2013. október 6., vasárnap

Blogajánló II.

Sziasztok! 

A múltkori bejegyzés úgy láttam, hogy sokatoknak tetszett, ezért ezt a kis rovatot megmaradónak ítélem. Reméljük, hogy tudunk még egymásnak mutatni olyan blogokat, amik jók, de még a nagyközönség felfedezésére várnak! 
Viszont, egy kicsit visszaveszek a tempóból, és lehet hogy egyenként fogok bemutatni néhány blogot. Ezt főleg azért szeretném így, hogy mindegyik blognak egyenlő figyelem jusson, akár általam, akár általatok. 

Na, de vissza  lényeghez! A mai alany, a you are my cup of tea nevet viseli. 



Első körben láthatjuk, hogy a blognak több szerkesztője van. (Hasonlón már én is gondolkodtam.) 
Azelőtt, ha jól vettem ki, akkor csak ketten készítettek bejegyzéseket, de észrevettem, hogy azóta csatlakozott egy harmadik fél is a csapathoz.

A témák nagyon sokszínűek, vannak életmóddal kapcsolatosak, tesztek és receptek is fellelhetőek a repertoárban. Hál' istennek nem tömegtermékekkel találkozhat az ember a blogon, kivéve egy Aussie-s bejegyzést, de szerintem tényleg nehéz lefedetlenül működtetni egy blogot. Nem ez lesz az az ok, ami miatt én azt mondom egy blogra, hogy ok, én akkor most nem követem tovább, elhihetitek. :) 

Szóval, a tesztalanyok: elég sokrétűek. A róluk készült képek is meglehetősen jó minőségűek, szerintem ez egy kezdő bloghoz képest óriási szó. Emlékszem én mennyit bénáztam, és milyen képek születtek elsőre a bejegyzésekhez. Persze pár útmutatással én is fejlődőképes voltam, mégis szerintem az az igazán értékelhető, aki magától, elsőre el tudja úgy találni a közízlést, hogy arra azt lehessen mondani: igen, ez vállalható lesz később is. 


A design-nal kapcsolatban csak annyit, hogy nem régiben történt rajta változás a blogon, és szerintem sokkal előnyösebb ez a forma, mint a régebbi volt. Hát igen, a változtatás nagyon sokszor azért esedékes, hogy az ember jobbítson valamin, szerencsére ez többnyire pozitív végkimenetellel zárul, mint ahogyan itt is. 

Remélem, ez a pár sor megadta a kedvet ahhoz, betekintsetek erre a blogra! Szerintem Enikő, csicsi és Hippikirálylány már nagyon várhatnak Benneteket, úgyhogy hajrá! :) 

A blogtulajdonosai nem tudnak a bejegyzésekről, meglepetésnek szoktam szánni ezeket az ajánlókat, főképpen számomra tetsző blogokról, amik szerintem nem kapnak elég figyelmet (még kezdők a témában, kevés követővel rendelkeznek [és ezt nem lenézésből írom!] stb..).
Ha Te is tudsz ilyen blogot, akkor ne felejtsd el megosztani velem itt hozzászólás formájában, vagy pedig e-mailen! Köszönöm! 

6 megjegyzés:

  1. Dejó, hogy megmutattad őket. :) Anno nekem is jól jött volna egy ilyen. Néha még most is jól jönne egy ilyen. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha nekem is, de igyekszem a saját erőmből népszerűsíteni magamat. :)

      Törlés
  2. Nem rég leltem rájuk, azóta lelkesen követem őket is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, ígéretesnek tűnnek szerintem!
      Off téma: még mindig nevetek :D

      Törlés
  3. Most találtam meg a bejegyzést és nagyon szépen köszönöm a Lányok nevében is, tetszik a kritika! :) Nagyon örülök, hogy a nemrég induló kis blogunk elnyerte a tetszésed, sok munkánk van benne. :) Igyekszünk fejlődni és tökéletesedni. :)) Még egyszer egy hatalmas k ö s z ö n ö m!!

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com