2018. március 18., vasárnap

A flakon aljára értem ismét | I. adag -2018

Mint egy rossz öregember, olyan vagyok néha. Gyűjtöm az elfogyott flakonokat a kis csetreszbe, polcokra, zacskókba félrerakom, kerülgetem őket.... Jó a helyzet jelentősen javult, amióta megvettem az üres flakonoknak kijelölt kis dobozt, ami feleannyira sem üres, mint amennyire tele van már. Legalább nem zörögnek a zacskók, csak a flakonok koccannak, és pont emiatt gondoltam, hogy ideje kidobálni a szemét egy részét.


Tusfürdők
Az Inecto termékeit szeretem, az argánolajos kézkrémet is újravettem már, de akadt egy tusfürdő is, ami elfogyott a márkától. Télen jó volt használni, de a kézkrémeikkel jobb barátságot kötöttem.

Az Avon gyümölcsös csokoládés habfürdője már régóta várta hogy az utolsókat is kisajtoljam belőle, november végén ez meg is történt. Nem igazán nőtt a szívemhez, egyedül a gyümölcsössége miatt nem tudnám kikiáltani jónak. Egyszerű habfürdő volt, tette a dolgát. 

Dezodorok 
Általában 2 dezodort bontok fel és használom egyszerre, felváltva, de hogy melyik kettőt használom, az a hangulatomtól is függ.
A páros egyik tagja mindig egy erősebb, strapabíróbb teljesítményű deo, míg a másik egy sajátmárkás termék, vagy egy olcsóbb alternatíva (ami egyébként nem jelenti azt, hogy rosszabb, sőt, olykor kifejezetten kellemes meglepetésekbe botlik az ember). Sajnos ez nyáron nem volt így, a Balea Sensitiv darabja tette-vette a dolgát, de igazinak nem mondanám. Egynek elment, újravenni nem igazán venném újra a mai ismereteimmel.
A Secret key dezodorokat már régebben is használtam, egészen jók, púderes illatúak főképp- így aki ezt nem bírja, annak nem ajánlom a használatukat. Én már megszoktam őket, olykor elég erősen érezhető a dezodor illata, még ha stiftes- akkor is, emiatt pedig kicsit be vagyok határolva parfüm szempontból. Tény és való, az egyik leghatékonyabb darab az utóbbi 7-9 hónapban amivel találkoztam.

A szívemhez nőttek viszont a következő termékek:
Rimmel Lasting Finish 25H
A kőpúderek kőpúdere nálam. Még ha a hozzáadott szivacs nem is a legjobb, attól még a benne található tükör igazán okos megoldásnak bizonyult már többször is. Hasonlóakat a piacra még! Már kétszer biztosan újravettem, de gondolkodás nélkül megtenném harmadszor is. Az utóbbi 9 hónapban viszont leszoktam a púderekről, nem tudom kapható-e még itthon, ha nem, az sem baj, a következő Notino rendelésnél majd akkor ő is beficcen a kosárba. Az újrarendelős listám úgyis csak gyűlik, ideje leadnom még egy rendelést.

Jean Paul Gaultier Scandal nevű parfümje egészen jól sikerült, volt már szerencsém drogériában megnézni magamnak (és az orromnak is), de a Digital Divas-féle goodie bag 2 mintát is rejtett a csomagban. Az egyiket se perc alatt elhasználtam.A benne lévő grapefruit és méz jegyek nagyon szépen egymásra találnak az illat kibontakozása során- emiatt is tetszett meg már a legelső alkalommal az illat. Ha egy nagyobb kiszerelésű parfümöm elfogyásra kerülne, lehet hogy ő lenne a következő amit teljes áron megvásárolnék. Jó, Carolina Herrera Good Girl parfümjével erősen versenyzik azért a helyért, de valamelyikük haza fog jönni velem az biztos. (Parfüm kívánságlista készüljön, vagy az nagyon elvetemült gondolat lenne?)

És végül, az új kedvenc...
Yves Rocher testradír
Nagyon is említésre méltó az Yves Rocher barackmagos testradírja. Olyannyira, hogy az utánpótlást azóta be is szereztem és már félig el is fogyasztottam. Hatékony, nem ragad, nem krémes, nem habzik, nincs vele felesleges macera, a kádat érdemes egyedül újra leöblíteni utána. A hatékonyságát meg onnan is tudom mérni, hogy bizony kevesebb benőtt szőrszállal vagyok megáldva amióta rendszeresen őt használom. Így a jövőben nem szívesen válnék meg tőle. Mindegy is, mert ahogyan én ezt most leírtam, fogadni mernék, ahogyan az lenni szokott- ha találok valami jót- rögtön megszüntetik a terméket és kiadnak helyette valami mást, ami feleannyira sem jó, mint az eredeti termék maga. Megszokom lassan, ez az én formám. :)

Nehézkesen indul ez a 2018, akad még mit a szemetesbe rakosgatni. A következő hetekben szerintem még 1-2 elfogyott jellegű bejegyzéssel még nyugodtan számolhattok. Akadnak köztük érdekes és kevésbé érdekes versenyzők is, de az újoncokra helyezném a hangsúlyt.

Kinél mi fogyott az utóbbi időben? Nálunk, még mindig a tusfürdők viszik a pálmát. 

2 megjegyzés:

  1. Nekem sajnos semmiféle dezodor nem nyújt akkora hatást, mint amit ígér, sőt valamiért úgy érzem a hatékonyságuk egy 10-es skálán az 5-öt sem érik el. :( A secret keyt használom most, de semmi, nem tudom milyen dezodort tudnék kipróbálni, mert nem a kellemetlen szagokkal van a problémám, hanem a foltokkal :/
    Viszont ez az Yves Rocher testradír nagyon felkeltette az érdeklődésemet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak ajánlani tudom az Yves Rochert, azóta többször is újravettem! :)
      A dezodorokat pedig néha váltogatni kell, bár szerintem van az a mennyiségű meleg, amitől már mindenképpen izzadni fog az ember. A Secret viszont elég erősnek bizonyult eddig, de nyáron néha a Maximum Protectiont is be szoktam vetni néha.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com