2016. január 7., csütörtök

A nagy elfogyott poszt| Év végi kiadás 2015-ről

Sziasztok!

Nincs kegyelem, mindent kidobok/ kidobtam amire a megüresedett jelző kerülhet fel, és bizony titeket sem kíméllek meg most, hogy jaj, szegény olvasók, biztos elég nekik 5-7 termékről elolvasni az elfogyott bejegyzések folyamán. Most a nyakatokra borítok egy csomó üres flakont, mert szanálás van itt, kérem szépen! És igen, itt az új év, ezért pláne elkél a totális szanálás. Még ha meg is utáltok a túlontúl hosszú bejegyzés miatt. Azért egy mosolygós fejet, vagy egy túléltem-et tessék küldeni, ha sikerül a bejegyzés végére érni! Hagy tudjam meg, kik az igazi, szívós kadétok a csapatban!



Bioderma Sensibio micellásvíz
Azt hiszem ez a termék sem volt még benne egyetlen elfogyott posztban sem, pedig egy újabb adag került a kivégzett osztagba. Az arcom lemosásánál szerettem meg nagyon ezt a terméket, valószínűleg újra is fogom venni, hacsak nem találok valami olcsóbb alternatívát. De esélyesebb az újra vétel, az a biztos.

L'oréal Elséve Multi Vitamins Fresh frissítő sampon
Talán a legjobb samponom zsírosodás ellen. Egyetlen bajom volt vele csupán: a hajvégeim eléggé szárazak lettek a használata után. Hosszabb távon nem tudnám elviselni, ezzel tisztában vagyok, de akinek nagyon zsíros a haja, annak mindenképpen ajánlom egy kipróbálásra. Szerintem nem fog csalódni!

Dontodent fogkrém
Danodent fogkrém lelőhelynél akkoriban nem jártunk, így egy DM-es darab jött haza. Nem vettem újra, különösebben nem volt vele bajom, de a Danodenthez visszatértem.

Stenders  grapefruit testradír
Még tesztelésre érkezett, de annyira spóroltam vele, hogy csak 2014 végén sikerült elhasználni az utóját. Akkor is teljességgel jól működött, nem kell aggódni. Egy bajom volt vele, mégpedig az, hogyha a víz megtalálta a csomagolást, akkor az bizony csúnya nyomot hagyott, eláztatta a papírt és hiába száradt meg később, úgy maradt, mintha elázott volna, sötétebb lett a csomagolás. Így,  emlékszem a termék vége fele már nem tudtam annyira a fürdőszoba ékeként tekinteni rá. :(
 Én nagyon szerettem, nem tartom kizártnak, hogy valamikor újra találkozzak a márkával a fürdőben, immáron a saját kontómra, ha végre elfogyasztom a már megrendelt LUSH fürdőgolyókat. Plusz pár titkos fürdéshez való dolgot, amik újdonságként hatva szépen betárazásra kerültek. Hoppá... 

The Body Shop Pink Grapefruit tusfürdő
Az egyetlen illat, amiért odáig vagyok a márkától. A testvaj is hamarosan elfogy szerintem, de nem akartam meggyorsítani a folyamatot. Szettben vettem egy G-napozás alkalmával, egy parfümöt is tartalmazott a csomag, persze nekem az lett a legkedvesebb illatom a márkától.




Rexona Maximum Protection 2 db /+ 1 db Secret Key Platinum power dezodorok
Nyugi-nyugi, ez az egész éves Maximum Protection adagom nagy része. Kettőt fogyasztottam el azóta, meg egy szép kis Secret Key-t. Utóbbi, rendesen véd az izzadástól, csak erősen izzadóknak merem ajánlani, Komolyan, ez nem vicc! Mondhatjátok, hogy persze, meg minden, nekem kis híján kicsípte a hónom alját, igaz nem vagyok annyira izzadós, csak nyáron a nagy melegben. Viszont holtbiztosan szárazon tartja az embert.

Rexona biorhytm fújós dezodor 
A fújós dezodorok közül talán ez a fajta az egyik kedvencem a márkától. Még a clear elnevezésű még az egyetlen, amin gondolkodom, de a végső elhatározás az mindig ehhez a rózsaszínhez vezet.

Ebelin lakk lemosó
Nemrégen fogyott ki, én szeretem, megfelelt arra amire meg kellett. Most Isana lakklemosóval próbálkozom. Ilyen téren nem vagyok annyira márka hű.

