2014. szeptember 14., vasárnap

Heti használatos dolgaim IV. | Képek 1 nyár közepén készült mustra után

Sziasztok!

Na többedszeri nekifutással kezdek neki ennek a bejegyzésnek, pedig már ezt is nagyon régen ki szeretném rakni. Ígértem, hogy lesz nyáron is egy olyan poszt amikor a héten használt termékekről írok nektek. Még július végén számot is vetettem magammal, csak nehézkes volt idáig eljutni. És a befotózás sem volt egy 2 perces művelet, így behúztam a kéziféket akkor és megálltam. (Mondván, hogy a 9-10 órás munkaidő után, a fotózással együtt elég volt aznapra a móka, kész,megváltottam a világot. Pedig, jaj de mennyire nem..:))  Lassan meg már az őszi 1 hetes turnussal kéne jönnöm. Időben vagyok, megint, az a lényeg! Gyors leszek, és ígérem, nem zihálom túl, mint ahogy szoktam. Bár ahogy elnézem, már a bevezetést is sikerült. Na jó, induljon a lavina! 



1. adag
Balról jobbra haladva: 
L'Oréal Elséve Total Repair balzsam
A kép készítése óta már elhasználtam. Szerettem, bár az utolsó két hajmosáskor nem hozta azt a szintet, amit megszoktam tőle, gondolod a hajam túlságosan hozzászokott a 3 hónap használat alatt. Ennek ellenére gondolkodom az újravételen, viszont van még mit elfogyasztanom a Balea koffeines balzsam személyében. 



Golden Rose lakkok
A Golden Rose mentája szerintem mindegyik blogot körbejárta már, mindenki ismeri, így nem is részletezném. Tetszetős, örültem, hogy megtaláltam azt a lakkot amivel egy régi Avonos darabot tudtam pótolni. A tollas lakk pedig csak ráadás, bár augusztusban csakis őt használtam, azt meg kell hagyni! De volt ám rinya, szentségelés és amit el tudtok képzelni, amikor lemosásra került a sor! 

S-quito free csípés utáni spray 
Jó használatot tett, örültem hogy megvettem. Kár, hogy augusztus utolsó hetében sikerült eltüntetnem valahova. Pedig beraktam volna a havi kedvencek közé is. Mérges vagyok, mert jó áron jutottam hozzá és szükségem is lett volna rá, azon a héten. Ha szúnyogcsípés enyhítő lennél, te hova bújnál? 

L'Oréal hajhab
A 7-es erősségű volumennövelő lapult a zacskóban anno, szorgosan használgatom egy ideje, remélem idővel hozom is róla a beszámolót. Vannak érdekességek a használatával egyébként, amire nem számítottam, nekem legalábbis fura volt az első használatkor, de jó hír, hogy idővel rátanultam a csínjára. 

Pure Nature pattanástalanító golyóbis
Áhá! Találtam ezen kívül még egy ilyen kis zöld tubust itthon, így nem is estem annyira kétségbe, amikor ez is elfogyott!:) Már olvashattatok róla a blogon, szerintem a könyökötökön jön ki, tovább is lépek...

Avon Foot Works cseresznyés lábspray
Csak nem hittétek, hogy megússzátok cseresznyés dolog nélkül a bejegyzést? Aki igen, az nagyon naiv, és nem ismer! Használtam a nyáron ezt a frissítő lábspray-t, de leginkább este nyúltam hozzá, a nagy melegekben, akkor jó volt. Nap közben viszont szerintem semmit sem ért. 

2. adag


Moyra körömlakkok
Akkoriban kezdtem ezt a két körömlakk 1 hónapban-féle ámokfutást a blogon, már láthattátok mindkét lakkot bevetés közben itt és itt. Ekkoriban készültek a képek is 1-1 lakkozásról, emiatt kerültek be a heti használatos dolgok közé. Mit ne mondjak, jól összezsúfolt hetet választottam!

