2012. november 3., szombat

Heti téma: a Halloween

Sziasztok! 

Úgy gondolom, talán ideje egy kicsit feldobni az oldalt olyan témákkal is, ami nagyrészt mindenkit érint, mindenki hozzá tud szólni valamelyest. Ezért kitaláltam ezt a rovatot, Heti téma néven. Minden héten, vagy kéthetente igyekszem jönni, valamilyen nagy általános témához kapcsolódó kérdésekkel Hozzátok. Ilyen beszélgetős folyamatra gondoltam, véleményadásra. A válaszok nem lesznek felhasználva sehol, nem kell aggódni! :)



Sosem ünnepeltem a Halloweent. Viszont közületek jó páran igen.
Ti hogyan készültetek? Hova mentetek? Milyenek voltak a programok? Készítettetek valamilyen sminket? Mondjátok el, mi az, ami az eszetekbe jut erről az egészről! Meséljetek, ha van kedvetek! 

4 megjegyzés:

  1. Szívesen elmentem volna egy halloween buliba,de most nem úgy alakult. Kimozdulni kimozdultam,de semmi említésre méltó,csak beszélgetős este volt.
    Itthon nem diszítettem,akartam tököt faragni,de lusta voltam haza cipelni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, egyszer faragtunk mi is, de az régen volt nagyon. Talán jövőre ügyesebbek leszünk és lesz valami! :D De durva, mennyire divatba jött itthon is ez az egész Halloween.

      Törlés
  2. Soha nem ünnepeltem, de most kivételesen két bulin is részt vettem. :) A hagyományos ördög és boszorkány jelmezt öltöttem magamra, minden extrém festés nélkül. A boszival díjat is nyertem, nem kell nagy dologra gondolni, mivel csak a suli keretein belül volt. :) ( a képeket pedig láthattad, vagy most is láthatod :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Amikor láttam a bejegyzést, megnéztem. De jól megy, ha 2x is beöltöztél!;)Nekem még egy is elég nehézkes lett volna...:D
      Köszi, hogy írtál!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com