2014. augusztus 13., szerda

{Vigyázz!Kész!Posztolj!}-Üzenet a kedvenc bloggeremnek

Sziasztok! 

Szerintem a mostani VKP témája igencsak izgalmasra sikeredett, hiszen a kedvenc bloggerünknek írhattunk 1 levelet. Én ezt már anno megtettem személyesen is, igaz más témában és másképp, ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a kör számomra nem kell hogy kihagyással járjon. Az én választott bloggerem Oh My Brush Viki. Hogy miért? A levélből megtudhatjátok!



"Kedves Viki!
Nem is hiszed el, hogy mennyire fura az, hogy éppen levelet írok neked, így több ember előtt. Hiszen két billentyűzet között mi már beszéltünk párszor. Amikor megkaptuk a feladatot, tudtam, hogy neked fogok írni. Főleg azért mert  pozitív példaként tekintettem Rád, a blogolásom előtt/közben és még igen, most is. Szerintem egészen egyedi vagy a mai szépség bloggerek között, és a legpozitívabb tulajdonságod az, hogy mindig képes vagy megújulni és olyan témákat veszel elő amik újak, mégis mindennapiak, sőt érdekesek és egyedülállóak. Vegyük például a koreai kozmetikumokat, amikről szerintem mindig Te számolsz be elsőként akár az újdonságokról, akár a tapasztalataidról, de teszed mindezt úgy, hogy hiteles maradsz. Mi több, úgy érzem, igazán te vagy az a szépség blogger aki tényleg minden elvárhatót beletesz a bejegyzéseibe. Előtte-utána képek cenzúrázatlanul, információ gazdag  és hasznos bejegyzésekkel jössz mindig. Nem mondvacsinált vackokkal...Az Ebay-en való elszabadulást is neked köszönhetem, úgyhogy szerintem egy élet is kevés lesz ahhoz, hogy viszonyozzam azt, hogy mennyi mindent adtál, akár a tudtodon kívül  És ami a legfontosabb a mai világban: képes vagy megújulni újra és újra, és a kereslet irányába is igyekszel írni, mi több, a blog mellett ugye a videózásban is helytállsz. Egyszerre a kettőt nem lehet könnyű csinálni, de tudom, és sokszor mondtad is már, hogy te szeretsz videókat szerkeszteni. Így, Te talán ezt nem érzed nehézségnek. :) Emlékszem, te voltál az első blogger ebben a témában, akinek az írásaiért visszajártam mindig és utánad ismertem meg másokat. De ezt már meséltem neked. Szerintem követendő példa vagy mások számára is, mert annak ellenére, hogy több ideje vagy a blogolásban nem szálltál el magadtól, és a kezdő bloggereknek is szívesen adsz tanácsokat, ahogyan anno az én bejegyzésem alá is írtál jó pár hasznos dolgot. Úgy értem...ember tudtál maradni és ez nekem például most már számít. Sajnálom, hogy néha-néha eltűnsz, de szerintem ez azért van, mert feltöltődsz és ezt senki sem kérheti számon rajtad! Szeretem az írásaidat olvasni, és remélem sosem unod meg ezt a témát, amiben most vagy!  Ha mégis, úgyis követni foglak, nem rázol ám le! " 



Nos, én írtam üzenetet a kedvenc bloggeremnek, így nem övezi nagy titok a kilétét, viszont meséljetek ám Ti is, hogy Nektek ki a kedvencetek! Nem járja, hogy mindig az én bejegyzésemet olvassátok először, mert így sokatok válaszát nem tudom meg!:)

5 megjegyzés:

  1. Hú, szóhoz sem jutok! Nagyon megtisztelő dolog itt látni a nevemet, és ezt a hihetetlenül kedves lehet olvasni, kb. nem is hittem a szememnek, amikor megláttam a posztot :) Nagyon örülök, hogy pozitív példa vagyok a számodra, a sok-sok jó dolog, amit írtál, pedig csak feladja a leckét, hogy még többet próbáljak majd letenni az asztalra a blogommal! :)
    A leveled feltöltött pozitív energiával, amit NAGYON szépen köszönök! A meghatódottságtól kb. minden mondatot visszatörlök és újraírok most, de a lényeg remélem átjön: sokat jelentett ez a pár sor, soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmiben lesz egyszer részem, köszönöm! Egy tündér vagy! :)

    Most pedig lementem a posztot emléknek, milyen jó lesz visszaolvasni ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon örülök hogy ezzel a pár kedves sorral megmelengettem a szívedet, olyan jó, hogy pozitív értelemben tudtalak ezzel a kis bejegyzéssel hajtani! :) Felesleges visszatörölni a már leírt sorokat, írd úgy, ahogy jön, úgy lesz Vikis! :)

      Törlés
  2. Vikit én is még a másik blogjától olvasom és azóta is nagyon szeretem, ő volt az egyik első, akit megismertem :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm! :)

      Törlés
    2. Na tessék, közös nevező megint! :) Örülök, hogy hasonlóan vélekedünk!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com