2013. szeptember 8., vasárnap

Heti használatos dolgaim I.

Sziasztok!

Még régen, egy messzi-messzi Galaxisban, amikor még ez a blog nem létezett, láttam Vikinél egy sorozatot, amiben ő is, és mások is egy adott héten használt termékeiket mutatták be. Nem tudom Ti, hogy vagytok Vele, én nagyon szerettem olvasgatni ezeket a bejegyzéseket. Érdekes volt megnézni, hogy más is mit használ, rengeteg hasznos dolgot olvastam, és örültem, hogy megismerkedhettem a Számomra újdonságnak ható dolgokkal is. Ezért is szeretnék, egy hasonló sorozatot indítani a blogon. Igaz, én nem minden hetes sorozatban gondolkodom, hanem olyan 2 hetes periódusokban.



Azt is szeretném bevezetni, hogy minden egyes ilyen 'heti'  bemutatáskor, köteles vagyok 1-2 régen elő nem szedett dolgot is használni. Hátha ez megkönnyítené bizonyos "annyira nem szeretem, nem használom, a sarokban porosodik" dolgok elfogyasztását. Mert végül is, jobb, mintha a kutya sem nyúlna hozzá....

Na de akkor, sorra is vesszük, hogy miket használtam a mostani héten! :)

Stenders tusolóhab
A testradír mellett bizony őt is befogtam, főleg a tesztelés miatt, így még a héten is figyeltem a bőröm reakcióit rá.
Ma került ki róla a bejegyzés, itt olvashatjátok>>

Stenders sós testradír
Ő róla is volt szó a héten, nélküle nem hét a hét, úgyhogy szerintem szinte minden ilyen hetes bejegyzésben meg lesz említve. Hacsak nem szóltok, hogy elég lesz már, tudjuk, ha nem írtad le 5 ezerszer akkor egyszer sem. Bejegyzés róla, itt >>

Lovely Baltic Sand
A narancssárgás-pirosas szín csak rám várt egy Rossmannban, így elhoztam gyorsan. Fel is kentem, bár sajnos a tartóssága nem olyan, mint amilyennek vártam. 1,5 nap után lejött egy nagy darab a hüvelyk ujjamról. Így le is mostam már másnap.

Essence glitteres lakk
A fehér Aden lakk fölé használtam, szerintem nagyon földobta. Jó hír, hogy könnyebben le lehet mosni, mint a másik glitteres hexagonos lakkot. Ez már fél siker nálam. :)

Rimmel alap- és körömerősítő lakk
Róla is írtam már, és igaza volt Dorottyának, alaplakként sokkal jobban erősíti a körmöt, mint önmagában.
Itt találhattok róla bejegyzést>>

Rexona Maximum Protection
Vizsgám volt a héten, gondoltam a kellemetlenségekből úgyis ki fog jutni, ezért húzzunk ki egyet a listáról, ami ez esetben az izzadás.
Tetszik nagyon, kicsit félelmetes, hogy semmit sem izzad mellette az ember. (Főleg, ha rendeltetésszerűen használja és este kerül fel az anyag, na akkor aztán lehet játszani a sivatagi show-t.)

Rexona Aloe Vera-s stift
A vészhelyzet után, az utóbbi napokban őérte nyúltam. Az MP után, nem érzem olyan hatékonynak, úgyhogy, lehet az előző delikvens enyhén addiktív állapotot eredményez. Vagy, csak könnyen hozzászokik az ember a jóhoz.

Alverde Sárgadinnyés Testvaj
A sarkaimra használtam, az utóbbi időben úgy néz ki, segít is rajtuk, hogyha esténként bekenem őket. Na igen, nyáron lejártam a lábam minden tekintetben.
Bejegyzés készült róla, szerintem ott mindent elmondtam róla, amit tudni érdemes>>>


Puma Create parfüm
Szeretem, az egyik legjobb Puma parfüm amit valaha használtam, nem untam még meg az illatát. Nagyon régen használtam, épp ideje volt, hogy elővegyem! A Puma Sync parfüm tesztelésekor jutott eszembe, hogy bizony, szegényke árválkodik az asztalon. Ezt nem hagyhattam!

I love cherry... tusfürdő
Őt már kifejezetten szeretném elfogyasztani, mert szeretem a cseresznyét, meg minden, de ez az üveg már több mint 1 éve van a polcomon. Az elején spóroltam vele, de hát az 500 ml az 500 ml, pláne ha spúr az ember. Mivel van már másik cseresznyés tusfürdőm, szeretném, ha végre elfogyna ez a darab. Szerettem amúgy, enyhén rózsaszínre színezte a vizet, de nagyon drága itthon sajnos. (Márha itthon még lehet kapni a cseresznyés darabot. ?)

