2014. augusztus 12., kedd

Haul Július és Augusztus eleje : 2 in 1 | Újdonságok és újravettem a porondon

Sziasztok!

A legutóbbi vásárlásos-mindenféle szépségápolásos haul óta azért eltelt egy bő hónap, hozom is a következő csapatot!

Első körben az újravettem sorozatot szeretném most ide beszúrni, mert már régóta megvannak a felek. Tovább óvni /nem felbontani/ nem akarom őket, most már lassan van amihez bizony hozzá kell nyúljak, nem hiába újravettem címen kerültek volna ki!

 Az Avontól sikerült egy citrusos parfümöt kifognom júniusban, ami annyira megtetszett, hogy 2 darabot utólag berendeltem belőle. 1349 forint volt, tartós és szuper citrusos illata van, pont amilyenre én is vágyom, így ha már végre megtaláltam azt, amiért fohászkodtam anno, akkor miért hagynám elkallódni? Rögtön betáraztam belőle, szerintem ez a három üveg azért elég lesz egy darabig. Igaz, lassan az első aljára érek, még kb. 2,5 hétre elegendő parfüm van benne. Andus mi lesz veled....



Dove uborkás dezodor
Egy sima mezei kiszerelés elfogyott, ez a 200 ml-s pedig 699 HUF-ért árválkodott a polcokon 3 hete. Na több se kellett, elhoztam, hát ugyanannyi volt pénzben mint a 150 milis társa, csak méretre 50 ml-el több. De sokan láttam körül sem néztek akkor, csak bedobták ugyanannyiért a jól bevált méretet. Jó lenne néha látni is igazán, nem csak bambulni előre...



Palmolive  tusfürdő
A tengeri sós darab elfogyott (Igen célzás, hogy hamarosan lesz elfogyott termékes bejegyzés! De még milyen...És előre látom, hogy hosszú lesz...), most valami másra vágytam, olyannyira, hogy egy másik fajta Palmolive tusfürdő mellé tettem le a voksom.Ez ilyen ajuvérdikus (?) energizáló tusfürdő néven fut, valamilyen olaj és gyömbér keveréke a leírás szerint. Na de azért sejtem, hogy ez a tusfürdő annyi gyömbért látott, mint amennyi nudista strandon voltam én valaha..:) 


Ráadásul a Balea új trendkiadású almás tusfürdője is a kosárban landolt! Utóbbit úgyis elmondtam, hogy beszerzem, az oldal Facebok oldalán, hát ez a jóslat sem sokáig lógott a levegőben, gyorsan beteljesült! :) A Baleás darab egyébként almás citromfüves tusfürdőként van megnevezve a flakon másik oldalán.

A Sigma Affiliate programjára én is jelentkeztem, és ők úgy gondolták, hogy megfelelő a blog arra, hogy a program része legyek. Szerintem minden jelentkezőnek ugyanazt a csomagot küldték ki. Ami tetszik is, meg nem is, de pl. az egyik, a csomagban található dolognak nagyon nagyon örültem. :)
A szemhéjpúder és a csomagban lévő mini ecset már nem egyszer volt bevetésen. Utóbbival nem vagyok megelégedve, mert hullik a szőre. Majd hosszabb távon eldől, hogy mennyi szőr marad az ecsetből, de remélem nem csak a műanyagot tudom majd később bemutatni. Az lenne az igazi előtte-utána bejegyzés, azt hiszem!



És az utolsó ló is befutott egy ebay rendelés képében, ez pedig egy számomra kedves BB krém, amiből a 15 grammos kiszerelést vettem meg most. Az 5 grammos kiszereléssel nem volt semmi gondom anno, de gondoltam, ha az kibírt kb. 3 hetet, akkor ez a 15 grammos darab is jó lehet egy ideig.. Azért csak ekkorát rendeltem, mert kb. március végén használtam ezt a krémet utoljára és ráparáztam, hogy úristen mi lesz ha akkor szerette a bőröm, most meg nem fogja. Szóval tudjátok a szokásos: túlkombináltam.
Elég hamar ideért a csomag, az eladót csak ajánlani tudom, 3 mintával lepett meg, szóval bőkezű volt az illető, szerintem a jövőben, ha tehetem tőle rendelek. Egyébként rendes volt, mert a leírásban külön felhívta a figyelmet arra, hogy a BB krém 2015 májusában jár le, és csak az vegye meg akinek ez nem akadály. Szeretem, ha valaki előzékeny és nem csak a nyereségvágy hajtja. 


3 megjegyzés:

  1. Nekem is hullik amúgy az ecset, de úgy tűnik, hogy megállt és mostmár nem hullik, majd meglátjuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hullajtsa ki magát akkor! :D Amúgy jó szórakozást...if you know what I mean! ;)

      Törlés
  2. Azt a citrusos parfümöt én is nemrég próbáltam ki, Katy meglepett vele (habár meg is rendeltem volna), azóta állandóan használom :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com