2016. január 14., csütörtök

Újdonság | Hello Kneipp pezsgő aroma fürdő!

Sziasztok! 

Egészen véletlenül akadtam ezekre a kis pezsgő aroma fürdőkre, egy éppen Mülleres körutam során. Elsőre nem győzött meg a kis csomagolás, de a dolog vége úgyis az lett, hogy visszatértem és beszereztem 3 fajtát. Na de mi is ez?



A legjobban a fürdőbombához tudnám hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy itt egy nagyobb pezsgő tabletta az, amit a vízbe kell ejteni. Nagyon hasonlít az egyik gyógyszertári márka egyik megfázást kezelő pezsgőtablettájára a koncepció maga (igen, eltaláltátok a Wick tablettára gondoltam), bár ez a felállás sokkal barátságosabb árban (295HUF). 


Ár: 295 HUF
Mennyiség: 80 gr
Csomagolás: 1 tasakban 1 db pezsgő tabletta található
Lelőhely: Müller drogéria





Amit tudni kell a tablettákról: 
Természetes, növényi eredetű hatóanyagokkal gazdagított pezsgő tablettákról van szó. Parabének felhasználása nélkül készültek, nem tartalmaznak paraffint, szilikont és ásványi olajokat. 1 darab pasztilla, egy teli kád fürdővízhez elegendő a leírás szerint. 

Többféle kategória közül lehet válogatni, én összesen 4 darabot számoltam össze, végül csak 3 jött velem. A negyedikre nem éreztem akkora késztetést és szerintem az illata sem volt túl megnyerő, így a polcon maradt.

A tabletták fajtái leírásonként
Kneipp pezsgő aromafürdő:

-megfázásos időszakban: eukaliptuszolaj 
- vitalitás: fenyő illóolaj
- provence-i álmok: levendula természetes illóolajával 


Van még egy vitalitás kategóriába sorolható tabletta, az sárga csomagolású és egy virágszerűség van rajta. Bevallom annyira nem annyira bejövős az illata, így nem hoztam el. Aki szeretne,  az megpróbálkozhat vele, én ezeket láttam a leghasznosíthatóbbnak, így jöjjenek a tapasztalatok! 

Az illatuk a fürdővízben elég intenzív szerintem, az eukaliptuszos különösen hasznos lehet még a kialakulóban lévő megfázáskor is, ha jobban meggondolom. Viszont a pasztillák elég nehezen oldódnak fel a vízben, lassan pezsegnek. Engem ez kicsit zavart használat közben, hozzá vagyok szokva a gyorsabb pezsgéshez, feloldódáshoz. A vizet nem színezi be olyan intenzíven mint egy Lush fürdőgolyó, inkább csak színessé teszi azt - érdemes így számolnotok. Ami jó, hogy nem marad csúszós a kád és semmilyen melléktermék nem marad a használata után, így nem kell különleges biztonsági intézkedéseket sem tenni. Az illatokról még annyit hagy mondjak el, hogy eléggé illatozik a fürdőszoba is a használatukkor és a folyamat után is, így érdemes olyat választani, amit aznap szívesen éreznétek benn a fürdőszobán túl is!

Nekem tetszik a koncepció, így valószínű hogy a jövőben is be fogok szereznék néha-néha 1-1 darabot ezekből a pezsgőtablettákból. Szerintem sikerült elhozni egy jó, olcsóbb alternatíváját a fürdőzésnek, mert bevallom néha máshol soknak találom 1-1 fürdőgolyó árát. Biztosan még kipróbálom a márka más termékeit is, például a fürdősókat vagy a fürdőkoncentrátumokat.

Ti mit gondoltok, megéri az árát? Jó alternatíva? Próbáltátok már? 

2 megjegyzés:

  1. Az Yves Rocher-nak is vannak ilyen kis tablettái :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam már őket. Amiatt nem vettem meg, mert olyan picik.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com