2013. június 9., vasárnap

Nyereményjáték emlékeztető

Sziasztok! 


Lehet sokatoknak elkerülte a figyelmét, de az oldal 1 éves "talpon állása" végett szerettem volna a hűséges, már feliratkozott olvasóimnak kedvezni. Nem vagyok benne biztos, hogy mindenkihez elért a hír, hiszen hétköznap raktam ki a felhívást a nyereményjátékról, ezért szeretném emlékeztetni a versenybe még beléphető emberkéket, illetékeseket! 
Most úgyis hétvége van, ilyenkor mégis csak jobban gépközelben van az ember, könnyebb ilyen dolgokra figyelni, nem a mindennapi rohanásé a főszerep. Úgyhogy, aki még nem tudott erről a lehetőségről az hegyezze a szemeit, és ragadjon billentyűzetet! :) 


Itt, a következő linknél tudjátok elolvasni a nyereményjáték leírását/szabályait, minimális megkötéseit, és jelentkezni is ugyanennél a bejegyzésnél, hozzászólás formájában tehetitek meg! 

A jelentkezés határideje még mindig 2013. június 10.(hétfő) 23:59. 
Sorsolás/eredményhirdetés: 2013. június 13. (csütörtök), este 20:00 óra magasságában
A nyertesnek a kihirdetés időpontjától számolva pedig 36 órája lesz jelentkezni (1,5 nap).




Remélem valakit boldoggá tudok tenni ezzel a nyereménnyel, ami ugyan csekélység, de annál szívesebben adom annak, aki eddig is elkötelezte magát az oldal mellett mint követő! Persze, ehhez az kell, hogy belépjenek az érintettek a játékba! 

Sok sikert kívánok minden nevezőnek! 

5 megjegyzés:

  1. köcsögség h csak a régi követőid játszhatnak...ezzel sokaknak nem leszel szimpi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez hülyeség, és ezzel a hozzáállással te nem leszel sokaknak szimpi....

      Törlés
    2. ez nem köcsögség "kedves" névtelen. egyszerűen nem szeretné azt, hogy csak lájk vadászat legyen az egész nyereményjátékból. sokan csak azért iratkoznak fel, és ez egyáltalán nem esik jól az embernek. azzal, hogy a régi követőinek ad esélyt megköszöni nekik azt, hogy ebben az 1 évben is vele voltak. osztom Lina véleményét, így te nem vagy szimpi..

      Törlés
    3. Szia Névtelen!
      K*cs*gség. Hm...akkor jó nagy k*cs*g vagyok, elismerem... Komolyan ilyen nehéz elhinni, hogy nem a számokra meg az ész nélküli feliratkozásokra hajtok? Jobb szeretném azt, hogy olyanhoz kerüljön az amit adok, akinek van valami köze az oldalhoz és valamilyen szinten elköteleződött iránta (mindenféle előzetes csábítgatás, ígéret nélkül!). Nem szeretnék érdek követőket, akiket csak a nyereményjátékok érdekelnek. Te gondolom, pont ez a kategória vagy, ami nem ugyanúgy szemétség? Dehogynem. Ezzel bizonyítottad be azt, hogy nem igazán érdemled meg azt, hogy bármit is nyerj. Amúgy, gondolom regisztrált tag vagy, mert akkor jelentkeztél volna, csak gondolom most jól adott volt a névtelenség lehetősége és éltél vele...
      Akinek meg emiatt nem leszek szimpatikus, az már tényleg a ő problémája és jobb ha nem is iratkozik fel az oldalra, mert nem szívesen adnék ajándékot egy ilyen embernek..... Fáj vagy nem fáj, ez az igazság. :/

      Törlés
    4. Lina, dotty köszönöm szépen a helyreigazítást, látom azért valakinek lejött a dolog lényege! :) Valakinek nem esett le, de lehet koppanni sem fog, ahogy elnézem a megnyilvánulását...ez sajnos sok mindent elmond az érdek követőkről. :S

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com