2012. július 27., péntek

Újabb csalódás- TBS ajakbalzsam

Szia Mindenkinek! 

Nos, nem minden arany, ami fénylik. Úgy gondoltam, hogy ami drágább, az egyenes arányban együtt jár a jobb minőséggel is. De sikerült itt is belenyúlnom a "jóba"!



Az ajakbalzsamot mangós változatban vettem meg, elég borsos áron, még Svájcban. Tégelyes változatról van szó, de tudva ennek a nem annyira higiénikus módjáról, mindig tiszta kézzel nyúltam bele. A tesztelés ideje 1-1,5 hét alatt történteket foglalja magában. Lehet kevésnek tűnik, de elsőre egy kicsit elég is volt belőle, hogy miért?


Lássuk! 
-Az első 1-2 napban napi 2x-3x kentem be vele az ajkaimat. Éreztem, hogy valami nem okés, az elején hidratál is ez a kulimász, de később száraz lett az ajkam, ami annyira nem jellemző rám. Gondoltam, biztos még hozzászokom a kencéhez, adok magamnak időt! 
- A következő dolog, ami nagyot ütött: A használat utáni 4. napon egy hatalmas pattanás nőtt a szám szélére. Ilyen több, mint 1,5 éve nem volt! Amikor ilyen megesett, akkor pedig egy nagyon gagyi, túlzottan zsíros ajakápolót használtam. A tükör előtt majdnem elájultam. Épp a nyaralás teljes közepén ki vágyna ilyesmire?! Persze az ajkam többi része száraz volt. 


Ezután már csak maximum napi 2x használtam, nagyon óvatosan. Tartottam, hogy sikerül még valami pattit szereznem, de további romlást nem tapasztaltam. Ennek ellenére óvatosan, megfontoltabban fogom használni ezt az ajakápolót! Elhasználni nem tudom, el fogom-e teljesen, hiszen 10 ml-ről van szó, de jó lenne, ha nem annyira hiába vettem volna meg ezt a terméket. Sok haszna tényleg nincs, egy sima ezresért, már sokkal jobb ajakápolót kaphatsz a gyógyszertárakban! 


Ezek után viszont, nem tudom hogyan álljak a The Body Shop termékeihez. A tusfürdőikre még mindig fáj a fogam, de ha azokkal is befürdök, lehet fel kell adnom a próbálkozást. Elég drágák a termékeik ahhoz, hogy újra és újra próbálkozzak. Lehet Velem nem stimmel valami, hogy ezek a drága szériás dolgok nem válnak be annyira? 


Nektek van valamilyen terméketek Tőlük? Mennyire vált be Nektek? Mi az, amit nagyon ajánlanátok kipróbálásra? 





  

2 megjegyzés:

  1. több termékem is van tőlük, de most csak az ajakápolóra térnék ki. én egyáltalán nem tapasztaltam ilyeneket és nagyon szeretem. nekem Dragonfruit-os ízben van meg, és bevált. persze nem vagyunk egyformák, de az, hogy természetes összetevők vannak benne (főleg) szerintem becsülendő :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az becsülendő, csak sokaknak sovány vígasz ez, hogyha megveszik a termékeiket elég drágán, majd csalódniuk kell bennük. Vagy, akkor gyártsanak olyan természetes összetevőből, ami ténylegesen hidratál.Lehet nem megfelelő az arány, nem tudom pontosan milyen arányban kerülnek bele a dolgok.:(
      Köszi, hogy írtál! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com