2012. július 5., csütörtök

Teszt-Balea Cherry Dream ajakápoló

Még október környékén vettem ezt az ajakápolót. Azóta persze, már el is fogyott. Na de vajon milyen hatással volt rám?

Vidám, színes, élénk, átlátszó piros kupakkal rendelkezik az ajakápoló. 349 HUF-ért vesztegetik/vesztegették a DM-ben. Ennyiért már gondoltam, hogy nem hagyom ott.



Legelőször megijedtem, mert nagyon élénknek hatott a színe, ahogyan kitekertem a tubusból. Nem örültem neki, mert féltem, hogy színezni fogja a számat, mint a Labello-k, amit nem szeretek. De szerencsére, csak nagyon enyhe színt ad a szájnak. Ez nálam pluszpont.
 Illatra nem tolakodó, de van egy kicsit erőteljes illata, amit éreztem akkor is, amikor a számra kentem. Ezzel nem volt problémám.
Ápolás terén nem nyújtott túl sokat, annak ellenére, hogy az én szám nem az érzékeny kategóriába tartozik. Ez azért egy kicsit rosszul érintett. Főleg azért, mert nagyon szar idő esetén is elég maximum 2x-3x bekennem a számat a nap folyamán. Amikor ezt használtam, többször kellett utána nyúljak, ami nem túl gazdaságos a számomra.
Állagra azt tudnám mondani, hogy könnyen kenhető, nem volt ilyen problémám. Annyira zsíros érzettel sem találkoztam, csak akkor ha többet vittem fel belőle az ajkaimra, a hidegebb időjárás miatt.

Újravenném-e? Nem hiszem. Maximum akkor, ha a Labello gyümölcsös variációin kívül csak ez lenne a másik, választható opció. De amúgy, meg maradjon csak a polcon. Egy gyenge 2-essel az illata és a meglepetés "alig színezés" funkciója miatt illetem.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Gondoltam, felhívom a figyelmedet a nyereményjátékomra, hátha érdekel. :)

    http://roseballerina.blogspot.hu/2012/07/nyeremenyjatek-eloszor-nalam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm a meghívásod, de most nem élnék a lehetőséggel! Nem szeretném ha erről szólna az oldal, meg a nyerésvágy átvegye a fontosságot! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com