2012. november 16., péntek

Akiket szeretek olvasni

Sziasztok!

Talán Bennetek is megfogalmazódik az, hogy oké, hogy valaki blogot ír, de vajon ő maga, kiket olvas? Most, megtudhatjátok kik is az én kedvenceim, illetve miért is szeretem annyira őket. Remélem lesznek egyezések Veletek! :)

Viktória's Style
Végtelenül szomorú vagyok, hiszen Viki pár napja jelentette be, hogy leáll a blogjával. Én a személyes, képes, Hollandiás, terméktesztes, outfit-es posztjait szerettem nagyon. Utóbbi, azért nagyon furcsa, mert másoknál meg sem nézem az ilyen posztokat. Egyedül Nála olvasgattam ezt a témát is szívesen. Nagyon remélem, hogy viszontláthatom. Ha másként nem is, akkor személyes témában!

http://www.viktoriasstyle.com/


Muccuus's life
Dotty-t már régóta olvasgatom. Nagyon szimpatikus, életvidám lánynak tűnik, egyszer váltottunk is pár levelet Facebookon, amikor érdeklődtem felőle. Nagy kihagyás után, hála a jó égnek, végre visszatért a bloggerkedéshez is! A terméktesztes posztjaival, a belőle sugárzó pozitív energiával, az életvidámságával fogott meg. Nagyon különleges lánynak tartom! Ráadásul szép, igazi egyéniség! :) Nagyon nagy kedvenc, olyan rossz kedvem volt, amikor eltűnt egy időre.



Crystal Makeup Studio
Timi blogjára nem rég találtam rá, éppen sminkboxon nézelődtem, amikor megakadt a szemem egy bejegyzésén. Habár, sok mindenben nem értek egyet Vele, attól függetlenül szívesen böngészgettem a bejegyzései között. Ennek ellenére nem akarom beskatulyázni, szerintem tipikusan az a nő, akit sokan lenéznek a kinézete miatt, aztán rájönnek, hogy megvan a magához való esze. Ezt pedig jó értelemben értem!  Amit így első körben gondolok róla, az az, hogy nagyon bátor. Sokan ellenkeznek az ő véleményével, sokan támadják, ennek ellenére vezeti a blogot. Engem azért zavarna, ha ennyi trollal rendelkeznék...Ami szomorú, mert szerintem a többség csak 1-1 hozzászólása, válasza, valamint a kinézete alapján ítéli meg.

http://www.crystalmakeupstudio.com/


Bikira blog
Két tündérien aranyos lányt ismerhettem meg a személyükben! Semmi mű, túljátszás, cukcsi-mukcsinak tűnés. Így aranyosak, és kész. A terméktesztjeikben vagyok érdekelt a leginkább. Szívesen olvasom a személyesebb bejegyzéseket is tőlük, a DIY-t, na meg a zsákmányos leírásokat is! A turkáló körútas bejegyzések pedig abszolút favoritak nálam!
http://bikirablog.blogspot.hu/






És Ti milyen blogokat nézegettek szívesen? Ajánljatok nyugodtan 1-2-t, ami nem olyan híres, vagy esetleg nem található meg a sminkboxban, de különlegesnek érzitek!:) Saját blogot ajánlani nem ér! 

Ui.: Mivel lassan közeleg a Karácsony, meg ilyen-olyan ünnep, én is készülök egy aprócska meglepetéssel. Hogy ne érje szó a ház elejét, felhívom a figyelmetek arra, hogy iratkozzatok fel még most! Utólag meglátjátok miért kértem ezt! Szerintem, elég nagy előnyötök fog származni belőle. 

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen, nagyon jól esik, hogy szereted a blogot! :)
    (Andi)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, igazán nincs mit! Szerintem kiérdemeltétek ezt a helyet! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com