Realash szempillanövesztő 
Ezt a szempillanövesztőt mindenki ismeri, bejárta már az egész blogger társadalmat. Működőképes, jó darab, a folyamatos használatra kell rászokni és akkor a jó eredmények magukért beszélnek. Első körben csalóka, mert a pillák hosszára megy rá, és csak 3-4 hét után kezdenek a pillák sűrűsödni. Nagyon drága, de legalább használ és nem egy humbug köré épül ez az egész, mint oly sok csoda kence esetében. :) 




TBS Pink Grapefruit utazó darab
Őt vittem nyaralni, frissítő, jó illata van és mivel még mindig a citrusos darabok felé húz a szívem, elgondolkodtam, hogy lehet a nagyobb kiszerelést is a magaménak akarom tudni. Az illata nálam a vártnál (megszokottnál) továbbtart, így örülök, hogy végre valami olyat is találtam a TBS-nél, amivel meg vagyok elégedve. Ezért van az, hogy ennyire ragaszkodok hozzá. Sok csalódás után Ti is örülnétek végre egy működőképes kapcsolatnak, ugye? :)

Avon Scent Essence - Sparkly Citrus
Mindjárt az első üveg aljára érek, de semmi pánik! Még másik két üveg várja, hogy felavassam. Gondolom most sokan fejcsóválásba kezdtetek, hogy jól bevásároltam ebből az illatból.

3. adag


Palmolive tengeri sós tusfürdő
Régóta ez az egyik kedvenc darabom, és a változatosság kedvéért a kép elkészülte óta, ő is elfogyott, már láthattátok a blogon. Most éppen egy másik darabot nyúzok a márkától, valami brutál sokáig megmarad az illata annak, még szerencse hogy beleszaglásztam vásárlás előtt. Nem tudom mit összeszenvednék, ha rossz illatot hoztam volna el.

Schauma fito-koffein sampon
Újravett darab, szeretem, és valószínű hozzá fogok visszatérni, akárhányszor sampont váltok. Aki nem érzékeny a Schauma samponjaira, annak ajánlom. Elég sokszor volt már róla szó a blogon, nem is tépem tovább a billentyűzetet! :)

Avon Foot Works lábradírozó
Kicsit több reményt fűztem hozzá. Egészen aprók a radírozó szemcsék, szerintem lábra valami erősebb dolog kellene. Testre is simán használható egyébként! A cseresznye mániámnak köszönhetően landolt a kosárban, de utólag azt mondom, hogy nem biztos, hogy jó ötlet volt, mert nem használom valami sokszor.

Danodent fogkrém
Szép összetevők, potom árért. Más márkánál a sokkal rosszabb INCI-jű fogkrém kerül 900-1000 forintokba, ez meg csak 160-186 HUF között van. Nyolcvanszor már újravettem, állandó kiskirálya a fürdőnek, nem, ismétlem nem vagyok hajlandó váltani! Hátránya, hogy eddig csak az Auchan áruházban láttam, így ha ott vagyok, akkor 2-3 tubus jön is szépen velem . Szerintem amúgy én fogyasztom egyedül a készletet...És a biztonsági kamerákon keresztül jól kiröhögnek, hogy soha senki nem vesz le azokról a polcokról fogkrémet, csak én, előttem meg utánam meg ilyen kihalt sivatag van a környéken. Ha valaki arra is kóricál, az is csak valami véletlen csoda folytán keveredett oda.  

Bevallom most jó volt visszanézni ezeket a képeket, főleg a mostani esős időjárást tekintve...Tényleg igaz, hogy a napfény jó kedvet hoz! :)

7 megjegyzés:

  1. Ójaj, menta lakk, valaki segítsen, függő vagyok :DDDD

    VálaszTörlés
  2. Fóliás lemosással hamar lejön a lakk. Moyra nekem a kedvenc márkám, szerintem a GR is hasonló, de még ott nem értem az üveg aljára, ki tudja, meddig bírja a minősége.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én átitatott vattát tekertem rá, de még úgy is elég nehéz volt leszedni. Lehet muszáj az a szoros fóliázás. (?)
      Szerintem én még nem is értem körömlakk végére, csak háromnegyedig, mert vagy beszáradt, vagy változott a lakk minősége és nem kockáztattam.

      Törlés
    2. Igen, kell, hogy a fólia tartsa a vattakorongot, és azért 2-3 percet ázzon a lakk a lemosóban, gondolom a dunszt a lényeg. Nekem sem fogy el sok lakkom, 5-6 db évente, igaz, csak 70 lakkom van, kenem kézre-lábra kétnaponta, meg anyura is, ha meglátogat :)

      Törlés
  3. Istenkem én is ezt a fogkrémet hasznalom mar kb egy eve. Ne aggódj nem te vagy az egyetlen vásárló:))))))

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com