2012. december 16., vasárnap

A helyzet az...

Sziasztok!
Elnézegettem a régebbi bejegyzéseimet, és " kitörő örömmel" tapasztaltam, hogy sikerült olyanná válni, amit pár hónappal ezelőtt még jó magam is elítéltem. Legalábbis a nyereményjátékos részt illetően, biztosan. Bár a közeljövőben nem tudom lesz-e nyereményjáték, mert ez a saját szerencsémtől és a Ti elégedettségetektől is függ. (Ugye, mindörökké Loreal termék, mert ha azon alul ad a blogger, akkor szar? ;))-Ismerős remélem az értékrend, egy komment talapján.
Úgyhogy, jóval egyszerűbb elvárásokkal vágok majd neki a következő nyereményjátéknak valamikor.
(Egyébként ha az előző nyertes beleegyezik, akkor közzéteszem mit/miket csatoltam még a csomagocskához! Már elküldtem, de mivel a nyertes nem itthon tartózkodik, így éppen pár nappal Karácsony előtt tudja csak kibontani. A meglepetést pedig, nem akarom lelőni az Ő számára, hiszen ezt már megbeszéltük!)

DE....
Vannak olyan dolgok is, amiket meg szeretnék köszönni!
Még, ha lassacskán is, de gyűlünk, aminek csak örülni tudok! Minden feliratkozónak köszönöm, hogy megtisztel azzal, hogy követ! (Pláne úgy, hogy nem 2 hetente tartok nyereményjátékot és amiatt választjátok a feliratkozás gombot.:))
Ami még nagyon fontos: A kommentelés! Köszönöm, hogy írtok, bár mostanában nincs időm válaszolni sem, de igyekszem pótolni a hiányosságokat! Nem akarok tirpáknak tűnni, hogy hol ide válaszolok, hol oda meg egyáltalán nem, úgyhogy majd egyszerre mindent letudok. Tudom, hogy kommenteltek, látom, el is olvasom. Aki meg direkt bosszantani akar, a kedvesnek nem mondható kommentekkel, tegye. (Még az is jobb, mint a teljes közöny.)

Ezen a héten, meg a zh-kon verekedtem át magam és jövő héttől indul az igazi hajrá.Sőt....már a héten is vizsgáztam, egészen durva körülmények között. Részleteket nem merek már közölni, mert csak irigységet és rosszindulatot szülne.
 A posztok száma emiatt redukálódott szinte a nullára, és tartja magát így egészen a jövő hét végéig!:(

4 megjegyzés:

  1. Szia Andi!

    Tedd fel nyugodtan. :)

    Üdv:

    Gabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Okés, bár csak elmesélni tudom. Nem fotóztam le, siettem a postára adással.:)

      Törlés
  2. Kíváncsian várjuk :) és azt is leírhatod szerintem, hogy milyen volt a múlt hét, persze csak ha Te szeretnéd :) aki rosszindulatú akar lenni, az úgyis az lesz, ne foglalkozz vele... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy akárhogy is írnám le, irigységet vagy rosszindulatot szülne, ezért valószínű, megtartom ezeket a dolgokat, magamnak.:)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com