2014. október 20., hétfő

Csak úgy, egy sokadik vélemény | Color Tattoo: On and bronze

Sziasztok!

Egy újabb ezredik a sorban. Így lehetne mondani a mai bejegyzés tartalmát, elvégre tele van a Color Tattoo-val  a blogvilág, sőt szerintem már a marslakók is azt használnak, annyian és annyiféleképp írtak már róluk. Én a kedvenc árnyalatomat hoztam el nektek, ezer ötödikként is, remélem nem baj!

Ár: 1700 volt/-50%-al 850 HUF, jelenlegi ár: 2200 HUF
Beszerezhetőség: bármely nagyobb drogéria



A legelső CT-m ő volt, az akkori igencsak olcsónak mondható Glamour Napos rohanásomban, így jó áron sikerült még hozzájutnom. (Akkor még úgy tűnik nem volt divatban a felárazás tudománya, csak a ruhaboltok ismerték ezt a remek kis trükköt, de sebaj, azóta behozták a lemaradást a 2700-as átárazással, a tavaszi G-napokon..khm,khm. Nem gond, végül is csak jó pár vásárlót vadítottak el, mit számít az, dübörög a gazdaság, remélem halljátok, épp ezért van szükség ilyen fogyasztó barát húzásokra!:))

Mondjuk ár ide vagy oda, meg kell hagyni, nagyon sokáig elég az, ami a tégelyben van. Ha kihasználható színt választottunk, akkor meg dupla akkora az öröm! A Pink Gold-dal sajnos nem így jártam, pedig megvettem anno, csak úgy érzem, nem tudom kihasználni az adottságait hosszabb távon. Hála az égnek, a L'oréal Blogger Day keretein belül Oscar azért adott egy ötletet a további felhasználásra, bevallom nekem is eszembe jutott már, csak...olyan abszurdnak és egyszerű józan paraszti észnek tűnt a dolog, hogy inkább elvetettem a dolgot. Ne feledjétek, néha a legegyszerűbb dolgokban van a megoldás kulcsa!- jó lesz, ha ezt én is megjegyzem, hosszútávon.



Legtöbbször, csak magában használom, viszont a szemhéjam kezd egyre olajosabb lenni, főleg nyáron és a vénasszonyok nyarán, ami a szemhéjamon lévő CT rovására ment, így rátértem idővel arra, hogy egy szemhéj alapozót kenek alá most már, így sokkal kitartóbb társam a mindennapokban. Röviden: ne ijedjetek meg, ha a kezdeti jól teljesítés után elkezdene ramaty lenni, egy szemhéjalap sokmindenre megoldás. Vagy az is elképzelhető, hogy a bőrötök állapota változott meg, zsírosabb lett, így emiatt válik szükségessé ez a plusz lépés. Annyi baj legyen! (Bár a hirtelen, szokatlan, nagyobb változásoknak érdemes utána nézni, mert inkább a kezdetek kezdetén bánja 5 ezer forintotok a kivizsgálást, mint később több tízezrek! 

Egy időben a Sigma-tól kapott szemhéjpúderrel kombináltam, azzal is jól mutatott, bár fura volt, hogy a barna színt ugye ujjbeggyel viszem fel, a szélekre pedig ecsettel próbálok meg maszálni. Szokni kellesz a többes kombinációt...Megvan az a furcsa szokásom, hogy ha valamit elkezdek, akkor vagy csak kézzel vagy csak ecsettel akarok dolgozni mindig. Valahogy váltogatni nem szeretek 1 sminken belül, lehet azért mert több a pepecselés vele. Ne öregedjek meg, ha már ennyi mindenre háklis vagyok, igaz? :)


Szerintem az egyik legjobban kombinálható színt sikerült elhoznom akkoriban. A türkizen gondolkodtam még erősen, de rájöttem, hogy nem tudnám kihasználni a hétköznapokban, így ugyanolyan sorsra jutna mint a Pink Gold. Azért meg haragszom, ha áll a pénz. (De gondolom, ezzel Ti is így vagytok.) Azért, érdemes lehet tenni ezekkel egy próbát. Én úgy gondolom, hogyha sikerül a saját színét megtalálnia mindenkinek, amit igazán gyakran tud használni, akkor már félig nyert ügye van. Személy szerint, azért szerettem meg az én színemet, mert könnyen használható, önmagában is megállja a helyét spirállal és egész tartósnak is mondható, kivéve amikor már indokolt alá a bázis, mert akkor sajnos nem szolgál rá a hírére, de ez az időjárás és az én együttes hibám. 


