2014. november 9., vasárnap

Újravettem | Szeptemberben

Sziasztok!



Nincs is szebb annál, mint hogyha valamit újra tud venni az ember, főleg ha sokadszorra teszi ezt. Nálam ez nem csak azt jelenti, hogy a termék bevált, hanem biztonságot is ad, sőt a lelkemnek is jót tesz egy kicsit, hogy igen egy picivel többet megtudtam magamról, hogy mi a jó nekem. Legutóbb  (még szeptemberben) pár dolgot sikerült újravennem, persze ezek közül van egy kakukktojás is, amit csak a kedvező ára miatt vettem újra...

CD dezodor
Alumíniummentes kis csoda. Egészen jól teljesít, egyedül az alkoholtartalmával nem vagyok kibékülve...és az ebből fakadó hátrányaival is sikerült már találkoznom. Például borotválás után igencsak csíp, hála a mikro sérüléseknek. Ilyen még sosem volt velem azelőtt, hogy ennyire csípett volna valami, de próbálom a jó oldalát nézni ennek az egésznek: egy kis megelőzés-előre tervezés kombinációval legalább egy újabb termékkel bővült a lepacsizhatok lista! :)



Garnier szemfestéklemosó
Annyira olcsó volt, hogy annyiért nem tudtam otthagyni. Nem életem legjobb lemosója, ez tény és való, de nagyon minimál smink  és színminták lemosására jó lesz. Addig se a drágább és hatásosabb termék fogy...Az illata is tetszik, friss és szőlős, csak hatékonyságban tényleg alulmarad a vártnál. Az nagy kár, hogy annyira nem tud elbánni legalább a spirállal, mert akkor már szerethetőbb lenne sokak szemében.  

Flormar fehér lakk-315 
Az előző, közel 1 év után bemondta az unalmast, egyszer újraélesztettem már lakk higítóval, de örökké nem játszhatom ezt a játékot. Elég sokszor használtam, több mint a fele el is fogyott, szerettem, és a legtöbbször valamilyen fehér alapra szeretek pingálni. Így nem csináltam nagy elvi kérdést a dologból, újravettem.

Ebelin körömlakklemosó
Az előző is kék volt, csak az üvegcse nem volt ennyire áramvonalasra tervezve, azóta persze már erre is gondoltak a tervezők! Egyelőre úgy tűnik csak ez változott, az összetevők nem, így kivételesen elmondhatom, hogy: végre egy külsőleges változás nem befolyásolta negatív irányba a belbecset. Ugyan, nem a mindenki által magasztalt Isana, de nekem ő is megteszi. 

Azóta azért, pár új dolog még felkerülhetett volna a listára, például a Palmolive narancssárga, olajos tusfürdője, ami végül nagyon is megtetszett használat közben. Persze, a régi kedvecekről sem feledkeztem el, így ha minden igaz, a mostani lemaradást letudva, ismét hamar lehet újravettem-féle bejegyzés. Nagy örömötökre, vagy bánatotokra, döntsétek el Ti! :) 

7 megjegyzés:

  1. Az Ebelin lakklemosó nekem nagyon szárította a körmeimet, főleg gyakori lakkozásnál tűnt fel. Meg nagyon kicsi is a kiszerelése, emiatt váltottam az Isanára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is szokta, én krémezéssel+olajokkal próbálom kivédeni, de nem csodálkozom, acetonos, nem aceton mentes, ha jól tudom előbbi több szempontból sem jó a körömnek. Viszont az aceton menteseket nem érzem elég erősnek magamnak. Az Isana pl. nagyon hamar elfogyott, ez meg tök jól kitartott.

      Törlés
  2. Az Ebelin lakklemosót szeretem, viszont a CD deot utáltam, alig várta, elfogyjon. De, persze ez nem azt jelenti, hogy neked nem válhat be. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi sem azon múlik, hogy ha nekem bevált akkor másnak is be kell váljon, mert ha nem, akkor baj van. :P A gondok általában ott kezdődnek, hogy hozzá nem értő emberek nem megfelelő termékeket kennek magukra. Pl. száraz bőrű lány pattanás elleni krémet/gélt, amitől kipattogzik nagyon és bekerül egy ördögi körbe. Ez a nem mindegy! :) Vagy, amíg valakinek hormonális okai vannak az izzadásnak(pubertás kor), addig másnál egy öröklött hajlam, mindkettőt másképpen lehetne kezelni. Nincs olyan szerintem, hogy ha neked nem vált be, nekem meg igen, neheztelni kéne akárkire is!:)

      Törlés
  3. Furcsa, hogy neked nem jött be ez a Garnier lemosó. Én évek óta ezt használom, és nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Spirált annyira nem lehet vele szépen lemosni szerintem. Mondjuk spirált a legtöbb a lemosóval nehéz eltávolítani, emiatt nem vagyok vele kibékülve hosszabb távon és "erősebb sminkes" napjaimon. Mondjuk lehozni lehozza az erősebb sminket is, csak több idő/vatta és anyag kérdése. Úgy meg pocsékolásnak is érzem még pluszban és fáj a szívem.
      De az elején én is nagyon szerettem ezt a lemosót, csak közben találtam egy jobbat, és ilyenkor mindig hajlamos ahhoz hasonlítani az ember. :)

      Törlés
  4. Hasznos kis bejegyzéstípus ez, hiszen az vált be igazán, amihez vissza is térünk :-) Egyik terméket sem ismerem, bár talán Ebelin lemosóm volt régebben, de már csak homályosak az emlékeim róla. Nekem az Essence Ultra vált be, valamint a mandulaolajos Isana :-)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com