2013. február 3., vasárnap

Januári kedvencek

Sziasztok! 

Nagyon gyorsan elrepült az év első hónapja. Számomra olyan, mintha most lenne január, de ez gondolom a vizsgaidőszaknak is betudható. Remek lesz, ha ilyen időzavarokkal fogok küszködni mostantól! Ennek ellenére azonban a szépségápolást sem hanyagoltam el, elvégre csak szoba és lakáslakó lettem, nem pedig egy igénytelen valaki... Most, egy kis felvezetés után jöjjenek azok a termékek, amiket szívesen, a megszokottnál gyakrabban használtam a hónapban!

Primus ajakír
Hideg időben ő a legjobb barátom. A legnormálisabb ajakápoló amivel találkoztam az utóbbi időben. Labello és társai nálam felejtősek, kb. 16-18 éves korom óta. Többet ártanak, mint amennyit használnak. Még talán a Bebe az, ami normálisabb volt a számomra. Sajnos képet nem tudok mutatni, pedig emlékszem, hogy volt róla bejegyzés az oldalon!

Balea Young sminklemosó kendő
Abszolút kedvenc. Azóta vettem egy másik kendőt is kipróbálásra, de rá kellett jönnöm, hogy még a szaga is borzalmas, úgyhogy egy jó darabig maradok ennél a kendőnél. Abszolút kedvenc egy jó darabig szerintem!


 Max Factor Face Finity
Sokkal jobban igazodik a bőröm színéhez, mint az előző alapozó, úgyhogy amióta megvettem, csak őt használom. Részletesebb vélemény, azonban várat magára! Igyekszem minden apró rezdülésére figyelni, milyen körülmények között, hogyan viselkedik! Egyelőre a változékony időjárás is a segítségemre volt!

Oriflame Pure Nature pattanástalanító
Rengeteget használom, megvan a technikája is az anyag kinyerésének, sokat bíbelődtem vele! De azt mondom, abszolút megérte, nagyon megszerettem ezt a terméket!

Avon Supershock tus
Egész jól muzsikál, hogyha a megfelelő körülmények között használja az ember. Igaz, pepecselősebb a használata, mint a filces tusnak, de szerintem tuti hallotok még róla!

Lovely Pump up szempillaspirál
A régi Avon-os, sárga spirált lassan felváltani látszik ez az új spirál. Durva, hogy a sárga tubusos spirálokkal ilyen jó a viszonyom! Lehet, tudatosan őket kellene keresnem! 


Avon mangós-gránátalmás testápoló
Régóta megvan, de hogy megkaptam a cseresznyéset, igyekszem elhasználni, ami megmaradt belőle! 

És Ti miket használtatok januárban? Mi volt az a termék, ami után többet nyúltatok? Volt köztük újra felfedezett régi kedvenc is?
Kérlek értékeljétek a posztot a lent megtalálható 4 opció valamelyikével! 

6 megjegyzés:

  1. Én BB-krémeztem januárban, muszáj voltam egyrészt a felhalmozott készleteimet megkezdeni, másrészt nagyon is ráfért már a bőrömre ennek a használata (olajos magvak...banyek, hogy milyen finomak és mennyire meglátszanak az arcon! :D )
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj az olajos magvak...Túl finomak ahhoz, hogy sok ember le tudjon mondani róluk.
      Én sajnos megjártam a BB-vel, azóta száműztem az arcom felszínéről mindenféle formában. :S

      Törlés
  2. Az elején én is nagyon szerettem a Max Factor alapozót de mióta rájöttem hogy eléggé fog. Azóta nem a kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a tulajdonsága nekem is feltűnt. De nem olyan rossz, mint a pár poszttal ezelőtti Essence hab állagú alapozó, amit bemutattam. Ő aztán tényleg mindenütt megmaradt. :( Vigasztaljon, hogy van rosszabb is!

      Törlés
  3. Manhattan korrektor volt az új beszerzésem a hónapba,nagyon megszerettem. Féltem,hogy nem fedi majd a karikákat vagy bele ül a ráncokba,de szerencsére tökéletes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, sokszor én is félve teszek valamit a kosaramba, de a krémmániának hála és pár blogos oldalnak, sok esetben van viszonyítási alapja az embernek! :) Manhattan termékem soha sem volt, most hogy így elgondolkodtam...

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com