2012. július 24., kedd

Inkább ne vedd meg!-I.

Szia Mindenkinek! 

Ugye ismerős az az érzés, amikor nagy lelkesedéssel vesztek valamilyen új terméket, kipróbáljátok, majd nem csak csalódtok, hanem akár kárral is jár számotokra a vásárlás? Igen, akad pár ilyen termék. De ez a mi figyelmetlenségünknek is köszönhető... Íme, egy újabb csillagvirágszál!







Alapvetően nagyon szerettem a Miss Rose termékeit. Meg voltam velük mindig is elégedve, hiszen a minőségük príma az árukhoz képest. Tényleg olyan, mintha ingyen kincseket kapna az ember. De úgy látszik, pár hónapja sikerült belenyúlnom a jóba. Ez pedig egy Miss Rose szempillaspirál.
Egy eurós boltban vásároltam, 390 HUF-ért. Gondolkoztam, hogy megvegyem-e, hiszen 290-ért is vásároltam már spirált, csak egy másik márkától. De mivel ott nem ért semmilyen negatív tapasztalat, gondoltam nyugodt szívvel próbálhatom ki ezt a terméket. Tévedtem! 

A kezdeti sokk, a túl sok festékfelvitel után átalakult valami mássá. A pilláimat szó szerint bántotta a festék, elkezdtek törni. Egy szempillaspirál sem csinált ilyet, sohasem! És ha ez még nem lett volna elég, jött az eper tejszínhabbal! Alig pár használat után, észrevettem, hogy fáj a szemem. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert részben szemüveges vagyok. Akkor ijedtem meg, amikor egy hét használat után elkezdtem homályosan látni és a szemeim még jobban fájtak. Itt már tudtam, hogy csak úgy ez a jelenség nem következhet be! Mivel mást nem változtattam a napi rutin tevékenységek közül, tudtam mi a ludas! És igazam is volt, így rögtön felfüggesztettem a használatát! 2 nap után már a szemeim sem fájtak, a homályos látás is 1 nap után helyrejött, pár nap múlva kutya bajom sem volt. Egy biztos, többet szempillaspirált nem fogok vásárolni tőlük. Sőt, ezek után nem tudom, merjek-e beruházni Miss Rose folyékony szemtusra, hogyha találok? Mi lesz, ha azzal is pórul járok? Elég rémisztőek voltak a tapasztalatok a spirállal.

Nektek megvan ez a spirál? Megvennétek? Tennétek egy próbát vele, vagy biztosra mennétek, egy drágábbat illetően? Ti milyen spirált használtok? 

4 megjegyzés:

  1. Az olcsó spiràlok gyakran tartalmaznak acetont beszàradàs ellen,akàr hiszitek,akàr nem.Ez okozza a pillatörést és a szemgyulladàst.Szerencsés voltál,sokkal nagyobb szembajod is lehetett volna.Ezért övakodjatok a tul olcsó szemkozmetikumoktól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igazad van, ezért is hajítottam ki a kukába a spirált a leírás után.:) Remélem többé hírét, sem hallom!

      Törlés
  2. Ez valami borzasztó! Életemben egyszer vettem 1 olcsó spirált (nem a Maybelline, Avon-t értem ez alatt), és újhonnan felbontva is ragacsos, darabos, használhatatlan volt. azt az 500 Ft körüli összeget is kidobott pénznek tartottam érte, annyira lepergett és "póklábakat" csinált.
    Szerencsére nem okozott szemirritációt, pedig kontaktencsés vok. Én a helyedben nem venném meg a tust ebből a márkából, nem kockáztatnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát valószínű, hogy ilyen területen többet nem ruházok be Miss Rose-ra. :S Nekem van Avon-os szempilla spirálom, a sárga, ilyen rostszálakkal.Meg vagyok elégedve vele, pedig féltem Tőle is, hogy mi lesz. De szerencsére, nem kellett csalódnom. Szépen le is lehet mosni, nyugodt szívvel ajánlom Őt! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com