2014. november 23., vasárnap

Holika Holika Petit Clear BB krém | Ti kértétek

Sziasztok! 


Egy időben nagyon megszaporodtak erről a BB krémről szóló bejegyzések, és emlékszem egy komment is érkezett, hogy szívesen olvasna erről a krémről, az én szemszögemből, így emiatt is születik ez a bejegyzés.. Nem is csoda, hogy népszerű ez a krém, mert árban nagyon felhasználó barát termékről van szó, ráadásképpen több fajta közül is válogathat a vásárló. Persze a potom árhoz jó fedőképesség is társul, így tényleg okkal válik sokak kedvencévé, és nyilván sokkal többen is adnak neki egy esélyt, köztük én is így tettem....

Talán egyedül a beszerezhetősége az, ami eltántoríthatja a vásárlót, mert még mindig sokan tartanak az internetes rendelésektől, vagy a Paypal fiók létrehozásától, így emiatt tényleg be van határolva valamelyest az a kör, aki meg tudja rendelni ezt a terméket. 


Ár: 1500-1600 HUF
Beszerezhetőség: E-bay 


Olcsóságban eléggé ott van a szeren, kenterbe ver nagyon sok BB krémet, ráadásul szerintem színben is igazodik a viselőjéhez, még ha elég sárgásnak és sötétnek is tűnik a tubusból kinyomva. Ez egyébként félrevezető is szerintem, ugyanis a krém sötétségével ellentétben a színe világosabb az arcbőrön, mondhatni úgy is, hogy igazodik ahhoz valamelyest. 

Tartóssága nálam változó volt, emlékszem nyáron annyira nem bírta a gyűrődést, sőt mondhatom azt is, hogy eléggé leolvadt rólam a nagy melegekben, viselni viszont kellemes volt. Az adagolást pedig mindenki magának kell kitapasztalnia, mert ha túl sokat sikerül felvinni, akkor ha az arcunkhoz nyúlunk bizony sikerülhet bármi mást is megszínezni. Ékes bizonyíték 1-2 lap a füzeteimben. Nem rovom fel ezt akkora negatívumnak, mert a mennyiség rendszerezésével kiküszöbölhető azért ez a baki. Volt olyan termék, ahol sajnos nem így jártam, egyébként...

Az én saját problémám inkább az volt ezzel a krémmel, hogy egy másik, általam kedvelt krémhez képest nem éreztem annyira simának, puhának, tápláltnak az arcbőröm a lemosása után. Igaz, hogy ez vegyes, pattanásos bőrre lett kitalálva, de szerintem azért erre az arcbőrre is ráférhet a táplálás, és ezt ez a BB krém számomra nem adta meg. Amivel érdemes vigyáznotok, hogyha ugyanezt a fajta krémet rendelitek meg, hogy a kezeket, ujjakat hajlamos kiszárítani, így érdemesebb szivacsra, vagy ecsetre, vagy "turbó kézmosás használat után-féle" üzemmódra váltani. Szivaccsal mondjuk én próbáltam felvinni a krémet, de kézzel mindig jobban a kezemre esett a használata, az ecsetes megoldásról nem tudok nyilatkozni.


Összességében azt tudom mondani, hogy hétköznapokra igenis megfelelő ez a BB krém, de csodát, extrát nem várnék tőle. Hozzáteszem, fedésre szerintem jobb is, mint az átlag, vagy a drágább fajta BB testvérei, viszont hidratálásban nekem kevesebbet adott. Akinek ez nem annyira fontos, vagy van erre más eszköze, annak jó vásár lehet! Szerettem, de a hidratálást-amit megszoktam egy másik terméknél, előzőleg-hiányoltam. Én azért még keresgélnék egy jobb darabot, a valamivel olcsóbb megoldások között, közben meg visszatérek ahhoz a BB krémhez, ami bevált, elvégre a jól bejáratott daraboktól nem szokás búcsúzni! :)

Ismertek valami újdonságot most BB ügyben? Van, amit ajánlanátok másoknak is? 

6 megjegyzés:

  1. Nem próbáltam még ezt a terméket, de én is azok közé tartozom akik tartanak az internetes vàsàrlàstól...
    BB krém szempontból én mindenképpen a Lovely-t javaslom. Szépen hidratàl, nem is drága, kellemes de nem túl erős az illata ès könnyen eldolgozható!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem túl sok jó tapasztalatom van a Lovely-s dolgokkal kapcsolatosan. A spiráljaik és a körömlakkjaik jók, de arcra szerintem nem tudnak maradandót alkotni. :S Van nálad bejegyzés róla? :)

      Törlés
  2. Az egyik legkedvesebb BB-m :) Azon én is nagyon meglepődtem, hogy teljesen más felkenve, oxidálódás után, mint a tubusból kinyomva. Púderrel megfejelve egyébként nem hagy nyomot, és kevésbé lehet leizzadni (bár olyan kencét még nem láttam, ami a 40 fokot is bírta volna), azzal viszont teljesen egyetértek, hogy némi hidratáló-tápláló összetevőt pakolhattak volna bele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, ha a táplálás nem hiányozna akkor simán le lehetne horgonyozni mellette. Szép is lenne, ha mindenki rögtön megtalálná a maga olcsóbb kategóriás BB krémjét! :D

      Törlés
  3. Egy másik testvérét próbáltam már a lila Moisture. Nekem is inkább ezt kellett volna megrendelnem, legalább is ha a bőröm vegyes típusát nézem. De meg vagyok elégedve a sajátommal is , sokban szerintem nem tér el ettől a testvérétől. Azt tudom mondani, hogy nekem csak akkor mászkál és fényesedik át NAGYON durván amikor picivel többet viszek fel véletlenül. Ajánlani tudom a Skinfood Good Afternoon Peach Green tea BB krémet, persze van több testvére is, de én őt használom. Nem tudom hogy ismered e vagy kipróbálta e már. :) Tudom ajánlani, és hamarosan ha minden jólmegy felteszem ennek a két BB krémnek az összehasonlítását. :) És a következő amit kinéztem magamnak az a Holika Holika Sweet Cotton BB krémje. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sima Afternoon Peach BB-t próbáltam már, a Green Tea-ás változatot még nem. Előbbi nagyon nem tetszett a bőrömnek, holott 1 minta volt belőle. A Sweet Cottont láttam Vikinél már, de egyelőre tartózkodom a vásárlástól, főleg amíg le nem csitulnak így körülöttem a dolgok, inkább beruházok egy, már ezelőtt is jól működő darabba, újra.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com