2012. augusztus 21., kedd

I love cseresznyés tusfürdő

Sziasztok!

Igazából nem lehet újdonság, hogy cseresznye illetve meggy mániás vagyok. Ha valamin meglátom, akár parfüm, tusfürdő, ajakápoló, mind-mind kelleni fog. Így volt ezzel is, amit még márciusban a Douglas polcain fedeztem fel.





Találhatunk a polcokon más fajtájú tusfürdőket is, ilyen például az epres, a málnás, még tán valami ananászosat, vagy mangósat is láttam volna.

Ugyanez a márka gyárt testápolókat is, illetve szájfény-ajakápolókat. Ami általában van a tusfürdő részlegen, ugyanaz megtalálható testápolás és szájfény téren. A testápoló ugyanannyiba kerül, mint a tusfürdő, a szájfény egy kicsivel barátságosabb áron van.

Elég drága termékről van szó. Borsos ára miatt, kárpótolhat a nagy mennyiség (500 ml) és a tartós illat. Valamint az, hogy nem irritál vagy szárít. Persze, tudom olcsóbban is lehet kapni ugyanilyen jó tusfürdőt, de az olyan mániákusnak, mint én, természetes, hogy a termék láttán vérszemet kap.

A vizet színezi, főleg ha egy kicsit nagyobb mennyiségben sikerül egy fürdés alkalmával beleönteni. Én is meglepődtem, amikor megláttam, hogy a víz rózsaszín lett. Egyedül, talán ez okozott olyan nagy meglepetést.

Tartóssága: Elég sokáig érzem az illatot magamon. Van, hogy reggel vele kezdek és még késő délután is érzem magamon a tusfürdőt. Persze nem ugyanazzal az intenzitással, mint reggel, de számomra érezhető. Szerintem, ha meglenne a testápoló is, még hatékonyabb lenne az illatfelhő. De ez nem most fog megvalósulni....:)

Ára: 1990 HUF (Én Svájcban vettem, ott, akkor perpill olcsóbb volt egy kicsivel, átszámolva.)
Lelőhely: Douglas
Tartalom: 500 ml

Neked van valamilyen terméked ettől a márkától? Milyennek találod? 



2 megjegyzés:

  1. jól hangzik,biztos nagyon fincsi lehet az illata.
    a gyümölcsös tusfürdőkbe az a jó,hogy frissítenek és totál jó kedved is lesz tőlük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ez így igaz, nem hiába mennek ennyire nyáron! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com