2013. június 21., péntek

Alverde Sárgadinnye Testápoló Vaj-Teszt/Vélemény

Sziasztok!

Sosem volt még dolgom testvajakkal, ezért úgy gondoltam, hogy ezen ideje változtatni. Mi sem lehetett volna jobb alkalom, minthogy egy mini, 50 ml-s kiszerelés megvétele után döntsem el nagy vonalakban, hogy kell-e ez az egész mizéria nekem, vagy sem.
Mivel viszonylag olcsó volt a kisebb kiszerelés, így azt vettem meg, na meg limitált kiadásról is van szó, így már csak ezért is vonzott ez az egész. Lássuk, mi sült ki ebből az egészből! 



Ár: 379 HUF
Mennyiség: 50 ml
Hol? DM
Kiadás: limitált

Kicsit nehézkesen indult a kapcsolatom ezzel a krémmel, mert a kibontás is kb. felért egy varázslattal. Hiába téptem le a matricát, amin a leírás volt, sajnos a teteje nem akarta magát megadni, azt hittem fel van hegesztve rá. Ezért, aki ilyesmivel találkozna még, az inkább igényeljen segítséget egy ereje tejében lévő fiatalembertől...Nagyon nehezen akarja megadni magát a teteje, így ha csak rajtam múlik a dolog, több órányi szerencsétlenkedés után tudtam volna csak leszedni. Hogy ez csak egy gyári hiba volt, vagy alapjáraton ilyen az összes, nem tudom. 
Krémmániát elnézve, tényleg igaz az, amit olvastam és hallottam is róla, hogy elég természetes összetevőkkel dolgozik a krém. Egyedül talán a pirossal jelölt parfüm ami csúnyaság lenne, de mivel a lista végén van, így csak minimális mennyiség az, ami a bőrrel érintkezhet. Mindenesetre a sok természetes összetevőért nagy pirospont a részemről.
A krém mangó-, shea vajat, valamint szója-, olíva- és napraforgóolajat is tartalmaz. Van itt minden, mint a búcsúban, tényleg.





Szerintem: 
Tényleg más, mint egy hagyományos testápoló, mert jóval nehezebb az állaga, eléggé zsíros. Száraz bőrűeknek kiváló választás lehet ez a krém. Én ritkán használom a testem minden részén, mert olykor soknak érzem, ebben a kánikulában meg nem hiányzik annyira a zsírosság. De borotválás után egész jól teszi a dolgát, szebb a végeredmény a puha bőr tekintetében, mint egy sima testápolóval. Ha ésszel használja az ember, akkor ügyesen ki lehet védeni a zsírosságot a test bármely részén, én személy szerint a kezemen nehezményeztem nagyon ez a lassú beszívódást. Az illatával nincsen semmi bajom, habár sokak szerint nem előnyére változik a felvitelt követően, viszont én ilyesmit nem vettem észre.
Nem bánnám, hogyha a másik két vajból is lenne kis kiszerelés, mert így tényleg könnyebb eldönteni, hogy mennyire való valakinek ez a kence. Ha pedig mégse jönne be, akkor se veszít az ember sokat pár száz forintnál. Én főképp borotválás utáni hidratálásra és a térd, könyök kenegetésére használom, ott jól végzi a dolgát, a könyököm jól helyrehozta. A borotválás utáni testápolásban pedig tényleg jobb, mint egy sima testápoló (Avon), de aki a magasabb márkáktól szerzi az előbbit be, ott lehet nem lesz eget rengető a különbség, így nem biztos, hogy érdemes megvásárolnia ezt a testápoló vajat. Egynek elmegy, az illata nem zavaró, ellenben nem sikerült annyira a szívemhez nőnie. A kíváncsiságomat viszont felkeltette a többi társa iránt.

Na és Ti hogy álltok a testvajakkal? 

3 megjegyzés:

  1. Én is megvettem ezt a mini kiszerelést, de az enyémnek simán lejött a teteje. Szerintem csak a tiéd volt hibás...:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor csak engem tiszteltek meg ilyesmivel. Tudták, hogyha könnyen nyitható lenne a teteje úgy nyitom ki, hogy az anyag negyede kárba vész...:D

      Törlés
  2. Én is ugyanezt vettem meg, ugyanilyen tesztelős céllal, de nekem sajnos nem teljesített túl jól. Pontosabban egyáltalán sehogy nem teljesített, a vajas érzés elmúltával kb. pont olyan volt, mint előtte. Azért az illatát szeretem, kezemre elkenegetem, de nem leszek nagy testvajfan:).

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com