2012. november 11., vasárnap

I. rész:Miss Rose szemhéjpúder palettáim

Sziasztok!

Remélem nagyon sokan hallottatok már erről a márkáról. A lényege tulajdonképp annyi lenne, hogy az árhoz képest, kiváló minőséget kapunk. Legalábbis a szemhéjpúderek esetében biztosra állíthatom.


Elég sokféle palettájuk van, amelyeket nem nevekkel, hanem maximum számokkal látnak el. Nem valami kreatívak, elismerem. A leggyakoribb a 12 és a 4 színű palettájuk, de a birtokomban van egy 6-os is. Ez elég ritkán fellelhető szerintem. Én legalább is nem nagyon szoktam látni ilyen kiszereléseket.

Az árak eléggé változóak, a 4 színűek átlagosan 290-490 HUF-ért beszerezhetőek.
A 12 színűért láttam már 700-750-900 HUF-os ki kiáltási árat. Ez sem rossz ár egyébként, mert elég szép, tartós szemhéjpúderekről van szó. Sokak szerint zavaró a porzásuk, nekem még nem volt bajom ezzel a tulajdonsággal. Viszont az erősen fogó színekkel annál inkább, főleg ha az ujjbegyeimmel szeretnék dolgozni. Ilyenkor a kézmosás sem segít, épp ezért kell a nedves törlőkendők, vagy a sminklemosók után nyúlnom. Amik szintén nem annyira hatásosak ellene, de ezt csak halkan jegyzem meg.

Fellelhető helyek a 100 forintosok, az egy eurós boltok, Ázsia Center, Sárkánycenter, piacok.

A következőekben igyekszem bemutatni a palettákat, és külön jelzéssel ellátni mindegyik színt, amit gyakran használok a szemeimre.

Először is a 12 színűt venném nagyító alá, talán mert itt van a legtöbb szín. A paletta a 01-es jelzést kapta. 22 grammnyi termék van benne.

A swatch-ok közül az első az amelyik napfényben készült, a második, ami nincs "direkt napfényben". Vakuval készült kép nincs, hiszen jók voltak a fényviszonyok.

A palettán megjelöltem X-el, melyek azok a színek, amelyeket a leggyakrabban használok. A többit vagy nem használom egyáltalán, vagy 1x-1x kísérletezés szintjén beléjük másztam, na meg a swatch-ok kedvéért.

A swatchok úgy jönnek színenként, ahogy az adott sorban következnek! Tehát az első képen, az első sor 4 színét láthatjátok, és így tovább! 








Nektek hogy tetszik? Van valamilyen Miss Rose márkájú terméketek?

2 megjegyzés:

  1. Csípem én is a Miss Rose palettákat!
    Bár mostanában méltatlanul hanyagoltam őket, ráadásul a szebb színeket már "elfogyasztottam"
    Tényleg tartós,erősen pigmentált színek!
    Ár-érték arányban a legjobb!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ár-értékben tuti verhetetlen. Néha poroz, de ennyi pénzért tök megbocsátható. Engem még szerencsére nem fenyeget ez a veszély, a kedvenc színeim remélhetőleg kitartanak 1 jó darabig, még.:)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com