2012. szeptember 7., péntek

És Te használod is, amit megveszel?

Sziasztok!

Biztosan van olyan dolgotok, amit megvettetek, de nem használtátok. Vagy időhiány miatt, vagy egyszerűen csak lusták voltatok hozzá, vagy halogattátok, vagy mindig jött valami új helyette. Azt hiszem, sikeresen én is ebbe a csapdába kerültem. De, szeretnék változtatni rajta! Talán, ha megmutatom, sorra veszem miket vettem, magam is elszörnyedek mennyi pénzt raktam ki a francba, így a későbbiek során jobban oda figyelek majd a költekezésre.

A felsorolás során a nyáron vett termékeket igyekeztem szemrevételezni. Szerintem még így is elég elképesztő az eredmény....

Rózsavíz
Egyszer használtam. Megvan június óta. Azért vettem, hogy majd saját magam gyártsam a lemosót, de a számításaim egy kicsit elcsúsztak, hiszen a Cadevera sminklemosó egész jól tartja magát.
Ár: 890 HUF

Szappanok
Ez  a gyűjtő szenvedélyemnek köszönhető. Ami cseresznyével kapcsolatos, az kell, repül a kosaramba. Jobb lesz erről sürgősen leszokni.
Áruk: 2 db/ 8 frank 8X230 HUF-1840 HUF

Tusfürdők
Yves Rocher vegyes gyümölcsös- beleszerettem az illatába.
Ára: 4 frank, 4x230-920 HUF
Yves Rocher szedres- Ezt Magyarországon vettem, csak úgy az utolsó hetekben. Törzsvásárló akartam lenni, valamit kellett venni, ez tűnt a legértelmesebb megoldásnak. 380 HUF

Testpermet
Mindig is szerettem volna egy ilyet a H&M-ből, így amikor megláttam leértékelve persze hogy vérszemet kaptam.
Ára: 250 HUF

Felső
Turis-Turkálóban vettem, nem egy nagy összegért. Az összes nyaralásra magamra vittem, mégis csak ma jutok el odáig, hogy viseljem is.
Ára: 350 HUF
New Yorkeres csipkés top- 2000 HUF


Összeadva: 6630 HUF
Ha szigorú vagyok Magammal, azt mondom gyakorlatilag 7 ezer HUF-ot kiraktam a francba, a semmiért. Ideje lesz belehúzni az elkövetkezőkben, mert tényleg nem vagyok az a pénzt kidobálós típus! Tudom, hogy sokaknak még a napi betevőt is nehéz megkeresni, nem az, hogy még 500-1500 forintjuk legyen pazarolgatni, csak úgy random vásárlásként, mert éppen megtetszik valami. Úgyhogy, egy kicsit most szégyellem is Magam, hogy így elszaladt a ló, a nyár alatt. Lehet az érettségivel járó stresszt valamilyen szinten így vezettem le, csak nem sikerült időben észbe kapni. Minden esetre, ennek változnia kell és változni is fog!


Ti is csináltatok hasonló számonkérést Magatoktól? Mire jutottatok? Vagy ez egy bizonyos összegig természetes lehet minden nőnél? 



3 megjegyzés:

  1. Tudsz valami jó kis turit ajánlani Pesten a Hádán kívül (azt ismerem)? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Renoválás- Egyszer voltam, inkább ilyen alter cuccok vannak arrafele. 500 HUF/db áron
      Humana- Elég jó, de csak akkor éri meg bemenni, ha akció van. 300 HUF/ db áron adják ilyenkor a cuccaikat.
      Amit szeretek még az a Tunika a Wesselényi utcánál (4-6 villamos vonala). A nem akciós dolgaik kicsit drágák, de fönn az emeleten vagy 350 HUF/db akciós áruk. Ezek az előző bálabontásból visszamaradt ruhák. Nincs semmi bajuk, csak kell az újonnan jötteknek a hely. A Cream-et is ajánlom, ott 1800-2500 HUF körüli árakkal találkozhatsz. Maggie's is elég jó, de az már túl drága szerintem.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com