2013. augusztus 19., hétfő

Haul: új lakkok és tusfürdő

Sziasztok! 

Az egyik héten láttam egy bejegyzést, ami arról szólt, hogy a shopline-on 189 HUF-ért lehet megrendelni a 10 ml-es Aden lakkokat. Eddig egy darab ilyen lakknak voltam a tulajdonosa, gondoltam, ennyi pénzért megéri egy kicsit betárazni. 4 lakkot választottam végül.




Az árnyalatok:
No. 169 Happy Beach
No. 186 Plum Jam

No. 86 Green Marvel 
No. 04 Snow White 


A rendeléssel viszonylag meg vagyok elégedve, egy szín egyáltalán nem olyan, mint amilyet vártam, de ezekről a különbségekről már volt fogalmam, hála a másik blog szerkesztője általi felvilágosításának. Az akció, ha jól látom még tart, de a választék kevesebb, és szerintem érdemes olyan színeket választani, amiket nehéz elrontani azért. Ilyen a fehér-fekete pl. mert abból biztosan nem lesz szürke a valóságban.
Nem bántam meg a rendelést, szerintem így is tudom majd hasznosítani ezeket a lakkokat. De ezt, majd Ti megmondjátok a körömfestések láttán.  





Emellett beugrottam a DM-be még, az átvevőhelytől nem is volt messze.. Már kb. 2 hete kinéztem magamnak egy tusfürdőt. Ami...Kitaláljátok? Cseresznyés. (És lehet szemeket forgatni...)
A díszítés sem utolsó, macska van rajta, ami szerintem haláli, ahogy ott csimpaszkodik. Amikor a barátomnak meséltem róla, mondta, hogy:"Macska is van rajta, cseresznyés is....megvetted mi?"  Mondjuk ki: ismer, mint a rossz pénzt. Remélem kijön egy ilyen testápoló vagy testvaj is. Emlékszem, volt egy ilyen rózsaszín cukorkás tusfürdő, aminek végül lett ilyen tégelyes testápolója/testvaja (?), most meg a golyós dezodor kiadását látom. Ha csak az egyik kijönne az ilyen "tovább vitt" változatok közül, nagyon-nagyon örülnék neki és tuti beszerezném. Hogy lehet valamilyen illatért ennyire rajongani? Lassan a tisztább pillanataimban én is fogom a fejem, hogy ezt a cseresznyebuzgóságot jó lenne kinőni a jövőben. 

De remélem a jövőben akkor több lakkos bejegyzéssel tudok szolgálni. Feltehetőleg nem a füstbe ment terveket fogom mutogatni, hanem lesz némi sikerélményem is. Próbálom kikerülni a sokat markol de keveset fog c. effektust, maradok az egyszerűbb daraboknál. 

Nektek melyik lakk tetszik? Ti mást rendeltetek volna? 

6 megjegyzés:

  1. lila nagyon szép lakk!!! tetszik! A tusfürdő is jó lehet!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, majd remélhetőleg lesz vele valami lakkozás is, bízom benne akkor is tetszeni fog! Igen-igen, a tusi kicsit krémesebb mint amire számítottam, de nagyon tetszik. :)
      Köszi, hogy írtál!

      Törlés
  2. tetszenek, remélem megmutatod őket majd körmön is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Persze, már az első bejegyzés készülőben van! Remélem tetszeni fog, várlak vissza! :)

      Törlés
  3. a lila nagyon tetszik :) hasonlít a yes love lakkomra ^^

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lila asszem pont sötétebb és erőteljesebb, mint vártam. De a puding próbája az evés, akkor őt is bedobom a mély vízbe hamarosan!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com