2017. január 2., hétfő

Számadás 2016 | Személyes

Aki eddig hiányolta a személyes bejegyzéseket a blogon, remélem most már nem teszi, mert az utóbbi időben került ki egy pár. De azért én mégiscsak továbbvinném ezt a fonalat, ha már így elkezdtem és el is búcsúznék az óévtől...


Elég hullámvölgyekkel volt tele ez az év, szerintem ez a blog életén látszódott is. Kisebb szünetekkel tarkítva ugyan, de hol írtam, hol nem. Erős a gyanúm, hogy fordítva vagyok bekötve: nagyon sokaknál azt látom, hogy a blog egy menedék, ahova a nehéz időkben menekülhetnek. Én nehéz időkben pont, hogy elmenekülök a cyber tér elől, nincs kedvem semmihez, látszik a hangulatomon is és úgy döntöttem, hogy ilyenkor a hangulatingadozásaimat nem fogom itt levezetni, mert ide sokan kikapcsolódni jöttök, nem pedig azt olvasni, hogy ez sem sikerült, az sem sikerült, megint 13 órát álltam, leszakad a lábam, haláleset, beteg vagyok, olykor meg 1-1 PR-os vagy bizonyos bloggerek "keresztbe teszek neked csak azért is"-féle harcát kénytelen-kedvetlen vagyok megélni stb...mert úgy gondolom, hogy annak a bizonyos lókukacnak is van vége, mindenkinek megvan a saját keresztje és viszi amíg viszi. Jobb nem lesz attól, ha kirakom ide premier plánba, mert akkor én is csak rá gondolok, eszembe jut és oda a hangulat is. 

Egyszerűen szeretném, ha a 2017-es év valahogy sokkal sikeresebb lenne mint az előző, de nem elég beszélni/írni róla, tenni is kell érte. Én már tavaly óta tudom, hogy teszek azért, hogy végre valahára egy csomó kötelező dolgot letudjak az életemből, amik tényleg rányomják a bélyegüket a mindennapokra. Ha ezeket letudom, biztos vagyok benne, hogy soha többé nem fogok semmibe sem belekezdeni, amibe nem érzem azt hogy csakis épít, formál, örömömet lelem benne. Már most is csak ilyesmivel vagyok hajlandó foglalkozni, az utóbbi 1,5 hónapban pofátlanul elhajtottam pár együttműködést, mert nem éreztem azt, hogy Ti is kíváncsiak lennétek az adott témákra, márkákra ill. hogy úgy éreztem, hogy inkább csak nyűg lett volna 1-1 dolog elvállalása, még ha érdekelt is volna az adott termék. Nem azért írom ezt, mert egy rátarti, beképzelt valaki vagyok, egyszerűen úgy éreztem eddig is, hogy nem kell mindent elvállalni csak, mert ingyen van. Ehhez eddig is tartottam magamat, ezután is fogom és szeretném a blogot is ilyen szellemben tovább nevelni. 
Sok minden változott ebben az évben, például twitterről teljes egészében letöröltem magam tavaly január óta, több okból is, legfőképp az ott található rosszindulat miatt, ami úgy éreztem elrontott az idők folyamán. Éreztem, hogy rothad az a bizonyos alma, választhattam hogy további rothadásnak teszem ki magam én is, végül inkább kihátráltam a dologból.    

Nagyon úgy néz ki, hogy a családi fészket el kellesz hagynom az idén, viszont ezáltal új lehetőségek is megnyílnak előttem: már nem csak álom lehetne a  kreatív szoba és a videózás, hanem valóság. Egyedül a kinézett kamera és egy magabiztos adás-vételi szerződés hiányzik hozzá. Biztosan fura lenne elsőre, és tuti hogy bénázni is fogok, de a fejlődés csak így lesz látható majd összehasonlításkor. A tökéletességre meg kár várnom szerintem. Én se leszek fiatalabb, gazdagabb, szegényebb, okosabb már, mikor ha nem akkor, amikor a körülmények 70%-ban adottak lesznek? A maradék 30% meg majd úgyis inkább rajtam fog múlni. :) 

Ami újdonság volt 2016-ban, az az, hogy elmaradt az éves olvasói kérdőív nyáron a blog születésnapjakor, ezt sajnálom is, mert mindig jó érzés elolvasni a véleményeiteket és tanulni is belőlük. Ha van igény rá, idén előre is hozhatom, és akkor egy intenzívebb hónap keretein belül akit érdekel, ki is tölthetné, megoszthatnátok velem az őszinte véleményeteket. Nyitottak lennétek rá?

Lezárásképpen pedig Boldog Új Évet kívánok a blog Olvasóinak, Követőinek, köszönöm, hogy az előző évben is az Air Andus Beauty-Szórakoztató központjának hosszú, egész éves röppályás járatát választották! Idén is felszállunk, és remélem bírni fogjuk üzemanyaggal! 

4 megjegyzés:

  1. Akkor én is fordítva vagyok bekötve, mert ha szar kedvem van, a legkevésbé sincs kedvem írni, idén ez meg kb. többször fordult elő, mint az elmúlt 21 évem alatt összesen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2016 nem az ihletek éve volt. Vagy csak sok negatív hatás ért minket, és emiatt nem jött a billentyűzetünkre a szó, nem tudom. De reméljük 2017 termékenyebb év lehet mindkettőnk számára. ;)

      Törlés
    2. Ha rossz kedvem van, vagy problémák gyötörnek, én sem írok, olyankor az a fontos, hogy rendbejöjjenek a dolgok. A kérdőívben én benne lennék előrehozva is :-) BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

      Törlés
    3. Boldog új évet Neked is Katy!
      Én amiatt nem írok, mert ne az akkori rossz soraim alapján határozzon meg valaki. Az is én vagyok, ha rossz kedvem van, de más az ha örömmel ír az ember. :) Nagyon örülök, hogy nyitottan állsz a kérdőíves kérdéshez is, köszönöm a visszajelzésed! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com