Rival de Loop Nail Hardener-Super Strong
A harmadik üvegcsével sikerült elfogyasztani belőle, immáron a negyediket nyúzom örömmel és boldogsággal. Nem, még mindig nem illik előlem elhalászni ezt a Rossmann polcairól! :)


Max Factor Calories 2000 spirál
Még egy spirál, aminek búcsút mondhatok. Bevallom nem volt akkora szám, mint amilyennek be volt állítva, pedig a Max Factorral alapvetően meg voltam elégedve jó darabig. De ez a spiráljuk annyira nem jött be hosszabtávon. Amiatt vártam tőle kisebb csodát, vagy valami hű életérzést, mert sokan istenítették, hogy ez a spirál, ez igen, ez hú de jó, ha mást nem is a márkától, akkor ezt meg kell venni. Nálam nemhogy eget rengető különbséget nem hozott, de szerintem nem is lettek jobbak a pilláim kifestve. Felejthető volt ez most, bízok benne, hogyha beruházok egyszer a Clump Defy-ra, akkor megváltozik a véleményem. Itt írtam róla részletesen, jó rég volt, kedvencekbe sem került be szerintem. 

Realash szempillanövesztő
Tavalyelőtt decemberben (2014) fogyott el a csoda szempillanövesztő. Úgy elraktam, egy akkoriban kijelölt elfogyott dolgok gyűjtésére szánt dobozba, hogy a mostani szanáláskor sikeresen megtaláltam. Azt kell mondjam, elérte a célját az expedíció, sikerült jól elrakni, legalább ennyi megvalósul a tervekből.. Itt találhattok róla bejegyzést, szerintem egészen jól kihasználható volt ez a termék, tényleg működött.

NYC fekete tus
Imádtam ezt a tust! Ez volt nekem A TUSOK TUSA. Bocsi, ez jó kis szójáték volt, nem hagyhattam ki. Szóval, jó sokáig nyúztam, 3x újravettem, annyira szerettem használni, hogy az összes termékről lekopott a felirat róla, szóval...és ha jól láttam (jól láttam, a francba, a szívem most összefacsarodik), a Müllerekben nincs már ez a fajta darab.


Head&Shoulders 2 in 1 sampon
Nagyon szeretem, van belőle tartalékom, egyetlen egy dologért tenném össze a két kezem: ha bő 1,5 hónapnyi használat után ugyanolyan hatékony lenne, mint azelőtt. A mentolos érzet gyengült a hajmosás során, hozzászokik a fejbőr, így meg nem jó drágább dolgot használni. Sajnos közbe kell iktassak 2-3 hetes eltérő termékekkel való hajápolást.

Golf Vital balzsam 7 gyógynövény kivonattal
Szerettem ezt a balzsamot, még zsírosítani se zsírosított, úgyhogy a végítéletem továbbra is az, hogy a feladatát jól ellátja. Az árához és más társaihoz képest tényleg pozitív a teljesítménye, emiatt valószínűleg visszatérek hozzá, hogy hosszabb távra is bebiztosítsam ezt a jó viszonyt.

Danodent fogkrém
Visszatérésem bizonyítéka! Már 2 éve ragaszkodom hozzá, potom pénzért, viszonylag szép összetevők. Csak halkan megsúgom, máshol a hasonló INCI-s gyógyfogkrémeket vesztegetik 800-900-1000 forintokért. Ez meg 162 forintért kínálja magát az Auchan polcain. :)

Balea gyógynövényes habfürdő citromfű kivonattal
Szeretem a gyógynövényes habfürdőket és a Balea egy olcsóbb alternatívát kínál erre, főleg ha épp le vannak árazva  kifejezetten ezek a darabok. 500 ml-ért nem túl sok 399 királyi forint, így azt mondom jó vásárt lehet vele csinálni. Van még egy márka(nem jut eszembe hirtelen a neve, de a polcon ott van közvetlenül mellette), annak a habfürdői 700 forintot kóstálnak, és még azokra szeretnék lecsapni majd. Kicsit exkluzívabb megjelenése van, de szerintem ugyanazt tudja, mint ez az olcsóbb társa, aztán kitudja. Minden esetre, ez most elfogyott, remélem sikerül egy méltó utóddal benépesítenem a fürdőkád sarkát!

Essence szemöldökceruza
Kicsi, pinduri lett, megfoghatatlan darab, olyannyira, hogy már nem is mutogatom, mert látni sincs értelme, ráadásképpen már megvettem az utódját is. Mit is mondhatnék? Hű társam volt, szerettem és szerintem ha biztos pontra vágyom, akkor őérte fogok nyúlni. Ismerkedésnek tökéletes szerintem első körben. Nem vészesen drága, 499 HUF, annyit pedig megér, a minőségére nem lehet panaszom. Egyedül a színskálán változtatnék egy kicsit és behoznék még 2-3 új árnyalatot. De ez már a kákán is a csomót hozzáállásom, így ügyet se vessetek erre a kijelentésemre!




