2014. augusztus 10., vasárnap

Köröm: Hófehérke | Moyra & Golden Rose Mix

Sziasztok! 
Remélem szeretitek a körmös bejegyzéseket is, mert sikerült pár új lakkot felfedezni magamnak. Egy ilyen Nailland túra eredménye ez a Moyra homoklakk, amit a Golden Rose tollas lakkjával bolondítottam meg. Egy kisebb csavart ad hozzá, szerintem így nem egyöntetűen fehér az egész. Szerintem elég kifinomult lett, irodai munkára tuti engedélyezném! Sőt, szerintem egy esküvőn is megállná a helyét.:) Egyébként ő az első Moyra lakkom és köszönjük szépen megvagyunk. Szépen szárad, nem nehéz használni az ecsetet, bár nem szupergyorsan azért, itt szerintem ráférne egy kis turbózás... Egymagában, viszont a fedéssel nem vagyok elégedett, mert elég csúnyán átlátszottak a körömvégeim. Erre akkor jöttem rá, amikor egymagában a második ujjamra kentem fel és csúnyán nézett ki, nem tagadom. Úgyhogy, újra elővettem a Flormar fehér lakkját alapként és arra kentem fel ezt a lakkot. Így már oké volt minden és egy nagyobb réteggel ugyan, de szuperül festett! 
Használt lakkok: 
Flormar Nail Enamel-350
Moyra Sugar Sand-No. 861-Angel Dust
Golden Rose Impression 02 - A gyűrűsujjon, amit nagy szentségelésekkel és varázslattal tudtam csak leimádkozni magamról, úgyhogy, erről rájöhettetek, hogy amúgy iszonyat tartós és ragaszkodó. Le se lehet robbantani konkrétan, ja és a "tollak" nem akadtak bele semmibe se. Öröm és boldogság, legalább itt nem kell figyelve sakkozgatni, hogy hogyan vigyem fel a lakkot.  
Na és ki szeret még fehéres színű körömlakkokkal virítani? :) 





4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, nekem a kókuszreszelék jutott a tollasról eszembe. Mosd le fóliásan, a macerás lakkokat már csak így mosom le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én bebugyoláltam, ugyan nem fóliával, de körömlakklemosóval átitatott vattapamaccsal igen és még úgyis sok erőkifejtésbe került. :( Én most az Isana görgetős lemosójára vagyok kíváncsi (biztos láttad sokaknál), szerintem a legközelebbi DM-es kaland arról fog szólni.
      És ha jobban megnézem tényleg kókuszreszelék! Lett egy félresikerült kép is amúgy, ahol a nap megcsillan 1-2 ilyen toll-részen, és ott meg olyan mint azok a kicsi színes pez cukorkák amiket néha tortadísznek is használ az ember! A végén egy egész hűtőnyi kajáról fog kiderülni, hogy a körömlakkon van! :)

      Törlés
  2. Nagyon tudnám szeretni az Angel Dust-ot, olyan kis szép, csak kár, hogy magában nem fed eléggé. Fehér tollas lakkom a Misslyn-től van, szerintem minden szín felett jól mutat.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com