2012. július 22., vasárnap

Teszt- Fruttini Cherry Vanilla

Szia Mindenkinek!
A cseresznye mániám tudjátok, hogy határtalan. Most egy testápoló krémet mutatok be Nektek. Nekem egy kisebb változat van meg, ami kézkrémnek is elmehetne. 

Lelőhely: DM
Ár: 279 HUF vagy 299 HUF
Mennyiség: 30 ml
Csomagolás: Egyszerű, minden egyes kis kiszerelésen azt a gyümölcsöt láthatod, amilyen illata van a krémnek. Nincs túllihegve a csomagolás, általában igazodik a színe, az adott gyümölcshöz.

Krém: 
Annyira nincs krém állaga. Inkább egy vizes alapú krémre emlékeztet. Ezzel nem is lenne az égvilágon semmi bajom, ha egy használattal eredményt is lehetne elérni. De az első kenegetések nem hoznak eredményt, egyedül a folyamatos használat. 
Az illata erőteljes, sokáig lehet érezni. Talán ezzel próbálják ellensúlyozni a hidratálás hiányát. 
A sérült bőrt csípheti a krém, ezért sérült bőrfelületen nem célszerű használni, vagy csak a sérülés körül dolgozni vele. 


Bocsi a körmökért, a többnapi mosogatás és strand az oka :S

Vélemény:
Nem ájultam el a hatásától. Igazából egyedül az illata az, ami miatt tetszik és használgatom is a mai napig. Újravenni nem fogom, ez is biztos. Vészhelyzetre valami jobb megoldást kellene, hogy találjak! Elhasználom, mert allergiás vagyok a feleslegesen kidobott pénzmennyiségekre! Végül is, allergiás tüneteket nem produkáltam, így fel tudom használni. 

És ti milyen kézkrémeket használtok? Mennyire váltak be? Megbántátok, hogy megvettétek? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com