2013. október 25., péntek

Lovely Baltic Sand -Nr. 1

Sziasztok! 


A múltkori , nekem nagyon tetsző termékekben esett szó erről a lakkról. Sokáig gondolkodtam, hogy a három lakk közül melyik is az igazán nekem való, de szerintem, nem véthettem akkorát, hogy ezt a darabot hoztam el. Alapinformációkkal nem untatnék senkit, inkább csak pár saját tapasztalatot osztanék meg Veletek, úgyis a könyökötökön jönnek már ki ezek a lakkok! 



A fedésével azelőtt nem voltam megelégedve, de mára fény is derült arra, hogy miért volt mindez. 1 réteg fedőlakk és 1 réteg lakk tényleg nem annyira ragaszkodásra bírható. Kipróbáltam a lakkozást, 2 jó vastag réteg lakkal és úgy már bombabiztos, lerobbanthatatlan lakkozás birtokosa lehettem. Nagyon minimális kopást fedeztem fel a bal kezem mutató ujján, de ez szerintem a köröm növése miatt volt, mert a kopás egyenletes volt az egész felületen. 5. nap mostam le, a lakkozást, de nem amiatt, mert vállalhatatlan lett volna, hanem mert egyszerűen meguntam. Közben volt hajmosás, mosogatás is, szóval a több réteges fedésbe itt már nem tudok belekötni, valószínűleg ezen is sok múlhat. 


A nekem fontosnak ítélt 4 napot túlélte, ez az az idő, amit elvárok egy lakktól, hogyha nagyon tetszik a színe, ezt túl is lett teljesítve egy kicsivel. 
A lemosással nem volt gondom, szerencsére. Igaz nem jött le olyan könnyen a lakk, mint ahogyan azt sima lakkok esetében megszokhatta az ember, de ez benne van a pakliban, erre számítani kell. 
Még a kék kis testvérke az, ami után ácsingózom, de félek, hogy őt már nem fogom tudni beszerezni, mert mostanság nem láttam ezeket a lakkokat a polcokon. Ez van, máskor szemfülesebbnek és mohóbbnak kell lenni! Vagy jobban tudni, hogy mit akar az ember...:) 

Akinek tartósságbeli problémája volt a lakkal, annak azt tudom tanácsolni, hogy próbálja ki úgy, hogy két jó vastag lakkréteggel borítja be a körmeit. A száradási idő, szerintem így is nagyon hamar eljön, max. 10 perc az, amíg fokozottan vigyázni kell, hogy bele ne rondítson az ember. Nálam, úgy tűnik ez vált be, a tartósság kicselezésére, de legalább a próbálkozást siker koronázta! 

Ti szeretitek az ilyesfajta lakkokat? Vagy annyira nem jött be ez a sand-láz? 

2 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com