2015. június 15., hétfő

I. kör nyertese, és észrevételek a csalásokról

Sziasztok! 

Idén újítottam, és már nem szeretnék én a nyertesek után rohangálni, hogy ugyan már könyörögve kérlek vedd már át a nyereményed. :) Tartom a szavam, ígéretemhez híven a blogon és a Facebook oldalon is kihirdetem a nyertest. 



Ugyan nem jelentkeztetek túl sokan, de ez csak a nyertes dolgát könnyítette meg, így meg is ragadom az alkalmat, hogy gratuláljak Viktória Láposi! Kérlek írj egy e-mailt, hogy minél hamarabb fel tudjam veled venni a kapcsolatot és megküldhessem a csomagot is! Innentől (2015. 06. 15. 19:47) egy heted van jelentkezni a nyereményedért. 


A többieknek köszönöm szépen, hogy játszottak! Már fut a második nyereményjáték köre, ahol szintén egy szuper nyeremény vár rátok, remélem éltek a lehetőséggel és jelentkeztek! 

A játékról egy kis észrevétel 


Kedves Lányok! 
Iszonyatosan szomorú vagyok. Nem, nem azért mert kevesen játszottunk. Nekem öröm, ha adhatok Nektek, mindegy hogy ezt húsz vagy harminc, vagy ötven embernek teszem. A szomorúságom oka teljesen más: néhányan nem tisztelitek egymást, sem a fair play kifejezést. Nem ez az első alkalom, hogy csaláson kapom néhányotokat. 
Egyébként csak szólok, hogy a múltkoriban elmeséltem az előző tapasztalataimat pár bloggernek és kiderült, hogy ugyanazok a személyek előszeretettel csalnak az ő játékaikon is. (Magunkban azt hittük ezek csak véletlenek, de ennyi véletlen nincs!)
 El fogok jutni arra a pontra, hogy írok egy listát az ilyen személyekről és egy körlevelet küldök minden általam ismert blog e-mail címére. Lehet lesz akit nem érdekel majd, de biztosan lesz másik pár ember, akit érdekelni fog ez a dolog és nem fogja megkockáztatni, hogy a játékokat elrontsa pár ilyen ember. Gondolom senki sem szeretne megbélyegezve élni, igaz csak pár kattintással új személyazonosság nyerhető....de felesleges energiakidobás ez, és miért is tennénk ezt, amikor normálisan is lehetne játszani a nyereményért?:)
 Mindig leellenőrzök mindenkit, egyesével, hogy megvan-e minden, szerintem nem vagyok szőrösszívű, bár kétség nem fér hozzá a hazugságot, megbízhatatlanságot nehezen tolerálom. Van egy határ, és úgy gondolom ez egyre szemtelenebbül van átlépve a blogon, emiatt nem az egész közösséget kell büntetni, hanem azt a 4-5 embert, akikkel gond szokott lenni általában. 
Mélységesen felháborít, hogy van aki nem érzi mikor elég az elég. Az ilyen embereket automatikusan kiveszem a kalapból természetesen, mert úgy érzem, ez nem fair a tisztességesen jelentkező társakkal szemben. Bízom benne, azért sokatok egyetért velem és abban, hogy az ilyen viselkedésnek máshol van a helye (ha egyáltalán van helye?). Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek inge...az sürgősen öltözködjék! 



A jövőben megvalósuló fair play reményében,
Andus 

12 megjegyzés:

  1. Óh, hát ez szomorú :( Én még nem vettem észre hasonlót, mondjuk kemény két játékom volt eddig, úgyhogy ha volt is csalás, nem tűnt fel ezek szerint. El sem tudom képzelni miért jó ez bárkinek is, szánalom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy miért jó? Több esély azért mert pl. az alap szabályokat sem tartja be,vagy mások hátrányos helyzetbe hozása - így ha ő nyer, duplán jól is jár(hat). Mondjuk nem nálam, ha egy óra, akkor 1 óra, amíg összesítek, nem érdekel. Lehet elszöszölök és emiatt van 1 óra késés néha a blogon az eredményhirdetést illetően, de nekem fontos, hogy minden tisztességesen menjen, nekem ez sok mindennél többet ér. :)

