2013. július 30., kedd

Színes körmök Pinterestesen

Sziasztok!

Nézelődtem mások mappáiban Pinterest-en, onnan jött az ötlet, hogy én most itt elkezdek körmöt festeni egy szép nyári nap délutáni levezetéseként.
Próbáltam variálni a színeket, de rájöttem, hogy az első variáció jobb, amikor kékkel kezdtem el ezt a "festéklefolyós" effektust utánozni.
A kéken csúnyán mutat a harmadik szín, arról nem is beszélve, hogy szerintem, nem látszik normálisan a 3. szín, mint a narancssárga társánál. A körmökhöz Lovely lakkokat használtam, alapnak pedig a Rimmel körömerősítő fedőlakkja került. Hol jobban, hol rosszabbul sikerültek a dolgok, sajnos ember tervez, Isten (ez esetben körömlakk) végez.

Az eredeti mű: 




Itt még a 2 plusz színt láthatjátok, nem volt még elszabadulva az ízlésficam...vagy a körömlakkom. Ki hogy nevezi. 




Középső és kisujj- nagyon nem mutatnak jól, pláne nem olyan jól, mint ahogyan azt én elképzeltem. Lehet le kéne rajzolni a további próbálkozásaimat is, kivédhetném a hasonló bakikat. 



A mutató és a gyűrűsujj szerintem jól sikerült, a színek is kijönnek, de a fordított sorrend a másik két ujjam esetében, nem volt jó ötlet. Tapasztalatnak elrakjuk, a szekrény mélyére : Az eredeti tervtől nem térünk el, vagy legalább papírra vetjük, és ki is mondjuk mit akarunk csinálni, hátha a kimondás pillanatában nem válik az egész "műből" egy kontár valami. Legközelebb én is csak két színnel szeretnék próbálkozni, hátha úgy nem olyan vészes a végeredmény.

Utolsó pillanatban pedig, meggondolva Magam, egy másik variációt is számításba vettem, egy kicsivel más szemszögből, de ugyanazt a kedvelt szín és sorrend kombinációt használva, csak egy kicsit egyszerűbben.
Szerintem jóval szebben sikerült, mint az előző katyvasz. A másik, még gyakorlást igényel, ahogy elnézem ehhez képest.




Legközelebb 2 színnel szeretnék próbálkozni, hátha könnyebben érvényesül az összhang is. 

Ti mit gondoltok, legyen legközelebb? 

Facebook-on, Bloglovin-on, sőt Twitteren és ask.fm-en is szívesen várlak Benneteket! Nem, mintha eddig nem tettem volna, de nyár van, hátha jobban van kedvetek (és időtök) ezekhez a platformokhoz is!
Köszönöm az új követőket, és az új embereket Facebookon, jól esik, hogy úgy gondoltátok, kiérdemlem ezt! Igyekszem továbbra is rászolgálni erre! 

    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com