2015. április 7., kedd

Tesztelőket keresek, avagy Tesztelj Te is! Guerlain & Marionnaud termékek..

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban összegyűlt pár termék, amiről nem hiszem, hogy hitelesen tudnék nyilatkozni a blogon. Úgy értem pl. nem száraz a bőröm, még ha a korosztályba be passzintható lennék korügyileg. Vagy éppen, a világos bőrömmel még mindig nem tudok sötét színű arcra valókat tesztelni... Vagyis tudnék, de na, nem látom értelmét. Ezért arra gondoltam, hogy eljött a Ti időtök, és amennyiben tudjátok vállalni a vélemény elkészítését, akkor szívesen sorsolásra bocsátom ezeket a termékeket. Így szerintem mindenki jól járhat, a blogon lesz vélemény a termékről, ráadásul reményeim szerint hiteles lesz a megjelenés, illetve Ti is tulajdonosai lehettek 1-1 szuper terméknek, hogyha beválik. 

Amire én gondoltam, az egy szimpla jelentkezésen alapuló sorsolás lenne. Ami nagyon egyszerű: írd le miért gondolod azt, hogy Te lennél a legmegfelelőbb tesztelője a terméknek! Nem kell 3 oldalas esszét írni, nekem 2-3-5 mondat is elég, aki ügyesen fogalmaz és meggyőzően érvel annak így is menni fog ez...:)

A jelentkezés feltétele az, hogy legyél a blog nyilvános követője, itt bal oldalt tudsz feliratkozni, ha még nem tetted volna meg, és 1 megosztás Facebookon erről a lehetőségről. Illetve, hogy töltsd ki a Google jelentkezési lapot! :) 

Tehát 3 dolgot ne felejtsetek el : 1 megosztás FB-n a lehetőségről, az adatlap kitöltése itt lenn, és itt bal oldalon a feliratkozás. 

2 termék várja, hogy teszteljétek: 
1 db Guerlain Météorites Baby Glow alapozó 03 Medium árnyalatban 
1 db Hydra & Sublim hidratáló krém, száraz bőrtípusra 20-30 év között

Amit a tesztelésről tudni kell:
- 2 termék közül válaszd ki az egyiket, amelyiket tesztelnéd. Ezt jelöld be a jelentkezéskor! 
- A termékekre hagyok időt, legalább 1 hónapot. 
-A profi képekhez nem ragaszkodom, ilyenek nálam sincsenek, de azért látszódjon mi van a képen. Viszont előre jelezd nekem, ha nincs módod megfelelő minőségű képeket készíteni, mert akkor előre fotóznék a termékről. Az alapozónál előtte-utána képeket azért szeretnék látni.  
- Elsősorban személyesen szeretném átadni a termékeket, ezért jobban örülnék hogyha olyasvalaki jelentkezne, aki tudja vállalni a személyes átvételt. Kivételes esetben postázom csakis az egyik terméket! Ha az egyik terméket postázom, a másikat nem fogom, így automatikusan csak azok közül tudnék sorsolni aki vállalni tudja a személyes átvételt Budapest valamely részén. Ezt remélem megértitek, nem szívesen költenék postaköltségre. Mivel szerintem sötétebb bőrű lányt nehezebben fogok találni, mint 20-30 év közötti száraz bőrű lányt, így az alapozó az, amit postáznék, hogyha úgy alakul. 
- A jelentkezők közül én választom ki a nyertest, rátermettség alapján! 
-Csak akkor jelentkezz, ha tudod vállalni a feltételeket! :) 


Jelentkezni lehet: 2015. 04. 17-ig
Sorsolás/értesítés: 2015. 04. 18.


5 megjegyzés:

  1. Szia!

    Köszönöm, hogy jelentkezhettem!

    További sok sikert a blogodhoz!
    Nóra. xx

    VálaszTörlés
  2. A hidratáló krémet szívesen teszteltem volt, mert száraz és vízhiányos bőröm van. Erdélyi vagyok, ezért ebből most kimaradok. De, nem is baj.
    Sok sikert a többieknek! :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com