      Törlés
    2. Költői kérdés volt, egyszerűen annyira távol áll tőlem az ilyen, azért nem értem. Csalással hozzájutni valamihez közel sem dicsőség szerintem. De az példás, hogy ennyire lelkiismeretesen csinálod a játékot! :)

      Törlés
    3. Sejtettem, bár én csak találgatni tudok, hogy lehet ezek a fő mozgatórugók. Erről inkább az illetékeseket kéne megkérdezni, de ilyenkor persze sokan lapítanak. Gondolom a választ sosem fogjuk megtudni, mert ilyenkor persze visszavonulót fúj mindenki, nehogy már kiderüljön hogy ő a hunyó. Engem meg valszeg sokat emleget, ezért csuklok sokat...:D
      Ez természetes, hogy lelkiismeretesen csinálom a játékot! Nem szeretném tényleg, hogy bárkiben felmerüljön az az érzés, hogy itt nem mennek a dolgok flottul és a normális játékosok háttérbe vannak szorítva olyanok miatt, akik lehet úton-útfélen csalnak és csak a játék ideje alatt aktívak a blogon. Szeretem az aktivitást, de nem azt ha hátsó szándék van mögötte. Az a baj tudnék mesélni, de akkor meg én lennék a rossz blogger, aki mindent kitereget, nem tisztel másokat.

      Törlés
  2. Gratulálok a nyertesnek! :)

    Sajnálom, hogy megint ilyen negatív élmény ért. Én nem is tudom elképzelni hogy lehet valakinek ilyen vastag bőre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából, szerintem mindig lesz 1-1 ilyen személy a játékoknál. Az arányok azok, amik fontosak és úgy érzem ez kezd felborulni az utóbbi időben. Nem hiszem el valakiről, hogy 3x elfelejtett jelentkezni, ráadásul mind különböző, egymást követő napokon néha.Gondolom arra hajazott anno és most is, hogy sok a jelentkező és nem tűnik fel...
      Köszönöm a nyertes nevében is, olyan jó látni, hogy gratuláltok egymásnak! :)

      Törlés
  3. Azt a kör-emailt támogatom :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos megkapnám érte a magamét, még néhány bloggertől is, hogy mit kotnyeleskedem és mit törődöm ezzel... Jó tudni, hogy valaki azért jó ötletnek tartja, és rájött a valódi céljára ezek szerint! :)

      Törlés
    2. Annó nálam is volt játéknál csalás..de én messze nem írtam olyan jól a blogot,mint pl Te! :)

      Újra kéne kezdenem, de magam se tudom, hogy csináljam..Biztos, nem játékkal hívnám fel magamra újra a figyelmet, hogy visszatérni szándékozom..

      Törlés
    3. Ez nagyon kedves. Bár annyira azért nem vezetem jól a blogot, pl. frissítések szempontjából néha rendesen el tudok csúszni. :S
      Szerintem sem a játék a legjobb megoldás arra, hogyha vissza akarsz térni- bár most az a tendencia van, hogy sokan játékkal próbálnak meg érvényesülni. Viszont arra is sok példát látok, hogy az emberek a személyiségükkel akarják megfogni a közönséget, és ez elég jól sikerül, ha kellően kitartó az ember. Annyi, hogy nem kell engedni a nyomásnak, hosszabb távon sem. :) Szerintem kezdj bele újra, ha úgy érzed most ez az ami örömet okoz neked. Aki azelőtt is olvasott, hamar visszatalálna hozzád, ebben egészen biztos vagyok!

      Törlés
  4. Gratu a szerencsésnek!
    :O De durva, azért ennyire ne akarjon már valaki nyerni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a nyertes nevében is!
      Valaki mindenre képes, csak hogy nyerjen. Én azt nem akarom elhinni, hogy biztos hogy a megfelelő ember nyúl ilyen eszközökhöz és biztos, hogy ő van rászorulva? Aki rá lenne szorulva, az tisztességesen játszik általában és elfogadja a játékszabályokat...

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com