Balea cseresznyevirágos sampon
Róla is már esett szó a blogon, én is szeretem. Főleg azért, mert annak ellenére, hogy dúsító samponként van beharangozva, nem oroszlán sörényt csinál Nekem, hanem ahol kell, egy kicsit jobban tartást ad a hajnak, nem egy olyan frizura tulajdonosa leszek, mint akinek éjszaka lenyalta a haját a láthatatlan kis boci.
Bejegyzés róla itt>>>




Babylove törlőkendő
Sminklemosásra használom, parafin, színezék és tartósító mentes. Megfelel a régi kedvenc sminklemosó kendőm helyett, nagyobb adag is (jóval), 51 HUF-al drágábban. Tavasz közepe táján vehettem, de még mindig van benne azért egy jó pár törlőkendő. Na igen, a 80 darabos pakkok sokáig bírják.

Kézműves szappan
Borfesztiválon kaptam ezt a szappant, tavaly Szentendrén. Fogalmam sincs ki gyártja, készíti,sajnos nem adtak semmilyen reklámanyagot a csomagolás mellé. Az enyém szőlőkivonatos és mák darabkák vannak benne. Enyhén szárít ez a szappan, ha sokáig használom, de szeretem, mert természetes, kézműves szappan és viszonylag hatásosnak is tűnik. A bőröm is jobban néz ki, mióta használom, úgyhogy lehet lekörözni látszik az Oriflame-es teafa szappant. Ki hallott már ilyet?

Max Factor Long Lasting Performance
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez az alapozóm a végét járja lassacskán. Még van benne egy kicsi, de már nehéz lesz kicsiholni belőle, úgyhogy jöhet a tubust vágjuk ketté procedúra. Szerettem, mert sokáig tartott tényleg, és ez volt az első drágább árkategóriás alapozóm. A Facefinityvel együtt pedig ügyes kombót alkottak nálam. Apropó, az is elfogyni látszik. Peches vagyok, hogy mindkettő közel egy időben fogy el? Igen, határozottan.

NYC tus
Nagyon szeretem, szerintem egy jó ideig ő utána fogok nyúlni, hogyha elfogyna a mostani tusom. Ma már csak röhögök magamon, hogy az Essence filces tusát használtam. Ez a darab sokkal tartósabb és élénkebb fekete a színe. Na meg nem szárad ki olyan hamar...

Carmex
A NYC rúzshoz kell főképp, de alapjáraton is szépen lassan áttérek csak rá, mint ajakápolóra. Alig várom, hogy a cseresznyés is a birtokomban lehessen, szerintem azzal fogok aludni ezek után.

NYC rúzs
Na ezt aztán jól megcsináltam. Azelőtt, ha felakasztottak se akartam rúzst kenni a számra, még a színezett ajakápolótól is a hajamat téptem, most meg levettem egyet a polcról. A színe miatt tetszett meg, az ára is kedvező volt, nagy gond nem lehet. Enyhén szárítja a számat, el kell azért alá egy jó ajakápoló. Többször is rajtam volt, annyira szép ez a szín, legszívesebben a boltban is mindenkit megerőszakolnék, hogy nézd milyen jó, vedd meg Te is. De aztán rájövök, hogy és akkor nekem mi maradna, főleg készletkivonáskor. Leesett, nagyot koppant.

Isana mandulás körömlakk lemosó
Lassan ő is elfogy, így új delikvens után illene nézni. Meséltem egy bejegyzésben, hogy a glitterekkel nem bánt el, de a Baltic Sand lakkokat szépen lehozta,pozitívan csalódtam benne, a hexagonos felsülés után.
Róla is sikerült már véleményt alkotnom, amit csak a fentiekkel tudnék még kiegészíteni. Részletes véleményért olvass tovább>>>

Avon Superschock szempillaspirál
Már 2 alkalommal is bekerült a havi kedvencek listába, pont itt ne lenne a helye? Néha már-már szégyellem magam, hogy nem ismertem meg előbb. Nagyon szeretem, sokkal jobb pillákat csinál, mint akármelyik eddig használt spirálom. Nem is szeretném lecserélni, egy jó darabig. :)


Na, volt a termékek között egyezés? Ha igen, mi? Hasonló tapasztalat 1-1 termékkel? 
     

3 megjegyzés:

  1. Az a boci nálam is járni szokott éjszakánként hajat lenyalni, de most kiszúrtam vele :-D

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com