2013. augusztus 6., kedd

Stenders csomagot kaptam és közlemény

Sziasztok! 

Nem gondoltam, hogy egy csomag megkapásának külön bejegyzés dukál, de most hatalmas pozitívum ért a mai nap folyamán.

Tegnap kaptam egy levelet a Stenders Magyarországtól, amelyben tesztelésre kaptam lehetőséget. Egy nagyon kedves fiatalemberrel folytattam levelezést, és mivel a hozzáállásuk is szimpatikus volt, a termékeikkel együtt, így elfogadtam ezt a nem mindennapi lehetőséget.

Ami meglepett, hogy már ma reggel a kezemben tarthattam a csomagot. Ez aztán a gyorsaság! Nagyon meglepődtem. Egy piros pont mindenképp jár ilyen tekintetben a Stenders-nek. Persze a további véleményem a márkáról, a termékeken és teljesítményükön múlik.



2 terméket választhattam a kínálatukból. A Grapefruit tusoló habot és a Grapefruit sós testradírt választottam a repertoárból, egy kis nézelődés után. Ennek ellenére kicsit gondban vagyok, hogy melyikkel kezdjem a tesztelést, ezért szeretném a Ti segítségeteket is kérni!
Kérlek írjátok meg, hogy Titeket melyik termék érdekel jobban? 


Közlemény

Kedves Látogatóim! Tisztázni szeretnék Veletek 1-2 dolgot, ezért írom meg Számotokra ezeket a sorokat, na meg a félreértések és a rosszindulat elkerülése végett!
Szeretném ha tudnátok, hogy attól, hogy tesztelni valót kaptam, csakis az őszinte véleményemre számíthattok a későbbiek folyamán is. Ettől én nem lettem felsőbbrendűbb, másabb semmilyen tekintetben sem. 

Nem fogok (és nem is szeretnék) elszállni magamtól. Ha mégis ezt vennétek észre, kérlek Benneteket akkor pirítsatok rám! Természetesen örülök a felkínált lehetőségnek, de nem szeretném ha a felépített bizalom elveszne a részetekről és azt gondolnátok hogy: "Na jönnek a hirdetések, a spamok, eladta magát stb...). Nem is mernék ezzel szórakozni, mert tudom, hogy a bizalmat nem adják ingyen, csak nehezen és lassan felépítve, de amint elvész (1 pillanat alatt), később majdnem lehetetlen visszaszerezni. Ettől még ugyanolyan pontossággal és hitelességgel igyekszem beszámolni 1-1 termékről, ahogyan azt megszokhattátok tőlem. Hazudni most sem fogok, ahogyan eddig sem tettem. Már a blog kezdetén is megkaptam egyesektől azokat a sorokat, hogy: Na majd meglátod újoncka hogy megy ez a blogolás, reklámért, ingyen termékért pitizés, hamis vélemények stb... ( Nem tudom ez igaz-e vagy sem, nem is érdekel, ilyen tekintetben [hitelesség] magamnak és Nektek szeretnék megfelelni!) 
Inkább, fogadjátok szeretettel ezeket a teszteket, leírásokat és örüljünk, hogy adott volt ez a lehetőség, a blog életében! 
Remélem ezt megértitek és senkit sem ér csalódás, hogy egy ilyen lehetőséggel élni merek!   
Én nagyon örülök, hogy egy igényes márkától kaphattam egy ilyen lehetőséget, szeretném ha nem árnyékolná be ezt semmi olyasmi, mint képzelt dolgok, rosszindulat vagy csalódás a részetekről Bennem vagy a blogban. Csak ennyit akartam tisztázni, a félreértések elkerülése végett.

2 megjegyzés:

  1. Oh *.* nem tudom eldönteni melyik legyen elsőnek :-D nah jó testradír :) kíváncsi vagyok nekem Greenlandes van a szépséboxban volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Neki kezdtem, ha magamtól kellett volna választani, valószínű az én szívem is a testradírra szavazott volna egy hajszálnyival. De olyan mindegy, mindkét termékről lesz bejegyzés a blogon! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com