2015. június 9., kedd

3 éve már....

Sziasztok!

Nos, ma van a harmadik blogszületésnap. Szép mesébe illő szám ez, ezért is fogjuk rendhagyóan ünnepelni a blogon, de erről majd később!

Mos ide nagyon komoly dolgokat kellene írnom, ugye? Hogy mit értem el a bloggal, mi változott, én mit érzek, hogy érzek, hogy nem érzek, meg amúgy is köszönöm a világnak meg mindenkinek aki támogatott benne. Ennek ellenére ilyen komolyabb hangvételű dologgal nem akarlak Titeket sem untatni, elvégre ünnepelni kéne, nem pedig komolykodni! Azért, úgy gondoltam, hogy mivel ez a harmadik év, ideje mesélnem egy kicsit a kezdetekről...Remélem, hogy ezt a személyesebb vonalat nem bánjátok! 

Forrás


Hogy a blogot miért is kezdtem el? Fogalmam sincs, a mai napig pontos magyarázatot erre nem tudok adni. Emlékszem, hogy akkoriban csak 1-2 blogot ismertem csak, és ezek közül az egyik, máig kiemelkedő kedvencem a Viki által vezetett, most már Oh My Brush blog. Tisztán él bennem az, ahogyan anno ilyen összefogást hirdetett, hogy mutassák be (azt hiszem 10) heteken keresztül, hogy az adott héten milyen kozmetikumokat használtak, pár lánnyal együtt - én pedig vártam ezeket a bejegyzéseket, mint a messiást vasárnap, annyira szerettem olvasgatni őket. Persze, aztán megismertem több blogot is, így végül bennem is megfogalmazódott, hogy lehet el kéne indítani egy blogot. Na de mikor? 


Az az igazság, hogy ez a nap azért lett a blogszületésnap, mert akkoriban egy fontos vizsgám pont erre a napra esett, így a "felszabadulás" jegyében előre időzítettem egy bejegyzést. Aztán két hétig nem is törődtem a bloggal. Fura ugye?Szerintem nem mindenki így kezd blogolni, hogy bedobja szegény közönséget a mély vízbe, aztán pápá, nem foglalkozik a bloggal. Általában fordítva szokott történni ez az egész: van két hétnyi lelkesedés, aztán csókolom Bözsi néni, hoztam a tyúkot, ja hogy nem nyit ajtót a banya, akkor felültetett. Valahogy megszoktam, hogy minden fordítva történik. 
Forrás


Tehát egy szó nélkül ott folytattam, ahol abbahagytam: éppen ültem egy kis hostelben valahol Baselben, és amikor éppenséggel nem a kórház épületeit szeltem át nagy sebesen, akkor úgy gondoltam, hogy ideje felnézni a blogra két hétnyi nagy csönd után. Meglepődtem, mert a számlálónál alig számítottam pár emberre, ennek ellenére két számjegyű dolog került a látómezőmbe. Itt mondtam magamnak, hogy ez nem vicc anyukám, ennek talán van értelme, így meg is írtam akkor és ott, a következő bejegyzést, ezután pedig már folyamatosan születtek a nyalánkságok a blogra, ilyen-olyan formában. Ennek három éve. 

Forrás


Idővel kiforrta magát a blog, a témák, jöttetek Ti is, hozzászóltatok és sokszor segítettük egymást. Erre iszonyat büszke vagyok a mai napig is, hogy nem csak egymásnak megy a komentelgetés, hanem figyelünk egymásra! Sosem felejtem el azt, ahogyan meghatódta, amikor egyikőtök felajánlotta itt a blogon a segítségét egy éppen panaszos társunknak a Bioderma csomaggal kapcsolatosan, hogy küld neki, ha nem sikerül beszereznie. Vagy éppen arra, amikor Ti is segítetek nekem és itt vagytok, esetleg támogattok is egy-egy kedves szóval.


Tényleg, ezután a hosszú megemlékezés után már csak annyi a dolgom, hogy megköszönjem, hogy idén is  ezt 3.0-ás változatbeli járatot is végigkísértétek a bloggal együtt! 


14 megjegyzés:

  1. Nem vagyok jó blogok "életkorának" megtippelésében, nagyon durva, hogy a tied is már három éves :D Nem is tudom, mikor kezdtem blogokat olvasni, de emlékszem hogy Oh My Brush Viki még a régi platformon az elsők között volt, akiket követi kezdtem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? 3 év, elrepült rendesen. pedig a Te blogodnál is eljön ez az idő! És akkor foghatod a fejed, hogy te jó ég, 3 év..:)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszönöm! :) Remélem még együtt ünneplünk többet is!

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Köszönöm! Nálad is azt hiszem megvan már ez a bűvös szám!;)

      Törlés
  4. Boldog blogszülinapot, Andus!
    Legyen még belőle legalább háromszor ennyi! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Nóri! Még meglátjuk mennyi lesz, majd az idő eldönti ezt is. Ha csak kétszer annyi lesz, de az szeretettel és jó kedvvel lesz kikövezve, akkor jó, ha nem, akkor kevesebb, a lényeg, hogy örömmel üzemeljen a blog és hogy sokan örömünk leljük benne. Ugye? :)

      Törlés
  5. Gratulálok! Az enyém augusztusban lesz 3 éves. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Nem is gondoltam volna, hogy a Tiéd is betölti a 3 évet lassan, ugyan még kb. 1,5 éve ismerem, de ezek szerint lehet nem vagyok sokkal elmaradva az indulásod óta! ;)

      Törlés
  6. Sok boldog blogszülinapot! Hogy repül az idő! Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Észre se vettük, elröppent, mint egy kórházi műtéti rutin beavatkozás kb., sitty-sutty felébred az ember és kész.;) Köszönöm a gratulációt!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com