2016. május 22., vasárnap

Iparfüméria haul és G-napok vettem, kaptam| 2016 március-április

Sziasztok,

Régen volt ilyen vásárlós bejegyzés a blogon, szerintem ha elkezdek visszaszámolni, fél éve is van ennek, így most épp itt az ideje beiktatni, hogy miket vásároltam az utóbbi időben. Illetve kaptam, mert akad itt most 2 olyan márka is aki meglepett az újdonságaival. Ilyen giga haul poszt is csak 2 évente van a blogon szerintem, úgyhogy bele is vágok.

Iparfümerián adtam le egy elég nagy rendelést, mert túlontúl sok dolog tobzódott már azon a kívánságlistán, pluszban még ráadásul pont akkor volt a Paco Rabanne Olympéa parfüm is leárazva, és egy nagyon minimális ráfizetéssel 30 ml helyett, gyakorlatilag 50 milis üvegre tudtam betárazni. Január óta kerülgettem, mert akkoriban első szaglásra nem tetszett az üvegből tesztpapírra kifújt változat, de a saját bőrömön mégiscsak másabb lett az egész élmény, végül azon kaptam magam, hogy 1x-1x a csuklómra permetezek belőle a Müllerben...Végül innen vásároltam meg, mert olcsóbban jöttem ki, hála az időközi akciónak. Vele jött még a Dermacos micelláris víz, amire nagyon kíváncsi voltam- tudjátok nagy keresésben vagyok, illetve Missha M Perfect Cover BB krém 20 ml-s kiszerelésben, plusz a Dermacol sminkalap szemhéjfesték alá. Beinvesztáltam még egy Travalo parfümszóróba is, ez átlátszó darab, de szerintem szebb mint az eredeti, ráadásul végigtudom követni a parfüm fogyását. Az Eveline Cosmetics SOS Lash Booster növekedést serkentő széruma pedig kíváncsiságból, utólag csatlakozott a megrendelt csapathoz. Drágább darabot próbáltam már, épp itt az ideje az olcsóbb alternatíváknak.

A Glamour napok kifújt a Maybelline legújabb spiráljával és a Catrice pirosító palettájával. Előbbi tervezett volt, utóbbi egy irányított választás. Végül még a Balea új szárazsamponjára is beruháztam, de róla majd később tervezek bejegyzést írni. Azt is mondhatnánk, hogy ez inkább Iparfumeria napok voltak nálam, mintsem Glamour.

Tesztelésre érkezett 3 darab dezodor a TAKEme Shop webáruháztól, az új Soft&Gentle darabok, nem kellett sokat találgatni, bizony. Hamarosan úgyis hozom róluk a véleményem, igyekeztem kitapasztalni mindegyiküket, meglátjuk, mennyire sikerült. Az első képen a még bontatlan flakont mutatom meg, innen tudjátok, hogy még senki se nyúlt hozzá a boltban! Kapható a TAKEme Shop webáruházban és a DM üzleteiben!

A Bioderma háza táján is nagy a nyüzsgés mostanában, mert most újdonságként mutatkozik be a Hidrabio termékcsalád legújabb tagja a Hydrabio Perfecteur, amit április végefele kaptunk kézbe mi bloggerek. A terméket vízhiányos és érzékeny bőrre fejlesztettek ki. Vízhiány stimmel sokszor, így kapóra jött. Őt majd igyekszem külön bejegyzésben is megmutatni.

Egy Ebay rendelés is beficcent ez időtájt, az Etude House csoda maszkjai közül vettem 1 csomagnyi fátyolmaszkot- hialuronsavas változatban. Kíváncsi voltam mit tudnak, abszolút nem voltak drágák, 840 Ft-ba került 3 darab rubyruby-nál, viszont a szállítástól nem voltam elragadtatva, mert eddig mindig, ismétlem mindig időben jött meg a csomagom. Itt most több mint egy hetet késett a kiírt időhöz képest, így a durcás voltam az egy enyhe szókapcsolat ahhoz képest, amekkora csalódottságot éreztem 2 évnyi hűséges vásárlás után...

Nagy vonalakban ez volt a március-április, minden évben ilyenkor szoktam inkább szívesen költekezni, nem tudom mi miatt, lehet a Glamour napok miatt, ami idén cseppet sem volt annyira Glamour....
Ha valami érdekel szóljatok, és megpróbálom előre venni, de ha nem szóltok, akkor magam választom meg, hogy miről írok, és olyan rossz, ha utólag tudom meg, hogy valamire kíváncsiak lettetek volna, úgyhogy hajrá! A fátyolmaszkokról terveztem írni mindenképpen, a többi rajtatok is múlik! :)

6 megjegyzés:

  1. A Dermacol szemhéjalapot meg akartam rendelni pont a héten, de közben rájöttem, hogy két hete meg megrendeltem ebayről az Etude House-t újból, úgyhogy majd egyszer, ha elfogy a NYX - tehát soha :D A Missha BB krém ugyanez, mert amúgy szeretem, de annyi alapozóm van mostmár, hogy legalább egyet, de inkább kettőt el kell használnom, mire valami újat vehetek, ezt tűztem ki magam elé :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy jól döntöttél amúgy. De ezt már megbeszéltük! :) A Missha jóféle, kicsit ugyan szürkés, de a kis kiszereléssel nyugodtan tehetnél egy próbát, árban sem vészes. Inkább azon bukj, ha buksz, mint a nagyon. Elég horror ára van annak- legalábbis szerintem. :D
      Múltkor a hajápolási részhez kapcsolódó Iparfumeria szerzeményeid között láttam ilyen hajra való tonikot, majdnem azt hittem, hogy 1 és ugyanazt néztük ki, de lecsekkoltam és nem, hülyén éreztem volna magam, mert sok termékünk, amit szeretünk mindketten, néha egyezik és nem akarom, hogy az jöjjön le, hogy utánozós majom vagyok, vagy ilyesmi. :D

      Törlés
  2. Szuper dolgokat szereztél be, a parfümre nagyon kíváncsi vagyok, illetve arra is, hogy Neked mennyire jön be a Catrice paletta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A Te szerzeményes bejegyzéseid is szeretem olvasni, mert változatosak és sokféle dologról esik szó.
      A Catrice palettát akkor felírom, viszont lehet, hogy más, árban hasonló palettával fogom górcső alá venni.

      Törlés
  3. Szerintem nagyon jó cuccokat szereztél be, a parfüm illatát én is imádom és a Catrice blush paletta nálam is kivánség listás termék. Én első sorban a pirosító palettáról, és a Bioderma új krémjéről szeretnék olvasni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, a paletta sokakat megmozgatott akkor, úgyhogy tényleg előrébb is kell hozzam, ekkora érdeklődés mellett, ahogyan látom. :)
      A Bioderma krémjéről biztosan lesz beszámoló, eddig jónak is tűnik- csak hosszabb távon szeretem kitapasztalni a termékek tudását, így lehet, hogy lesz még 3-4 hét, mire igazi beszámolót írok róla. Elvégre, egy ilyen tubust, nem 2-3 hétre választ az ember.:)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com