2016. január 21., csütörtök

Játékra fel +1 ráadás: teszteljünk együtt! :)

Sziasztok!

Egy régi álmom válik valóra azzal, hogy Titeket is bevonhatlak a terméktesztelésbe. A Bioderma olyan kedves volt, hogy Rátok olvasókra is gondolt egy termék erejéig, és szeretnénk Benneteket is bevonni ebbe az egész dologba. A tökéletes jelöltről, jelentkezési módról lejjebb olvashattok! 

Termék amit tesztelhetsz: Atoderm olajtusfürdő- 200 ml 
Az ideális jelölt: 
-száraz, nagyon száraz vagy atópiás bőrrel rendelkezik
- lehetőség szerint NEM blogger, és budapesti lakos. De ha a megfelelő jelölt máshonnan jelentkezik, akkor postázom is a csomagot.
-feliratkozott tagja a blognak (Feliratkozni a blogra bal oldalt tudtok a "Ha tetszik amit csinálok..ne maradj le!" fülnél. :))
- képes a gyors és folyamatos kapcsolattartásra, megbízható (!)
- tud írni 8-10 egybefüggő mondatot egy termékről, tehát írni tud úgy, hogy nem csapong a véleményezés folyamán

Jelentkezni a beszúrt űrlapon lehet a feltételeknek való megfeleléssel, egészen vasárnap éjfélig(2016. 01. 24. 23:59), hétfőn (2016. 01. 25.) pedig e-mailben felveszem a kapcsolatot a kiválasztottal, akinek a terméket elküldöm/átadom!
A feladat az űrlapon minden adatot lehetőség szerint kitölteni és várni az eredményt! :)



+Ráadás: 
A blog Facebook oldalán folyik egy kis meglepetés játék, nem tudom láttátok-e már? Nem akarom, hogy lemaradjatok, mert egy egészen szép kis pakk kerülhet a nyertes kezébe, megédesítve ezzel az elkövetkezendő hónap fürdőzéseit. Ráadásképpen még pluszban készülök Nektek a blogon egy kis meglepetéssel, de ez egyelőre maradjon így, két billentyűzet közötti titkos szövetségi hallgatás. Na ez nagyon úgy hangzott, mintha egy CIA munkatárs mondta volna. De a lényeget tudjátok úgyis..:) 
Viszont az előzőleg említett játék 2 hétig tart, épp ezért ha szeretnétek játszani, akkor most tegyétek meg, mert repül az idő!


A feltételek, a Facebook kiemelt (legelső) bejegyzésnél olvashatóak, a dátumokra és a jelentkezési határidőkre viszont figyeljetek nagyon-nagyon! Múltkor is volt, aki lemaradt sajnos. Más pedig e-mailen szerette volna kérni, hogy tekintsek el a jelentkezési határidőtől, de sajnos nem tudok, a szabály az szabály.Nincsen kivételezés, nincs mutyizás, ez nem az a kör, akinek ez hiányzik, el kell keserítsem, hogy rossz helyen keresgél! :)
Játszani itt 2016. február 2-ig tudtok, ha van kedvetek, energiátok vagy éppen affinitásotok, esetleg szeretnétek egy kicsit izgulni.

Aki pedig bloggerként jelentkezett a játékra és megosztotta a blogja Facebook oldalán (is) a játék bejegyzést, azt ezúton szeretném nagyon megköszönni, mert sokat jelent nekem ez az önzetlen gesztus! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com