2013. október 14., hétfő

Szeretem a drogériás sminkeket TAG


Sziasztok!

Ezt a TAG-et egyszer már láttam Móni Szépségvilágánál, ott  megtetszett meg. Talán, jobban a blog témájába vág, mint azok a TAG-ek, amik szokásokra, vagy random dolgoknál választás elé állítják a válaszolót. Na meg az sem utolsó szempont, hogy aki szeretne" megismerni"-na jó, nem ez a helyes kifejezés, inkább: többet megtudni rólam- az így is megteheti. (Tényleg, Ti szeretitek ezeket a bejegyzéseket?)

1. Melyik a kedvenc drogériás sminkmárkád?
Az egyik egyértelmű nyertes, az a Max Factor, de nagyon szeretem még a NYC termékeket is. A mostani Glamour napoknak hála, pedig elkezdtem a Maybelline Color Tattoo-jával is megismerkedni, szóval sosem lehet tudni, lehet ez a márka is felküzdi magát egy előkelő helyre nálam.

Forrás: n.a.,n.d., 2013. 10. 14., URL: http://www.mueller.co.hu/uploads/tx_templavoila/dr-sleider11_22.jpg


2. Melyik a kedvenc arc, orca és száj terméked?
Az arc és az orca nem ugyanaz? Vagy lehet, hogy elgépelésről van szó csupán? Mindegy, ezen továbblépek: arcra nagyon szeretem az Oriflame Pure Nature teafás családot kenegetni.Sminktermékként pedig most nagyon meg vagyok elégedve a Catrice alapozóval. Régóta használom, Ti is kértétek, hogy írjak róla, úgyhogy azt hiszem nincs akadálya, hogy nagyító alá vegyem. Szájra pedig egyértelműen a Carmex cseresznyés változata most a dobogós.

3. Melyik termék tetszett a legkevésbé?
A Balea barackos arcradírja. Olyan pattanásokat csinált az arcomon, hogy a fél rokonság a csodájára járt. Azt hiszem, ez az eddigi legnagyobb csalódásom a márkában. Sminkből ilyet nem tudok mondani egyelőre. Talán az egyik, régi essence mono púder az amivel nem voltam megelégedve, de azt meg már kidobtam.
n.a., n.d. 2013. 10. 14 URL: http://www.sxc.hu/assets/182993/1829926548/cosmetics-set-1039791-m.jpg


4.Melyik volt a legjobb alkalmi vétel?
A mostani Glamour napokon a Maybelline Color Tattoo. Régebbről pedig a Max factor Long Lasting Performance, amit szintén 50%-al olcsóbban tudtam megvenni.

5. Melyik az a sminkterméked, amin átnéznek az emberek, mert szerintük rossz?
Talán a Miss Rose paletták. Sokan leszólják őket, pedig nem rosszak egyáltalán, igaz, én nem vagyok őrült fan. Viszont, ami nem sminktermék, abból van 1-2, ami másnak nagyon nem jött be, mi több, utálta, én meg teljesen meg voltam vele elégedve.

6. Melyik az a termék, ami túl van árazva szerinted?
Hát, néhány drogériás parfümre szerintem ez abszolút jellemző, pedig néha egy olcsóbb darab is jobban illatozik náluk, és ez az ami szerintem kellemetlen. Ami még szerintem ciki, az az Essence lakkok új ára, ami silány minőséget takar. Hogy van az, hogy a régebbről megmaradt lakkom tovább bírta, míg a most januárban vett ami megbuggyant, elszíneződött?



7. Mutasd meg azokat a termékeket, amikkel becsaptak, palira vettek!
Igyekszem nagyon odafigyelni most már, hogy normálisan felhasználható dolgokkal töltsem meg a polcomat, így most hirtelen ilyen terméket nem tudok mondani. Talán az a barackos arcradír... (Jaj de bökheti a csőrömet, ha itt is őt hozom fel.)

8. Melyik az a termék szerinted, ami körül nagy a felhajtás és agyonreklámozzák?
Az Aussie termékek szerintem nagyon azok, holott azért már rosszat is hallottam róla. Majdnem én is vettem egy minta darabot belőle, de egy kicsivel később elmúlt a lelkesedésem. Na igen, ezért érdemes sokszor 1-2 hetet várni a vásárlással.
Ami még nagyon megy szerintem most, az a különböző parfümreklámok, de én ezt nem bánom, egykori parfüm mániásként.
És persze, végül de nem utolsó sorban, most már a Nailland is felkerült a listára, az általa forgalmazott lakkokkal, de ezt sem bánom, sőt örülök, hogy az Árkádban kapott helyet az állvány.  Már finoman jeleztem a barátnak, hogy ha nem lenne ötlete bármikor, akkor hozzon el ide és rögtön megvan oldva az ajándék mivolta. Bár már várom, milyen vicces neveket talál majd ki a lakkoknak, hogy azt higgyem, nem ért hozzá, majd sunyin elfordulva, pontosan tudva, megvegye azt. A parfümök neveivel ugyanezt csinálta régen, és jókat nevettünk az általa kreált neveken. :)

Ha van kedvetek, töltsétek ki Ti is!

2 megjegyzés:

  1. orca alatt szerintem a pirosítót/bronzosítót érti a tag :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehetséges, viszont én azt nem használok. Így akkor nem olyan nagy baj, hogy erre nem figyeltem. Ugye hogy ugye? :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com