2015. július 5., vasárnap

Ebay cuccok nyúzva-használva II.

Sziasztok!

Biztosan emlékeztek az első, hasonló kiadásra, amikor pár olcsóbb, Ebay országból jövő dologról írtam meg, hosszabb idő után a véleményem. 

Hála az Ebay világának sok mindent rendelhet meg olcsóbban az ember fia-lánya. De olykor az olcsó húsnak híg a leve, és valami hiba van a mákos pitében. Vagy nem tölti be a funkcióját a termék, vagy kényelmetlen használni, esetleg az olcsó ár miatt, bizony az áru kinézete is okozhat meglepetéseket. Továbbviszem ezt a hagyományt, és most a már régen megrendelt dologra irányítom a mostani figyelmet! Lesz olyan termék, amit nagyon szeretek a mai napig...

Az első két  képen, mindig az Ebayen megtalálható képet mutatom meg, ezt követik a valóságban, viseléskor készült fotók. Így szerintem jobba kijön a különbség is, már ha van.


A fura
A fülbevalókra helyezvén a hangsúlyt bele is ugrom a közepébe. Mióta megrendeltem ezt a köves-gyöngyös darabot, azóta láttam, hogy nagyon sokan elkezdték ezt a fura fülbevaló fajtát viselni. Vagy éppen áradozni róla. A minőséggel nem volt semmi gondom, a kövek is szépek élőben, nem kelt gagyi hatást - pedig ettől féltem a legjobban. Életem egyik legjobb darabjának tartom, lehet, hogy egy másik változatot is beszerzek belőle. Szerintem különleges, elegáns. Egyedül a fülbevaló másik felével volt gondom: érdemes egy kicsit szorosabbra venni, megnyomni, hogy rendesen tartsa amit tartania kell. Az enyémnél egy kis lötyögés volt, féltem, hogy így elhagyás lesz a vége, így muszájból egy kis erőkifejtést alkalmaztam rajta. 
Fashion-Women-Crystal-Rhinestone-Pearl-Ear-Studs-Earrings-Girl-Chic-Jewelry-Gift
Fashion-Women-Crystal-Rhinestone-Pearl-Ear-Studs-Earrings-Girl-Chic-Jewelry-Gift
Link az eladóhoz

A termékről a képeket az eladótól szedtem, alattuk a sajátomat látjátok, viselés közben!



A hagyományosan elegáns
Ismét gyöngy, ismét elegancia. Elég lesz mára, mi? Olcsó volt ez is, úgy gondoltam hogy annyira melléfogni nem lehet vele. Nem is lehet, ennek ellenére nem szerettem meg jobban- alkalmanként felveszem, de közel sem annyiszor mint az előző társát. Szerintem kihagyható darab, hacsak nem valaki pontosan nem egy ugyanilyenre vágyik. A fülbevaló tartójával meg voltam elégedve, itt nem kellett rásegítés arra, hogy masszívabban tartson.
NEW-Women-triangle-Gold-Plated-White-Freshwater-Pearl-Stud-Earrings-Jewelry-Gift

NEW-Women-triangle-Gold-Plated-White-Freshwater-Pearl-Stud-Earrings-Jewelry-Gift
Link az eladóhoz
A képeket az eladótól szedtem, a sajátomat ezek alatt találjátok, viselés közben!



Na és Titeket szokott meglepetés érni? Voltak már csalódásaitok, pozitív-negatív egyaránt? 

8 megjegyzés:

  1. Sokféle ékszert és órát rendeltem már, elég vegyesek a tapasztalataim. Volt például olyan féldrágakő nyaklánc, ami igazából festett kavics volt és totál beszínezte a bőröm. Volt egy olyan bőrszíjas óra, ami annyira büdös, hogy már hónapok óta "szellőztetem" mindhiába, képtelenség viselni a szaga miatt. Az aranyszínű statement-ek kíméletlenül elveszítik a fényüket, színüket és bezöldülnek, vagy bebarnulnak rövid időn belül, és a bőrömet is befogják zöldre vagy barnára... szóval én már kevésbé vagyok lelkes. De vannak jó tapasztalataim is, pl. a tibeti stílusú kamutürkiz kamuezüst szettek egész mutatósak és tartósak is, illetve a kicsit drágább gold filled gyűrűk nagyon élethűek és sokáig megőrzik a csillogásukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem eddig nincs sok rossz tapasztalatom, most ha a 200 ft-os nyaklánc hamar szétszakad,megértem .drágább termékeket nem nagyon merek rendelni.
      a büdös óráról jut eszembe egy papucs ,amit itthon vettem a kínaiban, szintén "bőr" ( vagy kitudja,egyáltalán minek a bőre... ) azt is ugyanúgy el kellett dobni,mert elviselhetetlen szaga volt.

      Törlés
  2. Én mostanában az Aliexpressről szoktam inkább rendelni, és eddig mindig meg voltam velük elégedve :) Most éppen 5 csomag érkezésére várok, 1-nek pedig a fizetés elfogadására, de mivel most sok ékszer lesz közte, kíváncsi leszek nagyon, hogy milyenek lesznek... Képen általában mindig agyonretusálják és teljesen máshogy mutatják, bár nagyon remélem, hogy azért hordhatóak lesznek :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég sok, nekem az Aliexpress olyan idegennek tűnt mindig is, lehet azért, mert picivel drágább mint az Ebay és elvileg sok termék oda van áthozva, csak drágábban.
      Igen, a képek sokszor máshogy festenek mint a valóság, pont ezért csinálom ezt a rovatot is, hogy azért lássátok Ti is, mi lapul az egész mögött, megéri-e rendelni vagy sem.

      Törlés
  3. Bevallom még nem rendeltem ebay-ről semmit pedig nem pehet egy nagy ördöngősség, de a napokban elkezdtem nézegetni mert rászánt magam és összeírtam a kívánságlistát azokról amiket megszeretnék venni.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki egyszer elkezdi, úgysem fogja abbahagyni, szerintem! Bár azért majd kell, egy határ...de a bőség zavarától úgyis meg fogsz illetődni, lehet. Sok sikert a procedúrához, remélem azóta már meg is érkezett valami hozzád, ha rászántad magad! :)

      Törlés
  4. Nagyon szépek, imádom az Ebay-es ékszereket

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Majd máskor is igyekszem valami szépet kinézni. :) Az a baj sajnos, hogy a valóságban néha pont nem olyanok, mint a képeken, így néha megesik a csalódás, olyankor pedig azért a kedv is elmegy.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com