2013. április 21., vasárnap

Tavaszias köröm Lovely lakkokkal

Sziasztok! 

Végre igazán megérkezett a jó idő, talán túlságosan is. Ennek ellenére a múlt héten már nagyon szerettem volna, hogy beköszöntsön a jó idő, ezért pingáltam ki ilyen kis tavasziasra a körmeimet. A sima narancssárga lakkot szerintem nagyon feldobta az, hogy a Moulin Rouge lakkot használtam, így nem volt annyira egyhangú a festés (részemről talán maszálás helytállóbb megnevezés).
Mindkét lakkot 129 HUF-ért vettem meg, az egyik utólag pottyant a kosaramba, azelőtt nem is nagyon láttam, gondolom a végleges megmaradt darabok kerültek ki. Viszont, olyan lehangolóak a körömlakk-ügyileg üres Lovely polcok....

Nem tartom Magam egy manikűr mesternek, nem is az a célom, de vérfrissítésnek talán jók az ilyen posztok is a közel jövőben, hogy ne legyen annyira egyhangú, monoton az egész blog témája. Szívesen megmutatnám a következő lakkozásokat, lakkokat is, néha-néha, amennyiben Ti is nyitottak vagytok erre a témára!

Amiket használtam a festéshez:
Essence  Nail Art Protecting Base Coat
Lovely Must Have Optimistic Nr. 9
Lovely Moulin Rouge Nr. 16





Remélem, Nektek is annyira tetszik, mint Nekem. Tudom, nem egy egetverő a technikám, nem is az a célom, hogy ördöngösségeket és titkokat leplezzek le, mert erre ott vannak a kifejezetten erre szakosodott kolleginák! :) Idővel, Rám is ragad valami különlegesség, sőt, így talán jobban rá lehetek kényszerítve arra, hogy még inkább közönség érdemes lakkozást hozzak össze. Ennek ellenére, most is érdekel a véleményetek! 

És Ti milyen tavaszias körmöket szoktatok készíteni?  Mi az amit kifejezetten szerettek? 

2 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com