak az én nyári darabjaim, de szívesen kipróbálnám a neon narancsot, a zöldet és a sárgát is. Utóbbiból tudom, nagyon-nagyon nehéz jót találni. Úgyhogy félő, hogy az utolsó projekt nem fog megvalósulni. 

6 megjegyzés:

  1. Rengeteg jó sárga lakk van, China Glaze és Moyra Gel look amit ajánlani tudok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A China Glaze lakkokról sok rosszat hallottam, és olyan árt nem biztos hogy szívesen kifizetek egy lutriért. Nekem pl. egyetlen egy lakkom van tőlük, két napot kibír, de olvastam már olyan teszt bejegyzést is, ahol a blogger eléggé kétségbe vonta a márkát, igaz az egy MÁSIK szín volt. Ilyen nehézkes színnél kiesik a márka, az ára miatt sajnos. De a Moyra jó ötlet, köszönöm ! :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Helyes, várom hogy sikerült-e és hogy megvagy-e vele elégedve?! :)

      Törlés
  3. Mindegyik szín nagyon tetszik, kár hogy felkenve nem mutattál hozzá képet, kíváncsi lettem volna rájuk.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Sárgából az Avon Inspire nekem nagy kedvencem, a videómba is bekerült, és a Gel Look hatású lakkjaik közül többen is ajánlották már a Limoncellót, de a Bubble Gum Moyrából a félmattra száradó sárga is nagyon szép a képek alapján :-)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com