2015. február 22., vasárnap

Nyereményjáték emlékeztető

Sziasztok! 

A héten került ki egy szuper lehetőség a blogra. Mivel 2, azaz kettő nyertes lesz, így azt gondolom, érdemes lenne, hogy minél többen tudjatok róla és, hogy a játékra is jelentkezzetek. Nem lesz ismeretlen a nyeremény, hiszen a már sok blogon látott Realash szempillanövesztőt tudjátok megnyerni. 
A játék leírását, szabályzatát ide linkelem, kérlek figyelmesen olvassátok el, a szabályok nem nehezek (és nem is túl sok, magamhoz képest :)), de azért volt aki így is lehagyott valamit! Úgyhogy, billentyűzetre fel és játsszunk egy jót!

A nyereményjáték szabályait, leírását +Google jelentkezési adatlapot megtalálhatjátok itt:
http://szepsegcsakneked.blogspot.hu/2015/02/nyerj-realash-szempilla-novesztot.html



Ui.: Külföldön élő játékos is jelentkezhet! Szerintem az ilyesmi ritka, azelőtt is sokszor kérdeztétek már a blogon, én jó magam ugyan nem engedhetem meg magamnak a külföldi postázást, de a Realash volt olyan kedves, hogy ha határon túli nyerné meg a szempillanövesztőt - ezt a kötelességet magára vállalta! Éljetek a lehetőséggel! :)

Ui.2: Ha Isten is kegyes hozzám, akkor pedig egy múlthéten befotózott blogra valóval jövök pár óra múlva. Sokan szerintem sejtitek miről van szó, de nem lövöm le a poént. A lényeg a lényeg, találkozunk ismét a mai nap folyamán! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com