Akinek még nincs CT-je, annak azt tudnám tanácsolni, hogy kezdjen ilyen irányba keresgélni, hogyha be szeretne szerezni később egyet. Elvégre, ha olyan szín kerül a tulajdonába, amit maga is szívesen használ és gyakran, akkor mindjárt másképpen áll az is a dolgokhoz, aki az elején nagyon ellenkezett, mondhatni anti-CT-s volt. Én is az voltam félig meddig. Utólag beismerem, kár volt annyi ideig halasztanom a megvásárlását, mert megtaláltam a saját színem tavaly ilyenkor, és így utólag úgy érzem, ez nem volt rossz vásár. Remélem, ezzel még sokan így vagytok! :) 
Az elérhető színek közül, amit még szerintem remekül ki lehetne használni az a Permament Taupe lehet, bár nem érzem égető szükségét, hogy megvegyem. 


 Na és Ti, hogy álltok a többi színnel? És a most bemutatott On and bronze-zal? 

12 megjegyzés:

  1. Nekem is az egyik kedvencem a bronz, megvan még a rózsaszín és az ezüst. A rózsaszínt csak-csak használom, szintén természetes sminkhez, az ezüstös füstöshez gondoltam, de az már ritkábban van elővéve.

    VálaszTörlés
  2. Régóta nézegettem már én is őket, hiszen tényleg a csapból is a tattook folynak, de eddig tartottam magamat, mert nehezen tudtam elképzelni, hogy egy krémes textúrájú szemhéjfestékkel bármikor is közelbbi barátságot tudnék kötni. Annyira szépek viszont a színei, hogy lehet most jött el a pillanat, amikor beadom a derekamat :-) A bronz árnyalat tetszik nekem is a legjobban, szerintem is ez az egyik, ami a leginkább használható a mindennapokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy ugye? :) Annyira köszönöm a kommented, jól esik az, hogy mondtad, hogy most jött el ez a pillanat, hogy közelebbi barátságot köss velük, már megérte összeszednem magam, és megírni ezt a bejegyzést! :)

      Törlés
  3. Iiiiiiiiiiiimádom az On and on bronze árnyalatot, rendszeres "fogyasztója" vagyok. Az én szemhéjam is kissé olajos, de ecsettel viszem fel a cuccost, nem túl vékonyan és így egész nap nem moccan, még a nyárnak nevezett időszakban sem olvadt le rólam. Meg ugye ez az árnyalat minden szemszínnel kiválóan mutat :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, a legkihasználhatóbb árnyalat, és igazad van, mert tényleg minden szemszínnel jól mutat! Nekem sajnos olajossá válik a szemem, főleg nyáron, most remélem pozitív irányba változik ez az egész így a hidegebb idő beköszöntével...Meg ugye sok más változást is kidobott most a chatrulette, úgyhogy ezek is közbe szólhatnak a tapasztalatokba nálam mostanság. :S

      Törlés
  4. Én is nagyon szeretem. Fedett a szemhéjam,de egy átbulizott este végén is ugyanott van ahol lennie kell. Teljes áron tényleg kicsit drága, de ha nyitott szemmel járunk, akkor észrevesszük, hogy sokszor akciós. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én annyiszor azért nem vettem észre, hogy akciós lenne, a Glamour napok kivételével. De akkor meg épp sztrájkoltam tavasszal, mert majdnem annyiba került fele áron, mint a régi eredeti áron, és úgy voltam vele, hogy palira nem vetetem magam.
      Sajnos nem minden héten járok DM-ben, vagy Rossmannban, így ha van bármilyen más, jónak tűnő akció, arról meg szinte biztos lemaradok. :(

      Törlés
  5. Ezt az árnyalatot annyiszor próbáltam már beszerezni, de vagy nem volt belőle vagy már az összes fel volt bontva, így egy idő után feladtam a próbálkozást. :( Megvan viszont a rózsaszín, a szürke és a sötétkék, amikből az első kettőt rendszeresen használom is. Egyébként elárulhatnád hogyan és mi másra lehet még használni őket, nagyon furdal a kíváncsiság! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szomorú, hogy fel vannak ezek bontogatva, pedig a teszterek is elég normálisak szoktak lenni, így nem értem, ki az az érthetetlen, aki erre folyamodik. De leginkább a bizti őrökre vagyok mérges ilyenkor, mert sokszor sok olyan ember nyomában vannak, akik tök normálisak, de az ilyen barbárokat egyik sem kapja el. Együtt érzek veled, nekem is volt, hogy valamiből csak egy darab volt, akciós is volt, és a spirált úgy széttrancsírozta valamelyik jól nevelt tuskó, hogy a festék fel volt kenődve a spirál festék tartójára...Érdekes esettanulmányt lehetne írni erről. :)
      El fogom árulni, ha szeretnétek, Oscar tök jó dolgokat mutatott a L'oréal Blogger Day alkalmával, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy addig maradtunk, ameddig el nem kezdtek elpakolni a márkák...:)

      Törlés
  6. Én is ezzel az árnyalattal szemezgettem már, pont azért, mert jól kihasználhatónak tűnik és szép.

    VálaszTörlés
  7. Majdnem ezt a színt vettem meg Glamour napokon, de végül a metallic pomegranate mellett döntöttem, mert a fehér bőrömhöz jobban passzolt. De a minősége minden bizonnyal mindegyik CT-nek kifogástalan :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com