2015. április 25., szombat

Rival de Loop Young-Super strong körömerősítő

Sziasztok!

Itt a tavasz, a mondatot meg fejezzétek be fejben. Na jó, nem kell rosszra gondolni! Viszont úgy voltam vele, hogy amikor bejött a Rival de Loop Young a Rossmannokba, nem igazán dobtam hanyatt magamat - bár ez általában mindennel így van. Idővel viszont kíváncsiskodva néztem körül a pulton, hátha találok valamit. Találtam, több dolgot is. Most az egyiket mutatom meg, ami elrabolta a szívem és a pénztárcám. Utóbbi csak feltételes mód, mert nem tudom újravenni készlethiány miatt. (Azóta a helyzet változott, újravettem már!) 

Ár: 399 HUF
Beszerezhetőség: Rossmannok ahol van Rival de Loop Young állvány





A  nagyszabású kipróbálásom egyik alanya ez a körömerősítő volt. Újra beszerezni eddig nagyon nehezen sikerült. E balfék tulajdonsága ellenére nagyon jó terméknek tartom, holott nem egy professzionálisnak kikiáltott lakkról van szó, az árából ezt sejthettétek is. Egy nagy hátulütője van, méghozzá hogy ez is hamar elkezd besűrűsödni, amiért én tudom ám húzni a számat. Viszont egyetlen egy dolog van, amiért mindezt elnézem a márkának és újra is vásárolnám/ már múlt idő, vásároltam/ ezt a körömerősítőt: Remekül erősíti a körmeimet és, az egyik legkényesebb pontomnak is megfelel, ami az, hogy a körömlemezességemet tök jól helyrehozza/megelőzi/elsöpri az útból.E mellett persze erősíteni is jól erősít, de szerintem ritka az a körömerősítő, ami ilyen kényes problémák ellen is helyt tud állni. A körömlemezességet még az általam szeretett Eveline 8 in 1 körömerősítőjének sem sikerült legyőznie, így emiatt sem írtam róla a blogon, holott a körmeim megerősödtek, de ha a körömlemezesség mellette fennállt, akkor azt gondolom, hogy megette a fene az egészet. 


Száradásban egész jónak tűnhet, viszont egy kicsit becsapós a drága: a felszín megszárad, de könnyen felázik és le lehet tépni a lakkot, ha felkenés után 1 órán belül mosogattok. Ez anyag pocsékolás lenne, úgyhogy érdemes inkább olyankor használni, amikor tudjátok, hogy 2-3 óráig nem lesz ilyen igénybevételnek kitéve a kezetek. Vagy marad a kesztyű, esetleg a mosogatógép...
Lakkozni jól lehet rá, nem hólyagosodott fel semmi eddig rajta, igaz eddig Avon és a márka lakkjaival barátkoztattam össze. Remélem, más lakkokkal azért nem összeférhetetlen. 
Nem túl drága, egyszerű az üvege is, csak morcosan írom meg Nektek, hogy elég nehéz az újra beszerzése. (Most gondolkodtam el, hogy lehet sokaknak szintén bevált ez a körömerősítő és emiatt  lehet ők is nagyon rájárnak a boltok polcain..)


Már vagy 4x útra keltem mire beszereztem az utánpótlást, de szinte sosem találtam, az Árkád Rossmannban meg aztán ez a manőver pláne lehetetlen volt sokszor. De sejtéseim szerint a logisztikában nem túl jártasok az illetékesek, mert eddig ott csak a fogyatkozó display-ekre leltem rá folyamatosan 2-3 hétig, úgyhogy már nagyon untam a herce-hurcát. Végül a negyedik héten imáim meghallgattattak és találtam is kettőt ebből a körömerősítőből. Szemtelenül beraktam a kosaramba mindkettőt - nincs mese, ha van, akkor kell betankolni. Köd előttem, köd utánam, már mentem is a kasszához. 
Voltam más Rossmannokban is, az egyikben szintén nem volt készleten, a másikban pedig még a Rival de Loop márka sem volt jelen, úgyhogy gyorsan ki is fordultam az üzletből. Egyébként, ez is csak velem fordulhat elő, annyira sutának érzem magam, akárhányszor találok valami jó dolgot, ami beválik, alig tudom újravenni,  Dunát rekesztek az ilyen termékek listájából. Remélem, hamarosan ráállnak az illetékesek a folyamatos készletfeltöltésre, mert azt fontolgatom, hogyha elfogy ez a két üveg, akkor lesben fogok állni a legközelebbi alkalommal és lepakolom az összes ilyen lakkot, ha tetszik, ha nem. 
Nem mondom azt, hogy vegyétek-vigyétek, mert akkor meg nem marad nekem a polcokon, úgyhogy csak óvatosan! ;)

Ha már körömerősítés... akkor Ti mire esküsztök? Vagy épp' mire nem? 

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Pont jól jött most nekem ez a bejegyzés, ugyanis mostanában az én körmeim is elkezdték ezt a töredezést, kettéválást, stb és egy jó körömerősítőt keresek. A leírásod alapján nagyon megtetszett ez a termék, úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy azt itteni Rossmanokban megtalálhatom és beszerezhetem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Majd szólj, ha sikerült beszerezni! Sajnos nagyon hiány termék lett, kicsit én is félek, hogy vadászhatom ezek után! :) :/

      Törlés
  2. Lovely Erősítő szérum calciummal és C vitaminnal: nekem eddig ez vált be a legjobban, de legalább tökéletesen.
    A teszt alapján egyébként ez a RDL erősítő is jónak tűnik, lehet hogy majd egyszer kipróbálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig egyszer vettem Lovely erősítő lakkot, de állandóan levált a körmömről, így nem igazán szerettem meg - egy idő után idegesített ez a tulajdonsága. Mivel azóta semmi változást nem tapasztaltam sem kinézetben, sem összetételben, így inkább elkerülöm ilyen téren a Lovely-t, pedig alapból nem volt sohasem bajom a márkával.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com