2016. január 17., vasárnap

Polyvore: Táska-körkép | 2016

Sziasztok!

Eszembe jutott, hogy eléggé elhanyagoltam ezt a kis sorozatot a blogon, így az új évet a táskák jegyében indítom.

Kifejezetten a nagyobb darabokat szeretem, mert pont az a fél-életemet-a-táskámban-hordom típus vagyok. Egy kisebb táskában nem férnék el, tudom. Mit tudom...teljesen meg vagyok győződve! Viszont, lassan épp itt az ideje egy újabb darab beszerzésének, igaz, otthon van 3 táskám, ebből 2 használható. Mondhatjuk azt, hogy nem vagyok valami gyűjtögető ilyen téren. Pedig lassan itt az ideje egy újnak, mert az idő sajnos meglátszik rajtuk. Most pár olyan darabot hoztam, amit szívesen elfogadnék, és bizony ám több csoportra bontottam őket! :)

A klasszikus fekete
Talán a legkézenfekvőbb ezeket a darabokat választani, mert mindenhez passzolnak. Igaz fekete darabom már van, de idővel változnak a formák, pántok, meg úgy minden. Most ezek közül tudnék választani egy párat. Mondjuk egy kicsit és egy nagyot. Az első sor masnira hajazó darabja külön kedvenc a Batman stílusú táskával! 


Untitled #15

Nude-ok harca 
Nagyon tetszenek az ilyen színvilágú darabok is, bár megvan az a hátrányuk, hogy nagyon vigyázni kell rájuk, mert egy rossz mozdulattal könnyen elegáns megjelenéssel indíthat az ember, hanem egy olyannal, ami jobban hasonlít egy prolihoz, aki az alapvető tisztasággal sincs tisztában. Ez az egy ok, ami miatt félek egy hasonló táskába beruházni, pedig annyira szépek! A második sort úgy ahogy van, vinném, nem kéne kétszer mondani, még gondolkodni sem gondolkodnék. Pedig amennyire túlgondolásra hajlamos vagyok....:D 

bag



Különleges osztag 
Vannak táskák, amik nem feltétlenül alkalomhoz illenek, egyszerűen szépek, jó őket viselni. Ilyen első látásra szerelem ez a galaxist megtestesítő táska. Persze szolidabb megjelenést követelő alkalomkor a virágos darabbal kötnék szorosabb barátságot. Ez nem célzás, ez tudatos teli találat-csak szólok! A mentás pedig, ugyan nyáron nem pótolná az üdítő látványát, de kinézetre olyan jó frissítő lenne! Második sor utolsó darabjával pedig csak egy bajom van, a felirat. Nézzétek meg! Képzeljétek el felirat nélkül! Ugye, hogy sokkal jobban nézne ki nélküle? 

Untitled #14

Egyébként az utolsó válogatás darabjai elég nyáriasan jó idősek lettek, nem? Pedig nem volt tudatos, eskü! 

Melyiket vinnétek el egy próba útra, hogy végül örök magatokénak tudjátok a táskák oltáránál? 

10 megjegyzés:

  1. A napokban vettem egy nude táskát és egyszerűen imádom. Sportosan is tudom hordani,meg elegánsabban is. Picit féltem,hogy koszolódni fog, de eddig nagyon jól bírja.
    Annyi kedvenc van,hogy választani se tudnék. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is tuti szeretném, csak tényleg rettegek attól, hogy koszos lesz vagy valami megkarcolja, vagy valaki más hibájából folt esik rajta. Lehet beteges, de tényleg ha veszek egy táskát, akkor hosszabb időre venném mint fél év. Nem lenne jó, ha valami miatt 1 hónap után folt lenne rajta, tépném is a hajam..:D
      Nagyon helyes! Örülök hogy nehéz helyzetbe tudtalak hozni, legalább akkor kiderült, hogy tényleg szép táskákat mutattam a blogon!;)

      Törlés
  2. A feketék közül az első sor 1. és a második sorból a hátizsák és a 2. tetszik legjobban. A nude táskák közül a Birkin és a masnis csoda.
    A különlegesek közül a fehér és a halványkék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy örülök, hogy Neked is sok kedvenced lett! :) A masnis mellett én csak a mérete miatt nem tenném le hosszabb távon a voksom.

      Törlés
  3. Ó, de szépek! A feketét közül az első sor 1., és az utolsó sor első és utolsója tetszik nagyon, a nude-ok közül az utolsó, a különlegesek közül pedig a galaxis mintás :P Mondjuk én mindig fekete táskával járok, szóval másmilyenem nincs is, csak az az egy fekete. De ezeket szívesen elfogadnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor most kicsit büszke vagyok magamra, hogy a feketén kívül sikerült olyan táskát mutatnom, ami tetszik Neked is!

      Törlés
  4. Hát ez a batman táska... <3 annyira jó :D
    Be kell szereznem egy ilyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na és mi tart vissza?;) Ha annyira tetszik, akkor oka van, hajrá! Sok sikert, külföldi darab, megnézzem melyik? :)

      Törlés
  5. Midegyik nagyon szép, épp nagy táska keresésben vagyok egyébként, valami nagy, pakolós nude táska kéne, amit vállon átvetve is lehet hordani :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vállas megoldás engem is érdekel, csak a nude színtől félek kicsit, hogy könnyen fog piszkolódni. De végre még valaki, aki nagy táskát szeretne! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com