Nina Ricci Nina parfüm
Régebben elfogyott, de ha jól emlékszem még nem került be elfogyott bejegyzésbe, úgyhogy most itt van. Nagyon tucat illat volt pár éve, most mintha kevesebb lányon érezném, mentségemre szóljon én szerettem, és újra is venném, ha nem egy másik parfümre fájna a fogam. Egyszerre mindent nem lehet, így most egy darabig mellőzve lesz a kívánságlistámról.

La Rive-Love, Dance
Úgy emlékeztem, hogy őróla is beszámoltam a blogon, de ha nem, nem baj. Jobb kétszer említeni, mint egyszer sem. A La Rive parfümöket nagyon szeretem láthatjátok a blogon is, eddig azt hiszem két darabról írtam már előzőleg itt és itt. Olcsók, jó illatkombinációval rendelkeznek, tartósak, és az Escada parfümök rejtett másolatai-legalábbis ez a hír járja.

És most, hogy a végére értünk a dolgoknak...ki élte túl? :)

12 megjegyzés:

  1. Nem volt ez hosszú egyáltalán! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem? Hozzám képest sem? Akkor mostantól nincs kegyelem és nem vacakolok ötösével meg hatosával az elfogyott cuccokkal, ömlesztem tizenkettesével!:D

      Törlés
  2. Sokkal vészesebbre számítottam, ez fogyasztható mennyiség :D
    (haha)
    A secretről nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magamhoz képest azért vészes szerintem. Az utóbbi időkben mindig csak 5-6 terméket hoztam így, és féltem hogy már mindenki elszokott a hosszabbaktól.
      Igen a Secret ennyire jó, szerintem túlontúl is, érdemes vigyázni vele. Nekem 1-1 alkalommal azért kicsípte a hónom alját, annyira kemény volt. Pedig rinocérosz bőröm van. Vagy csak volt...Újravettem amúgy, de inkább nyárra tartogatom, annyira durva szerintem. De nem lebeszélni akarlak, csak inkább féltésként gondolj szavaimra! :D

      Törlés
  3. Én is jó kadét voltam, a végére jutottam a posztnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valaki akkor ma jó kadét volt! Jár a vállon veregetés (egyelőre csak ennyit adhatok:))! Ilyenkor néha kicsit félek, hogy túl hosszú a poszt és senki sem olvassa el azt, hogy ennyi termékhez hogyan viszonyultam. De jó tévedni ilyenkor, mert ezek szerint zúdíthatok rátok sok mindent! :P

      Törlés
  4. Szuper poszt lett! Kadétként jelentkezem kapitány! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az, már ketten vagytok, akik kadétként is gondolnak magukra!:) Ügyes! És köszönöm, bár ezek szerint nem lett olyan hosszú, hogy kihívást jelentsen.

      Törlés
  5. Hosszabbra számítottam, de teljesen rendben volt és végigolvastam jelentem! :)
    Én is ma tettem ki elfogytak posztot, ez egy ilyen nap volt szerintem, de meg kell válni a kallódóktól is. :D
    A Secret Key-t hol lehet beszerezni? Érdekelne! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a jövőben nem foglak félteni titeket ezentúl! :D
      Láttam, hát nálad is voltak azért elfogyott termékek rendesen, de te nem riogattad be a népet úgy, mint én. :D
      A Secret Key-t én az Auchan áruházból veszem, de szerintem 100 forintosokban is szokott belőle lenni. Nagy ritkán talán láttam már a DM-ben, vagy a Rossmannban is, de volt olyan időszak is, amikor nem voltak jelen. A jelenlegi helyzet nem tudom mi, így biztos lelőhelyként ezeket most nem merem ajánlani. Ha gondolod, fuss be egybe, hátha lesz, néha szoktak belőlük kitenni.

      Törlés
  6. Sima ugy volt,gyorsan a vegere ertem en is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor most tökre szégyellem magam, hogy ennyire lebecsültem a társaságot. Pedig megszámoltam, 20 termékről volt szó, és eddig mindig általában csak 5-7-ről hoztam jelentést, lehet emiatt gondoltam azt, hogy hosszú lehet a számotokra. De akkor most mindenki nagyon kis ügyes volt, ahogy látom a visszajelzéseitekből! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com