2014. augusztus 19., kedd

Max Factor 2000 Calories szempillaspirál | Vélemény, teszt


Sziasztok!

Igaz a színes spirálok élik fénykorukat ezen a nyáron, remélem nem bánjátok ha én valami hagyományossal jövök. Már egészen sok ideje használom ezt a spirált, mi több, meglepetésként kaptam meg  egy rokonlátogatás alkalmával.

Szín: fekete

Mit ígér?

Tapasztalatok:
Szerintem nem lenne rossz szempillaspirál ez, hogyha az első hónapnyi használatból kimaradna ez a vizes pilla érzés. Engem bevallom idegesített néhányszor ez a jellegzetessége, de ez idővel elmúlik, nekem 1 hónap volt ez az idő, de mellette egy másik spirált használtam még anno.
Amit még egy kicsit negatívumnak élek meg, az az, hogy néha olyan jól sikerül kispiráloznom a pilláimat, sikerélményem van, hogy hű de jó lett, de pár óra múlva hogyha tükörbe nézek akkor nem az a pillasor néz rám vissza amit azelőtt elkészítettem, hanem egy összeálltabb, összetapadtabb valami. Jó, csak 2-3 szál áll néhány helyen össze, de nehezen viselem hogyha sikerélményem van valamikor, és azt ilyen módon elrontják.
A szín szép fekete, nem vitatkozom és peregni sem pereg a festék, panda szemem sosem lett tőle, ez azért jó hír, még tikkasztó melegben sem produkált ilyesmit. Emiatt úgy gondolom, hogy egy lájkot mindenképpen érdemel.


Spirál nélkül / Spirállal - 1 szemmel


Felső: spirál nélkül
Alsó: spirállal
Két szemes változat

 3-as csapat:
Felső:Spirál nélkül
Középső: oldalról, spirállal
Alsó: spirállal, szemből 




Viszont, legalább mostantól kezdve nem állok olyan harciasan a drogériás spirálok útjába. Hétköznapra tökéletesen megfelel, megkockáztatom hogy lehet kevesebbért jobb spirált kapni azért. Bár, engem még mindig egy kicsit nyugodtabb érzéssel töltenek el az Avon spirálok, nem csak az áruk miatt, hanem mert külön be is vannak csomagolva, míg a drogériában van egy láthatatlan lény aki felbontogatja az összes spirált, ha úgy hozza kedve. És ez nem túl biztató, nem csak a higiénia de a tartósság terén is...

Szerintem nem rossz spirál ez, de szeretném ha az a 2-3 pilla azon az 1-2 helyen a szempilláimnál nem állna össze idővel. Nem tudom hogyan lehetne ezt kivédeni, őszintén megmondom: szerintem sehogy. Tűvel viszont nem szívesen malővereznék a jobb eredményt illetően.
Egyébként nem szeretek a szememhez nyúlkálni, így jóval több idő volt mire a szempillaspirálok felé nyúltam. Főleg, hogy féltem hogy belenyúlok a szemembe, és rögtön első alkalommal sikerült is 15 évesen alkotni, így egy jó időre elment a kedvem tőlük- csak érdekességképp. :) 

6 megjegyzés:

  1. Én nagyon megszerettem, viszont az árát sokallom érte, ugyanezt a teljesítményt nyújtja az Essence egyik spirálja is, hirtelen nem is tudom melyik. Na de a lényeg az, hogy drága! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az áráról nem tudok, de akkor legalább jól sejtettem, hogy kevesebb pénzért ugyanennyit lehet kapni máshol is! :) Ha nem többet...

      Törlés
  2. Bevallom először nem igazán láttam az előtte-utána képeken a különbséget, nagyon szolid ez a spirál, de végül is ennek is meg van a maga szépsége :) Én mondjuk jobban szeretem a dús, koromfekete, hosszú pillákat, de neked nagyon jól áll ez a visszafogottabb is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, ez kedves tőled!
      Én is jobb szeretem a látványos változást, de hétköznapokra ez szerintem így jó. Főleg az összeállások miatt. Igaz, itt csak egy réteget mutattam, lehet két réteggel jobban tetszene az eredmény! Igaz a feketeség ott megvan, de póklábasabb hatással. :)

      Törlés
  3. Én szoktam tűvel szórakozni a szememnél, mondjuk én kézzel is simán belenyúlok...:D Nekem a Max Factortól a False Lash Effect nagy kedvencem, anno ezt is használtam és nem annyira szerettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem merném, nagyon félek hogy valami nem úgy alakul. Emiatt sincs pl. kontaklencsém, mert félek a szemeimbe nyúlkálni. :D
      Hát látod, nekem sem lett a kedvencem ez a spirál, de hétköznapra jó és egynek megfelel. De örülök majd ha a végére érek, hogy mást is kipróbálhassak majd!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com