2013. szeptember 1., vasárnap

Augusztusi kedvencek

Sziasztok!
"Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, 
a diákok kocsma helyett pótvizsgázni járnak..."


Tele van a Facebook ilyen és hasonló idézetekkel, jelezve, hogy bizony a nyárnak annyi. Pedig, nem is olyan régen kezdődött...Ugye?

Minden esetre én jöttem az augusztusi kedvencekkel, akár esik, akár fúj, akár 40 fokkal búcsúztatjuk az augusztus utolsó napját, vagy éppen köszöntjük a szeptember elsejét. Nézzük kiket köszönthetünk az e havi kedvencek között! Lesz itt újdonság is, és rég megszokott "vendégek" is. 

Stenders bőrradír
Nagyon sokat használtam ebben a hónapban, részletes beszámoló már készült róla, amit hamarosan Ti is láthattok. Annyi mindent tudnék most mondani, azt sem tudom, hogy mivel kezdjem igazából. Tartós illat, természetes összetevők, semmi műviség, hatásosság. Jóféle, én azt mondom.


Avon Supershock szempillaspirál
A júliusi kedvencekbe is bekerült, de innen sem hagyhattam ki, úgy érzem. Szerintem sokkal szebb pillákat csinál, mint a Lovely sárga spirál, és sokkal könnyebb vele bánni is. Köszönöm, hogy megismertettetek vele! Lám, nem csak én tudok értékes információt adni, hanem Ti látogatók is! :) 

Miss Rose paletta
Fura, mert nem szoktam különösebben paletták után nyúlni, de most valamiért mindig ennél a darabnál kötöttem ki.Viszont, a fedelét sikerült letörnöm. Így jár az aki a neszeszerben hagyja a palettát....
 Olcsó, szép pigmentált színek jellemzik, nem tudok belekötni. Egy kicsit porzik, de odafigyeléssel és egy kicsivel óvatosabb használattal kikerülhető ez a probléma. A paletta maga borzalmas, hiába törölgeti le az ember, a karcolásokat és minden mást vonz. Pedig 2x áttöröltem, akár hiszitek, akár nem...Vagy lehet bombabiztos helyen kéne tartanom.







Aden körömlakkok
4 darab lakkot rendeltem a shopline akcióján belül. Nagyot tévedtem, hogy a fehér az a szín, amit nem lehet elrontani, mert mégis sikerült. Mintha egy fehérebb, szivárványosabb kagylómész lenne a körmeimen. Szépnek szép, csak ez barátok közt sem Snow White akkor. Olcsó húsnak híg a leve, de ebből is tanultunk. Az egyik lakk viszont jobb, mint vártam. Kár, hogy a fehér lakkra jobban lett volna szükségem...



Az Aden besülés után, az egyik blogon láttam egy nagyon szép Flormar fehér lakkot. Képeken elnézve gyönyörű színe van, ráadásul a Flormar-ról eddig csak jókat hallottam, épp itt az ideje, hogy amint beszabadulok a városba, beszerezzem. Úgyhogy, most ő egy kívánságlistás darab nálam... De ha van még másmilyen tapasztalatotok a márkával, szívesen veszem, ha azt megosztjátok velem! 




Carmex cseresznyés ajakápoló
Egy kedves ismerősöm hoz nekem belőle, úgyhogy már igazán nincs okom, hogy a blogon nyavajogjak és sírjon a szám, hogy: jaj az a cseresznyés ajakápoló de jó lehet, jaj bárcsak nekem is lenne végre. Úgyhogy,egy szavam sem lehet tavaszig. (És szerintem nem is lesz....) :)


Vettem egy rúzst. Pedig anno azzal indítottam egy TAG-ben(bő féléve), hogy bizony nem kell nekem rúzs. Úgy tűnik, bevonzottam ezt is, mint a vasorrú bányarém a kaszát. Minden esetre, nagyon szép színe van, azt meg kell mondani. Az ilyenek a gyengéim, szívesen viselnék ilyesmi színű körömlakkot is, úgyhogy ha van valami tippetek, várom azt is! Eddig is hasznos tanácsokat adtatok, ne hagyjatok cserben! :)


Ennyi lett volna az e havi adag. Tudom, annyira nem sok, de nem is ez feltétlenül ezeknek a posztoknak a lényege. Inkább azokat a termékeket igyekszem összegyűjteni, amiket sokat használtam, és még nem igazán kapott rivaldafényt a blogon. Most pedig kibővítettem egy kicsit más irányba is a repertoárt, remélem nem bánjátok. Ha lesz még hasonló, akkor azt is igyekszem így megcsinálni, hátha jobban bejön ez a módi Nektek! :)

Ti miket használtatok gyakran ebben a hónapban? 


6 megjegyzés:

  1. A Flormarnak vannak hasonló színű lakkjai a Neon és sima kollekcióban is.

    Én egyébként szeretem a lakkjaikat, könnyű velük bánni és nekem alap és fedőlakkal elég tartósak is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat! Így valószínű én is beruházok már egy ilyenre, csak idő kérdése. :)
      Várlak máskor is!

      Törlés
  2. Az a bőrradír nagyon tetszik nekem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Na, akkor az lesz a következő bejegyzés a blogon. Ha vannak kérdéseid vele kapcsolatban, keress bátran, szívesen válaszolok! :)

      Törlés
  3. Alig várom, hogy olvassam a bőrradírról a bejegyzést, azóta én is nézegetem a Stenders termékeket, hamarosan szeretnék tőlük valamit kipróbálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már ki is raktam, ez lett volna a kövi bejegyzés! Remélem, megérte rá várni! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com