2013. október 4., péntek

Rossmann -10%

Sziasztok! 

Pár napja, és a tegnapi nap folyamán volt szerencsém az Árkád Rossmann előtt osztogatott -10%-os kuponokból kapni. Először nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert gondoltam marketing fogás, de elveszem a lapot, hogy szegény lány előbb szabaduljon.

Ezután jött a felismerés, hogy azért nem is olyan rossz ez a kis akció. Főleg azért nem, mert ez a -10% a vásárlás mértékéből, még az akciós termékekre is érvényes, tehát nincsenek szigorú megkötések (szerintem). Persze a kis papiroson fel van tüntetve, hogy az akció mivel nem vonható össze, így érdemes lehet ezt átböngészni. Természetesen nagyobb tételben tényleg nagyobb az akció értéke, így annak érheti meg igazán, aki éppen kifogyott valamiből, vagy nagy bevásárlást tart, vagy éppen egy kívánságlistás termék le van akciózva alapjáraton és még ehhez jön hozzá a kedvezmény.
Sajnos, viszont csak a budapesti Árkád Rossmannjában tudjátok beváltani ezeket a kuponokat! 




A kis kuponokat 2013. október 13-ig lehet beváltani, és egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel!

Én nagyon örültem, és ki is használtam az alkalmat, bár ez egy véletlen odapillantásnak köszönhető. Most az Árkád Rossmann üzletében ugyanis 745 (vagy 749?) HUF-ért kaphatóak a Garnier lemosók, tonikok. Eredeti árként 999 HUF van feltüntetve, de láttam már ezeket a termékeket én jóval drágábban is azelőtt. Ezért gondoltam, hogy akkor élek a lehetőséggel, ha már egyszer van. Ez a szőlőkivonatos lemosó már régóta kívánságlistás darab volt nálam, de nem nagyon fogytak a szemfestéklemosóim, így nem akartam belőle feleslegesen feltankolni. Most meg már a CV lassan felmondja a szolgálatot, úgyis valamivel pótolnom kellett volna, barátságosabb az ilyen utánpótlás. Nem?


Szerintem fognak még kuponokat osztogatni, ha tehetitek és úgy álltok, hogy éppen jó hasznát veszitek, akkor ne hagyjátok ki! :)

A bejegyzést segítségképpen készítettem! Nem kapok érte semmilyen juttatást sem a Rossmanntól, sem az Árkádtól! 

9 megjegyzés:

  1. Azt hittem ilyen kuponokat mindenki kap, nálunk legalább is vidéken 3-4 havonta mindig bedobnak a postaládába 7-8 db ilyet ami kizárólag az adott város Rossmann üzleteiben használható fel, ahogy írod is akár leárazott termékekre is. Ezek szerint Pesten nem így van?! Ez a mostani ha jól emlékszem okt. 31.-ig használható fel.
    Figyelem! A Glamour kuponnal is kompatibilis már aki épp Garnier BB krémre ácsingózik mert ha jól láttam Rossmannba csak az az egy kupon van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk sajnos nincs ilyen, pedig én is városban lakom, igaz nem Pesten, hanem csak a megyében, de akkor is tök rossz. :( Meg ezt, az üzlet előtt adogatta a lány, mindenki kapott 1-et, 2-őt. Úgy néz ki, az Árkádban így működik...(?) :D

      Törlés
  2. Nekünk is mindig dobnak be. De nem minden városban van, az tuti, mert egyszer Debrecenbe szerettem volna felhasználni (persze nem olvastam el, hogy rajta van, hogy csak a Nyíregyházi üzletekben felhasználható) és kb. engem néztek hülyének, hogy ez mi?! Ebből azt szűrtem le, hogy nem láttak még ilyet. Én minden esetre örülök, hogy mindig van -10%-om. :)
    Kíváncsi vagyok erre a lemosóra, én is nézegettem, de végül nem vettem meg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor csak nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet nem kapott házhoz! :D
      Pedig nagy kár, hogy nem országos szinten van ez az egész rendszeresítve. De hát van, és ennek is örülni kell! :) Viszont szerintem butaság megszabni, hogy csak itt és itt használhatja fel az ember. Tényleg annyi főiskolás van aki utazik, hétközben itt van, hétvégén meg máshol, örül ha él, lehet elkerülik a figyelmét az ilyen apróságok, hogy hol használhatja fel, mert egyszerűen örül a kedvezménynek.
      Én is sokáig szemezgettem vele, de akkor készítek róla külön bejegyzést! :)
      Viki most rakott ki egy posztot az elfogyott termékeiről, szerintem itt egy és ugyanaz a szemfestéklemosó van, csak egy kicsivel más csomagolásban. Ha van kedved, nézd meg az ő bejegyzését is, szerintem az ő véleménye most tud segíteni Neked :)
      http://www.ohmybrush.com/2013/10/elfogyott-2013-augusztus-szeptember.html

      Törlés
    2. Igen, jó lenne, ha bárhol fel lehetne használni, ha már kapunk.
      Óhh köszönöm szépen a linket, holnap megyek is, és megveszem. :))

      Törlés
    3. Szívesen, ezek szerint a hasznodra volt! :)

      Törlés
  3. Én a Westendben kaptam kupont,gyorsan le is csaptam az utolsó kettes csomagolású Essence spirál(ok)ra :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyes! :D Nekem kellett 1 nap, mire észhez tértem, de így sem csináltam rossz vételt. :)
      Én nem találtam sajnos ilyen kettes csomagolású Essence spirálokat. :/

      Törlés
  4. Én csak abban reménykedem, hogy a Glamour kupont meg ezt -10%-ot össze lehet majd vonni :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com